האם היית באיסתא וביררת את הנושא? לא יודע בדיוק איך קובעים את התוקף, בתעודה האחרונה שלי, זה היה לשנה מיום ההוצאה, ולא יתכן שזה יהיה בתוקף רק חודש, זה לא בתוקף לפי שנה אזרחית.
בינ"ל באופיר טורס הרבה לפני שהחלטנו להירשם ללימודים.... ובאיסתא אמרו לנו שגם לא תיהיה בעייה. אתה מוזמן לבדוק. אני בכל אופן אברר עבורך היום (אני עובד ליד סוכנות של אופיר...). מתי
א. בארגנטינה לנו זה עזר. יש מקומות שההנחות הן רק לסטודנטים מקומיים ואז בכל אופן אין סיכוי (כמו במפלי האיגואסו) אבל לנו זה החזיר את הכסף... ב. סבסין היה קצת יותר קשה אבל גם זה עבד לפעמים ג. אם הוא לא סטודנט באמת אז לא ניראה לי שיש לו הרבה אפשרויות אחרות... מתי
הכרטיס הוא של ISE ולא של ISIC והוא נראה שונה מהכרטיס הבינלאומי שמונפק באיסתא (שדומה לאלו המונפקים במקומות אחרים בעולם). האם בכל מקום יקבלו אותו? קשה לי לומר, כי מעולם לא היה לי כרטיס שכזה, או הכרתי מישהו שהיה לו את הכרטיס והשתמש בו.
שמנפיקים באיסתא יהיה תקף עד סוף השנה האזרחית, גם אם זה לחודש.אני הוצאתי ביולי והתוקף שלו רק עד 31/12 . בפרוש לא לשנה מיום ההוצאה, אבל כמובן שעלה לי כמו לשנה....
לי זה לא עזר כל כך הרבה ברב המקומות פשוט לא הייתה הנחה לסטודנטים (למרות שהיו גם כאלה עם הנחה משמעותית). באיזהשהו שלב הכרטיס אבד ואז לפעמים נתנו לי הנחה על סמך הטענה שלי שאני סטודנט.כדאי גם להביא את תעודת הסטודנט הישראלית לשם גיבוי.
כשבא להם להיות נחמדים או כשהם מחפשים תירוץ לתת הנחה,כמו חברות אוטובוס בקולומבייהשרוצים למלא את האוטובוס דקה לפני שהוא יוצא וגם להיות בתחרות עם חברה מתחרה. אל תבנה על זה,אבל שווה לנסות.