אני אסביר לך מה ההיגיון..
ההיגיון הוא ש"אוהדים" ירושלמים ומפרברי ירושלים של מכבי לא יקנו כרטיסים. אם זה בטלפון אז קל להם לקנות, אבל אם זה מצריך הגעה עד למשרד הכרטיסים ועוד במרכז העיר, אנשים חושבים פעמיים אם לבוא ולקנות כרטיס למשחק של מכבי, כי הם נזכרים שבעצם הם לא כאלה אוהדים של מכבי, ואז מוותרים. ככה יוצא, שאוהדים של מכבי כמעט ולא קונים כרטיסים למשחק בירושלים, ורוב הכרטיסים נשארים לאוהדי הפועל הירושלמים שכן מוכנים להגיע עד למשרד הכרטיסים כי להם זה באמת חשוב (אחרי הכל לאוהדי הפועל כבר כמעט ואין "עולים על הגל" ולכן מי שקונה כרטיס למשחק זה באמת חשוב לו להגיע והוא מטריח את עצמו עד למשרדי הכרטיסים). בקיצור, כן, כדי לקנות תצטרך לבוא למשרדי הכרטיסים אם זה באמת חשוב לך. אני יודעת שזה קצת בעיה בשביל מי שגר רחוק (אני לא יודעת איפה אתה גר) אבל אני דווקא מצדיקה את המועדון על שהחליט לפעול ככה. מקסימום, אם ת"א יותר קרובה לך, תוכל תמיד לקנות שם לגוש של מכבי ולעבור לגוש של הפועל (המעבר שם כמעט חופשי ביד אליהו). אם אין לך זמן וכח, אתה יכול ללכת ליד אליהו בערב המשחק, אבל לדעתי לא יהיו כרטיסים בקופה, אולי ממש מספר מוגבל במקומות גרועים. כמובן שיהיו את האלה שמספסרים בכרטיסים. זה לא חוקי, אבל הם יודעים שיש אנשים נואשים שיהיו מוכנים לשלם הרבה (וכשאני אומרת הרבה, אני מתכוונת להרבה).