כרטיס סטודנט

fozi

New member
כרטיס סטודנט

מישהו יודע איך אפשר להוציא כרטיס סטודנט בלי להיות באמת סטודנט?

begk

New member
אופיר טורס / איסתא...

אם אני לא טועה אתה טס לארגנטינה ושם זה די תופס (אפילו הלא אמיתיים) מתי

sela v

New member
בארץ לא ניתן

אבל אם נרשמת ללימודים והתקבלת גם אם אתה עדיין לא סטודנט תוכל לקבל תעודה. את התעודה ניתן לקנות רק באיסתא.

maya567

New member
אני סיימתי השנה ללמוד,

ואני טסה בדצמבר, כך שממש נדפקתי מהבחינה הזו. אני אמנם יכולה להוציא תעודת סטודנט - אבל היא תקפה בדיוק לחודש...

sela v

New member
לא נכון

האם היית באיסתא וביררת את הנושא? לא יודע בדיוק איך קובעים את התוקף, בתעודה האחרונה שלי, זה היה לשנה מיום ההוצאה, ולא יתכן שזה יהיה בתוקף רק חודש, זה לא בתוקף לפי שנה אזרחית.

begk

New member
אנחנו הוצאנו כרטיסי סטודנט

בינ"ל באופיר טורס הרבה לפני שהחלטנו להירשם ללימודים.... ובאיסתא אמרו לנו שגם לא תיהיה בעייה. אתה מוזמן לבדוק. אני בכל אופן אברר עבורך היום (אני עובד ליד סוכנות של אופיר...). מתי

sela v

New member
תברר שזה כרטיס ISIC

ולא איזה תואם או תחליף לכרטיס ISIC.

begk

New member
אני לא בטוח שזה כן אבל...

א. בארגנטינה לנו זה עזר. יש מקומות שההנחות הן רק לסטודנטים מקומיים ואז בכל אופן אין סיכוי (כמו במפלי האיגואסו) אבל לנו זה החזיר את הכסף... ב. סבסין היה קצת יותר קשה אבל גם זה עבד לפעמים ג. אם הוא לא סטודנט באמת אז לא ניראה לי שיש לו הרבה אפשרויות אחרות... מתי

begk

New member
יותר פשוט - באינטרנט

הנה לינק לאתר של אופיר טורס ולדף שמדבר על כרטיס סטודנט. סלע - מה דעתך על הקישור (הסקת מסקנות , לא?!) מתי

ashmash

New member
אני לא סלע, אבל...

הכרטיס הוא של ISE ולא של ISIC והוא נראה שונה מהכרטיס הבינלאומי שמונפק באיסתא (שדומה לאלו המונפקים במקומות אחרים בעולם). האם בכל מקום יקבלו אותו? קשה לי לומר, כי מעולם לא היה לי כרטיס שכזה, או הכרתי מישהו שהיה לו את הכרטיס והשתמש בו.

כרטיס isic- באיסתא

שמנפיקים באיסתא יהיה תקף עד סוף השנה האזרחית, גם אם זה לחודש.אני הוצאתי ביולי והתוקף שלו רק עד 31/12 . בפרוש לא לשנה מיום ההוצאה, אבל כמובן שעלה לי כמו לשנה....

jeshu

New member
לי זה לא עזר כל כך הרבה ברב המקומות פשוט לא הייתה הנחה לסטודנטים (למרות שהיו גם כאלה עם הנחה משמעותית). באיזהשהו שלב הכרטיס אבד ואז לפעמים נתנו לי הנחה על סמך הטענה שלי שאני סטודנט.כדאי גם להביא את תעודת הסטודנט הישראלית לשם גיבוי.

fozi

New member
באתר כתוב מן הסתם שצריך להיות סטודנ

השאלה אם יש מצב שהם קצת חורגים מהנהלים?

jeshu

New member
כשבא להם להיות נחמדים או כשהם מחפשים תירוץ לתת הנחה,כמו חברות אוטובוס בקולומבייהשרוצים למלא את האוטובוס דקה לפני שהוא יוצא וגם להיות בתחרות עם חברה מתחרה. אל תבנה על זה,אבל שווה לנסות.

lady_anne

New member
באיסתא לא חורגים מהנוהלים

וסוכן שמוכר כרטיס סטודנט למי שאינו כזה ונתפס - צפוי לפיטורים מיידיים. החוק הבינלאומי בעניין הזה מאוד ברור, ובאיסתא לא לוקחים צ'אנסים.

jeshu

New member
דיברתי על דרום אמריקה ולייתר דיוק על קולומביה.

למעלה