כרטיס סטודנט

FoxyLady1

New member
כרטיס סטודנט

אני סטודנטית שנה א' באונ', מישהו יודע מתי אני אמורה לקבל את כרטיס הסטודנט? והאם יש איזה הליך שצריך לעשות בשביל זה?

IdanXP

New member
תנסי

להריץ חיפוש פשוט לפני כתיבת הודעה ותחסכי לעצמך את ההמתנה לתשובה. לינק מצורף לשאלה דומה. תעשי חיפוש למילה "כרטיס" ותמצאי עוד הודעות בנושא.

כרטיס סטודנט

תקשיבי אני התקשרתי אליהם לפני החג אמרו לי שאפשר פשוט לבוא, את צריכה רק תמונת פספורט את ממלאה שם איזה טופס סגול ואחרי שבוע הכרטיס מוכן הבעיה היא שהם יחזרו לעבוד רק ב22 לחודש..הם בחופשה מאז יום כיפור..כדאי לך לטפל בזה לפני הלימודים אמרו לי שבזמן הלימודים יש שם תורים מטורפים.. מה עם כרטיס אגד את גם רוצה לעשות?מה את מתחילה ללמוד?

אגודת הסטודנטים

אני לא זוכרת את המספר כנסו לאתר של האוניברסיטה או חפשו בגוגל רשום את המספר טלפון...הם בחופשה עד ה22 לחודש.. ניתן לעשות דרכם גם כרטיסים של אגד בין אם זה חופשי סמסטריאלי או חופשי שנתי לסטודנט ב50% הנחה...מה שעושים זה פשוט להכנס לאתר של אגד להכנס שם להזמנה להחליט איזה כרטיס להזמין למלא את כל הפרטים ולהדפיס את האישור של ההזמנה פעמיים...בוחרים בהזמנה לאיזו נקודה רוצים להגיע בשביל להנפיק את הכרטיס אגד אני בחרתי שנתי והנפקה באגודת הסטודנטים באוניברסיטה...קיצר ניגשים לאגודה עם האישור הזמנה+תמונת פספורט+אישור לימודים ממנהל הסטודנטים לסמסטר א' וסמסטר ב' והם מנפיקים את הכרטיס עצמו.

amitk80

New member
האגודה נמצאת

ליד חינוך גופני בקומה 1 בבנין המדרגה.

amitk80

New member
לא צריך להסתבך

מאיפה את מגיעה, את מכירה את הבניינים או שזה סינית בשבילך? תשמעי יש מצב שאני עולה לאוניברסיטה ב 23 או אולי ב 22. את רוצה שאני אעזור לך ואלך איתך?

deathcaster

New member
הכי פשוט

אני מניח שאת מכירה את בניין המדרגה ואת הבניין הרב תכליתי, ביניהם מחבר גשר עילי, אם עומדים באמצע הגשר ומביטים למטה אפשר לראות את הכניסה למשרדים שלהם, יורדים קומה אחת במעלית בבניין המדרגה או 2 קומות בבניין הרב תכליתי ואת שם.

אין אף מקום באוניברסיטה שהוא חתיכת הליכה

מהרב-תכליתי למשכן לאמנויות (שני קצוות האוניברסיטה) לוקח 20 דקות להגיע ברגל, וזה כשלא הולכים נורא מהר. אוניברסיטה קטנטנה בשטחה, והבעיה היחידה היא כמות המדרגות המזעזעת.

מזעזע, צריך למצוא דרך קיצור

בלי להתאמץ בכלל

יש קיצור דרך

הוא נקרא מעלית. מסיבה לא ברורה בכלל, מסתירים אותה מאחורי המדרגות. אני מכירה כמה בוגרי שנה א' שרק עכשיו גילו את קיומה... בכל מקרה, בזמן ההפסקות מחכים המון זמן וצפוף ברמות קשות, כך שלפעמים עדיף לסחוב את המדרגות בכל זאת. חוץ מזה, מספקים לך ספורט בחינם, לא תיקחי?

deathcaster

New member
זה משעשע שאת אומרת את זה

שהגעתי לאוניברסיטה לפני שנה לעבוד במחקר, כבר ביום הראשון לקחו אותי מהרב תכליתי ועד לרשות המחקר בקומה ה-21 בבניין אשכול אבל דרך כל קיצורי הדרך וכל המעליות .... אם לא היו מראים לי את זה, אין מצב שהייתי מוצא אותם, יש ממש תחושה שהמעליות האלה זה כמו במשחק מחשב ישן שצריך לירות על קירות כדי לחשוף חדר סודי או משהו כזה.

FoxyLady1

New member
האמת, בא טוב.

ב23.10 אני גם ככה ביום הדרכה של הספריה. מה לעשות, כשכל החוג לע"ס עשה את המפגש היכרות שלו, אני עדיין הייתי ברשימת ההמתנה, אז עכשיו אני נאלצת לבוא בגפי. אז נראה לי שפשוט ננצל את זה כדי לעשות את הכרטיס סטודנט.. ואם אני רוצה כרטיס של אגד רק בתוך העיר, זה גם אפשרי, נכון?

../images/Emo207.gif יש מישהו שבא ב22.10 ליום ההדרכה

בספריה? נ.ב. אני גם ב23.10 באוניברסיטה, גם לנו יש יום ההדרכה של ההוראה.

למעלה