כרטיס טיסה לונקובר

sharons1

New member
כרטיס טיסה לונקובר

שלום לכולם האם מישהו יודע מהי הדרך הזולה ביותר לטוס לונקובר באמצע אוגוסט דרך אירופה או ניו-יורק וכמה זה יעלה בערך ואם יש לכם המלצות על סוכנות נסיעות אשמח לשמוע ועוד שאלה קטנה : לאן מומלץ לטייל בונקובר ובסביבה (משך הטיול 10 ימים) - חשבתי על הרוקים כדאי? תודה

alon114

New member
ונקובר

לגבי טיסה,טיסה מישראל עם KLM היא הכי מומלצת. אני אישית לא טסתי איתם אבל כמעט כל מי שאני מכיר בוונקובר שטס לישראל או מישראל טס איתם. בקיץ כרטיס לא יעלה פחות מ-1000 $ US. לופטנזה גם מאוד מומלץ מנסיון אישי, וגם יש להם יותר טיסות לישראל ולוונקובר. לגבי מקומות טיול ליד ונקובר, יש הרבה מאוד מקומות לטיולים ארוכים/קצרים שהם הרבה יותר קרובים מאשר הרי הרוקי (הרי הרוקי הם 700 ק"מ מכאן). תשלחי לי מסר עם יותר פירוט לגבי הטיול ואני אשמח לעזור לך.

sweet pita

New member
אלון

ידוע לך על מחירים טורנטו וונקובר? מתים לבקר.......

alon114

New member
לא, אבל הייתי בודק ב-westjet

מזג האויר פה בשבוע האחרון פשוט מדהים, וזה אחרי כמעט שלושה שבועות רצופים של גשם. אתמול אפילו הלכתי לים בפעם הראשונה העונה!!

alon114

New member
אפשר לשחות...

אבל זה לא אומר שכדאי, כי קררררררר!!

sharons1

New member
האם כדאי

האם כדאי לרכוש כרטיס טיסה דרך האינטנט או סוכנות נסיעות בארץ מציעים לי כל מיני אפשרויות אחת מההצעות זה לטוס לטורונטו ושם לקנות כרטיס טיסה לונקובר כדאי? מה עלות הטיסה בין טורונטו לונקובר ? אני מקווה שאף אחד לא יפגע משאלתי הבאה : האם כל הטיסה לאזור ונקובר כדאית (מבחינת טיול מול השקעה כספית) ? אלון תודה רבה על כל העזרה

alon114

New member
כדאי

לגבי כרטיסי טיסה, עדיף לעשות קודם מחקר באינטרנט, ואז לבדוק אצל סוכנות נסיעות. אני רכשתי כרטיסים באיסתא מספר פעמים, כולל לוונקובר, ואין לי שום תלונה. כרטיס בתוך קנדה (ונקובר-טורונטו) רכשתי בעבר באינטרנט עם westjet, וגם יצאתי מרוצה. לגבי האם כדאי לנסוע לוונקובר - שאלה טובה. אם את כבר בקנדה ואת רוצה לטייל בהרים, ונקובר היא בסיס טוב לטיולים, והיא נמצאת באיזור מרהיב ביופיו. לעומת זאת, אם את רוצה לטייל אך ורק בהרי הרוקי, קלגרי היא אופציה קרובה יותר. אני חושב שהטיול שלך יהיה מאוד מהנה איפה שלא תהיי במערב קנדה. בהצלחה!

sharons1

New member
היי אלון

מצאתי כרטיס דרך KLM ב 1099 + מיסים (בטח עוד איזה 100$) אני מניח שזה יחסית זול - יש גם כרטיסים עם לינה באירופה (אבל לא נראה לי שאשתי תרצה זאת) יש לה כנס ב Univeristy of British Columbia ואני אמור להגיע שבוע אחריה (בתקווה שאמצא משהו זול- אם לא אני הולך ברגל) יש לך המלצות לבתי מלון בסביבת האוניברסיטה ? ד"א העזרה שלך הובילה אותי למציאת כרטיסים זולים אז מגיע לך את כל הקרדיט , ושוב תודה גם בשם אשתי

למעלה