כרטיס טיסה לפסח

babajos

New member
כרטיס טיסה לפסח

אם למישהו/י יש הצעות על מציאת כרטיס טיסה זול וטיסה נוחה בצורה סבירה (בלי עצירות ביינים מטורפות מידי, יש לנו שתי תינוקות) לארץ ממונטריאול בסוף מרץ ל3 שבועות לארץ, נשמח להעזר בכל מידע שנקבל .

davidk1

New member
../images/Emo160.gif

אני "משוחד" ותמיד ממליץ אל-על, אבל בכל זאת... olympic טסה ממונטאיאול לתל-אביב כאשר החיבור נעשה באתונה, זמן ההמתנה לא קבוע, אך לא מצריך לינה.אפשרות אחרת מצריכה התקשרות לעובד air canada הם רשאים למכור למקורבים כרטיסי stand by במחיר משא ומתן, אני מעריך שאפשר לסגור על 30% מהעלות האמיתית. טיסה נעימה. אגב, בניגד לדעת רבים בדיונים קודמים, לעובדי אל-על אין תנאים שמתקרבים לזכויות הללו. מקווה שעזרתי

gozala

New member
30% מהעלות? ../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

דוד זו לא הגזמה פראית? בינינו... אני מקבלת 50%. (נדמה לי). יש לי חברים טובים במונטריאול, אם ניתן היה להשיג כרטיסים כאלה זולים, הם לא שמעו על כך ואם ניתן.... איך? אפשר גם אולי לנקוב במספרים?

davidk1

New member
../images/Emo160.gif

היי, שישאר ביננו,את משלמת 50% על בסיס מקום בטוח, עובדי AIR CANADA מקבלים כמות גדולה של כרטיסי standby וראשיים למכור אותם למקורבים, אני מניח שבמחיר 30% עלות ניתן להשיג כרטיס על בסיס מקום פנוי, כמובן צריך להכיר עובד שהרי הביקוש הוא עצום. נשמע תמוהה אך קבלי זאת כעובדה מוצקה. כרטיס מוזל ניתן לרכוש ב olympic חבר היגר למונטראול אשתקד, טס איתם דרך אתונה, לא זוכר בודאות כמה ארך זמן ההמתנה,אך מבחינתו היה רנטבילי שכן היא נזקק ל 7 כרטיסים. ביי דוד

davidk1

New member
../images/Emo118.gif

בעיניין אחר, האם לדעתך, תואר אקדמאי בריטי פוטר ממבחן באנגלית לצורכי הגירה, ביי דוד

gozala

New member
נשמע טוב, קרוב לודאי ../images/Emo127.gif../images/Emo9.gif

מי שיש לו תואר אקדמי בריטי צריך לעבור בחינה באנגלית? פגשתי שם בטורונטו זוג מהפיליפינים: אנגלית מדוברת, קיבלו אישור לויזת הגירה תוך 3 חודשים בארצם ולא שמעתי שמשהו אם בכלל מטריד אותם עם השפה. אני מקווה שאחרים יתקנו אותי אם טעיתי.

davidk1

New member
../images/Emo127.gif

בדקתי לעומק, קבלי עדכון מחבר לעבודה שבנו מועסק באייר קנדה. עובד קבוע זכאי ל- 10-14 כרטיסי standby המקנה אפשרות לצררף חבר לטיסה במחיר 165$ ל-6 leg, ובכן זהו העדכון מפי יו של החבר לעבודה, ומכאן אני מסיר מעלי אחריות לאי דיוקים, אולם זהו המסגרת הכללית. ביי דוד

gozala

New member
נשמע כמו תוספת הכנסה ../images/Emo127.gif../images/Emo3.gif

Maple Leaf

New member
זה תופס רק למשפחת העובד ../images/Emo70.gif

מקור מוסמך שעובד איתי מסביר שעובד איר קנדה לא יכול למכור כרטיסים, אלא רק עבור בני משפחה שטסים יחד איתו באותה טיסה. אם המצב לא היה כזה, כל עובדי איר-קנדה היו מספסרים בכרטיסים האלה ברווח של מאות אחוזים ו\או מוצפים בפניות מחברים שמבקשים מהם טובה. בקיצור - זה לא ממש אפשרי.

davidk1

New member
../images/Emo160.gif

אני מניח שברמה האתית כן כך אמורים הדברים להתקיים, אלא, שבפועל ממש לא, גם קנדים לא מחמיצים הזדמנות לרווחים קלים, האנשים שאני מכיר מגיעים בדרך זו ארצה ואין להם בני משפחה עובדי החברה. יותר מכך בנו של חברי עובד באייר קנדה ועדיין רווק, הוא מנצל זכות זו וחבריו מתלווים אליו בחופשות, זאת מידיעה אישית. אבל כדי לקבל תשובה סופית פשוט כדי לנסות, מה דעתך?

gozala

New member
באל-על זה בלתי אפשרי ../images/Emo160.gif../images/Emo104.gif

ואני מתכוונת בזה לחיוב! אז עוד משהו חיובי באל-על

Maple Leaf

New member
כמו שכבר אמרה הדודה

זה לא ממש חוקי. אחרי שקראתי את הודעתר ניגשתי לחבר בעבודה שבמשפחתו יש עובד איר-קנדה וביקשתי לקנות כרטיס סטנד-ביי. קיבלתי הסבר מפורט (ראה הודעתי מלמעלה) שזה לא קיים, וזה אחרי שהנ"ל שפרץ בצחוק.

עובדי אייר קנדה אינם רשאיים למכור

את הכרטיסים שלהם!!! זו עובדה! עובדי איר קנדה מקבלים טיסות חינם בשיטת הסטרנד ביי כשהעדיפות הניתנת להם היא על פי הדרג שלהם בחברה ושנות הוותק. אסור להם בתכלית האיסור לסחור בכרטיסים אלו. הכרטיסים מקנים זכות להטיס משפחה ישירה דהיינו ילדים הורים ואחים. ועוד שני כרטיסי "באדי " הנותנים אפשרות להעניק אותם במתנה בלבד, לא למכור לחברים. לאחרונה חייבים עובדי החברה ללוות את החברים בטיסה. זאת אומרת אין מצב בו יוכל "באדי" לטוס ללא עובד החברה שהעניק לו את הטיסה. דעו לכם שאם אתם מסתכנים ובכל זאת מתפתים לשלם לעובד איר קנדה על הכרטיס שהוא מציע לכם. אתם מסכנים לא רק את מעמדו בחברה בעתיד, אתם עלולים גם להעצר על רכישת כרטיס טיסה בדרכים לא חוקיות. וכבר קרו מקרי. אנא הזהרו.

Sundancer

New member
הסבה מקצועית ../images/Emo10.gif

אני לא יודע מה איתכם אבל הדיון הזה מה-זה עשה לי חשק ללכת לעבוד באייר קנדה.

davidk1

New member
../images/Emo160.gif

אם אתה רציני זה אפשרי, במידה ואינך איש מקצוע תעופתי, הגש בקשה להתקבל כדייל, ידיעת העברית מהווה יתרון לא מבוטל שכן: אייר קנדה כתפישת שירות משדלת שיהייה דובר עברית, ודובר ערבית בטיסותיה לישראל (וכך ליעדים אחרים) יש דיילים ישראלים לשעבר (בודדים) ש"חיים" כמעט רק על הקו הזה

gozala

New member
דוד ../images/Emo51.gif

ההודעה הזו שלך עוד רגע בדואר האלקטרוני לבתי! מכל מלמדי - השכלתי. שוב
. הציעו פעם לבתי לעבוד בחברה פרטית, במקום להבין עניין הלכה ומסרה את הג'וב לחברה לעבודה, ההיא עברה ממשכורת של 40ש' לכל שעת טיסה למשהו כמו: 6,000$ ארה"ב בחודש, כך היא מחמיצה הזדמנויות. בכל אופן, את הרעיון הזה שלך אעביר לה.

Fonzie

New member
סטיסטיקה ../images/Emo187.gif

1 מ-10 מתקבל לעבודה כדייל-ת באיר קנדה. המשכורת: $27 שעה.

gozala

New member
זה ה כ ל ../images/Emo12.gif../images/Emo35.gif../images/Emo12.gif../images/Emo35.gif

רגע מחשבון: ... נו טוף, עדיין כפול מהשכר באל-על. ובקנדה כח-הקניה של הכסף הוא הרבה יותר טוב. מה שכן, צריך טיסות ארוכות שיהיה כדאי. הדיילים הותיקים (הכלכלים ברובם) באל-על מרוויחים סכומים אסטרונומיים בכל קנה מידה, אבל הם עשו הסכם עם ההסתדרות שכל הבאים אחריהם, ניכנסים בתנאים שונים לחלוטין, המשכורת החדשית היא בסביבות 4,000 ש' בחודש טיסה טוב: כלומר אם היו טיסות ארוכות שהן הכדאיות יותר: לשתי האמריקות לדוגמא, למזרח הרחוק וכד'.

Fonzie

New member
חיים קשים ../images/Emo6.gif

החישוב של השעות מתחיל מרגע הדלקת המנועים. רוצה לומר שגם אם המטוס עדיין בשער הקופה מתקתקת. חוץ משעת טיסה מקבלים כסף לאשל לפי שעה ביעד. טיסה לישראל, יומיים במלון קרלטון וטיסה חזרה לקנדה = שלושים שעות בשבוע. מלצרות מעופפת זה עניין של טעם.

למעלה