כרטיס סטודנט

shanshanit1

New member
כרטיס סטודנט

שלום, הבנתי שעל מנת לקבל הנחה של אגד לנסיעות בקווי חיפה עלי להציג כרטיס סטודנט. אני מתחילה השנה שנה א'. מאיפה אני מקבלת את הכרטיס? ומתי? תודה רבה!!!

אני משערת שאת מתייחסת לחופשי שנתי

את הכרטיס ניתן להוציא בדוכני האגודה הפזורים בהתלהבות בבניין הראשי החל מכשבועיים לפני תחילת הלימודים. צריך להירשם כחברי אגודת הסטודנטים (בעלות של 90 שקלים שנגבית דרך שכר הלימוד) ולהצטלם או להביא תמונה. רצוי לבצע את התהליך הזה בימים שלפני תחילת הלימודים, או לפחות בשעות של שיעורים בהן יש פחות עומס. בכל זמן אחר פשוט מדובר בתורים עצומים. לוקח בערך שבוע עד שהכרטיס מוכן ואז אפשר לאסוף אותו באותם הדוכנים. בהצלחה!

deathcaster

New member
תיקון

99 ש"ח
ובפועל גובים 100

צודק

אבל מה זאת אומרת בפועל גובים 100? באישור שכר הלימוד שלי מופיע 99 ש"ח, אתה רומז שהם מעגלים?

shanshanit1

New member
אממ רגע לא הבנתי

שילמתי על הכרטיס סטודנט כבר בשכר לימוד?

deathcaster

New member
תגובה

דמי החברות של אגודת הסטודנטים (מה שאת קוראת להם "תשלום על כרטיס הסטודנט") נגבים לקראת סוף השנה, כלומר: אם את מתחילה ללמוד השנה - לא שילמת, אם אתה התחלת שנה או יותר קודם לכן - שילמת

סלוניק

New member
אני לא בטוח שזה נכון

כי הרי צריך לגבות ממך את הכסף לפני הבחירות לאגודה בדצמבר. אחרת תוכל לומר באמצע השנה שאתה לא מעוניין להיות חבר באגודה.

deathcaster

New member
אני רק יכול להעיד על הארנק הפרטי שלי

הסכום נגבה אכן חודש חודשיים לאחר תחילת הלימודים בכרטסת הכספית שנכנסים למערכת המידע לסטודנט אבל השובר תשלום בפועל נשלח באפריל או משהו כזה יחד עם עוד 30 ש"ח של ריבית/ הצמדה/דמי טיפול/ שקר כלשהו..... ולחבר'ה אחרים שלומדים איתי זה היה אותו דבר.

סלוניק

New member
זה לא חובה להרשם

אפשר לעשות את זה גם דרך אגד (למי שלא רוצה להוציא את הכסף של האגודה), אבל בפועל היות ורובנו נרשמים ממילא זה לא צריך לשנות כל כך.

רגע,

אז צריך או לא צריך להותיא את הכרטיס סטודנט לפני שהולכים להוציא את הכרטיס נסיעות?

באופן רשמי

הכרטיס נסיעות בתוקף רק בצמוד לתעודת סטודנט תקפה. עם זאת, לא חייבים תעודה של האגודה, אפשר להוציא תעודה של האוניברסיטה (נקראת תעודת תלמיד או משהו דומה) בחינם.

סלוניק

New member
כפי שענבל ציינה, לא חייבים.

את יכולה להוציא כרטיס תלמיד ממדור הרשמה. אם את ממילא מתכוונת להירשם לאגודה אז תוציאי דרך האגודה, אבל בד"כ הם אומרים שאין ברירה אלא להוציא את זה אצלם כדי שתשלמי את דמי ההרשמה. זה אולי קצת יותר מסובך להוציא לבד, אבל זה בהחלט אפשרי.

זה לא הקטע של הדמי רישום

זה סתם נראה לי קצת טירטור שצריך להגיע פעמיים לאוניברסיטה לפני תחילת הלימודים רק בשביל להוציא את התעודה הזאת ורק אז אפשר ללכת להוציא את הכרטיס נסיעות

למה פעמיים?

מגיעים פעם אחת כדי להירשם, ביחד עם הפרטים לכרטיס הנסיעות מאתר אגד (אני לא בטוחה מה הם דורשים, גרתי במעונות עד כה) ומגיעים אחרי תחילת הלימודים לאסוף את שני הכרטיסים בו"ז.

את הכרטיס נסיעות אוספים

בבית אגד (לא שאני יודעת איפה זה) וסתם רציתי שכבר יהיה לי את הכרטיס נסיעות לפני תחילת הלימודים אבל אני מניחה שכמה ימים זה כזה משנה

בית אגד זאת אפשרות אחת

אפשרות אחרת היא לאסוף אותו במשרדי האגודה באוניברסיטה (אלא אם כן שינו את זה השנה). כמה ימים זה לא מה שיעשה את ההבדל, אני מוכנה לתרום לך כרטיסיה עירונית אם כן.

hameedshaab

New member
לא זה לא כל כך מסובך

אתה פונה לעמדה של הוצאת כרטיסי תלמיד מטעם האונברסיטה שממוקמת מחוץ לקומת ה-500, מיד בכניסה לחניון נותן להם תמונת דרכון או מצטלם שם, והם מוציאים לך כרטיס מיד בלי תשלום..

למעלה