כרטיס סטודנט

EastGirl83

New member
כרטיס סטודנט

השבוע החלפתי את הכרטיס הישן שלי בחדש... (הכרטיס של האגודה) אבל לא הייתי ביום חמישי... אז מאיפה לוקחים את הכרטיס?

berta84

New member
אולי במזכירות של האגודה?אבל אני לא בטוחה

אפשר גם שאלה?תגידי את למדת מדעי המדינה לתואר הראשון?

tutiris

New member
לא כל כך הבנתי

אם היה לך כרטיס ישן של האגודה, אז היו אמורים רק לתת לך מדבקה ולא לקחת את הכרטיס. בכל מקרה, אם אין עמדות יותר (אני לא באוניברסיטה, אז אין לי מושג מה הולך שם), אז אח"כ הכל עובר למשרדי אגודה.

amitk80

New member
לגבי כרטיס ישן

לי הם לא לקחו את הכרטיס הישן. הם לקחו את התמונה שהיתה לי אפילו מלפני שנתיים והטביעו אותה על הכרטיס החדש ולא עשיתי שום דבר מיוחד חוץ מלבוא לעמדה שלהם בקומת ה 700 ולקחת את הכרטיס. כיוון שאני לקחתי את זה לפני הלימודים אז אספתי את זה בקומת ה 600. רק לציין בפניך איריס שיש שם בלאגן מאד רציני עם כל נושא התורים. ממש ברדק הולך שם וזה לא היה ככה בשנים קודמות (וזאת דווקא מחמאה).

tutiris

New member
אם הם מנפיקים לכולם כרטיסים חדשים,

ברור למה יש בלאגן ותורים...

amitk80

New member
אני מוחא ../images/Emo13.gif

בקרית אליעזר יש יותר סדר! יאללה חיפה! ! כולם יודעים שחיפה ירוקה! נכון איריס?

deathcaster

New member
תגובה

אתה מוחא ? מוחא כפיים ? או שמא אתה מוחה ? ואגב - אין ספק שחיפה ירוקה, אפילו המדבקה השקסית על המכונית השקסית שלי תעיד על כך !

amitk80

New member
תנחש

אני מוחה מלשון מחאה. נראה מה חיפה תעשה היום מול נתניה! אני מקווה שהרשת של נתניה תרעד כמו שצריך! !

lirlurim

New member
בכרטיסים החדשים אין מדבקות

אלא יש 4 משבצות ובכל אחת מהן כותבים את השנה החדשה. השנה יש לי משבצת שבה כתוב 09 ושלוש המשבצות האחרות ריקות ואני מניח שכל שנה פשוט יטביעו מספר אחר...

למעלה