כרטיס סטודנט חדש

Fingertip

New member
כרטיס סטודנט חדש

היום קיבלתי הודעה על כרטיס סטודנט חדש עם תמונה... חבל שהוא נכנס לתוקף רק לסטודנטים שלומדים סמסטר הבא
. אולי בעתיד נקבל אותו
. אהד.

דפנה ר

New member
כן מזה, דרך מקורית לגבות כסף

פתאום לא ניתן להכנס לבחינות בלי התעודה החדשה
מה קרה הפסיקו לחלק ת.ז. במדינה
דפנה

SilentWave

New member
באמת חוצפה

עוד דרך לחלוב כסף. מה רע בת.ז? עשיתי כרטיס סטודנט בשנה שעברה ולא השתמשתי בו פעם אחת.

Fingertip

New member
אם אני לא טועה...

...אז צריך לשלם 20 ש"ח פעם אחת לכל משך זמן הלימודים. (בגלל זה קוראים לזה כרטיס רב שנתי. לא נראה לי שזו אופציה ממשית לחלוב כסף. (למשל, היה יותר משלם להוסיף שני שקלים לעלות ההרשמה לקורס מאשר להתחיל להסתבך עם כרטיסי סטודנטים) מה שכן, זה חוסך לאוניברסיטה הנפקה של כרטיסי סטודנטים חדשים כל סמסטר לכל הסטודנטים, אלא רק כרטיס אחד לסטודנט. אהד.

Peekaboo

New member
אני דווקא בעד.

ראשית, זו בטח לא חליבת כסף. הכרטיס הוא רב שנתי ועולה 20 ש"ח. עד היום קיבלנו ומי שרצה כרטיס סטודנט עם תמונה שילם 30 ש"ח לשנה. אני לא חושבת שהכרטיס אינו שימושי (נסה לפתוח חשבון סטודנט בבנק בלעדיו
). סביר להניח שכשלכולם יהיה כרטיס שכזה, ימצאו לו עוד שימושים (אולי יוותרו לנו על בדיקת התיקים המעיקה בכניסה לקמפוסים כנגד הצגתו... סתם הרהור...
) בקיצור, לדעתי זה נחמד. אני בעד.

דפנה ר

New member
כן אבל עכשיו אין בררה, חייבים לקבל

את הכרטיס. מה אני אעשה עם הכרטיס, סתם חבל על הכסף.

דיסוצ

New member
אנשים! 20 ש"ח! על מה אתם מדברים??

אם זה כל כך נורא, ה-20 ש"ח, אני מוכנה לממן למישהו אחד כרטיס, בסדר?

על האש

New member
אני נרשמתי היום

לסמסטר אביב 04. עדיין לא קיבלתי כרטיס סטודנט,משיהו יכול להסביר לי את הפרוצדורה. מה עליי לעשות,על מנת לקבל ת'כרטיס הזה?.

דיסוצ

New member
זה סמסטר ראשון שלך, נכון?

אני מניחה שאחרי שיאשרו את ההרשמה וכל השאר תקבל בדואר את הטופס של הכרטיס סטודנט. יש לך עוד זמן. אם אתה לחוץ תמיד יש את מוקד הפניות - 03-6404040 ואגב, אני לא חושבת שמישהו כבר אמר לך את זה פה - Welcome ובהצלחה.

למעלה