כרטיסים לגמר?

Mc Shalti

New member
ומי שאין לו מנוי

איפה אפשר להשיג כרטיס.. אם בכלל אפשר

לפי האתר הרישמי של הקבוצה

ביום חמישי תיפתח המכירה של הכרטיסים הנותרים . עד אז תיתפלל

אבל המכירה תהיה רק במקום עצמו

לפי מה שהבנתי אי אפשר להזמין בטלפון

Mc Shalti

New member
רגע אז אני יצטרך לבוא

ליד אליהו ואז אולי שמה יהיה לי כרטיס? ורוב הסיכויים עד שאני יגיע יגמרו הכרטיסים.. איפה ההגיון פה?

AmiTutiT14

New member
אני אסביר לך מה ההיגיון..

ההיגיון הוא ש"אוהדים" ירושלמים ומפרברי ירושלים של מכבי לא יקנו כרטיסים. אם זה בטלפון אז קל להם לקנות, אבל אם זה מצריך הגעה עד למשרד הכרטיסים ועוד במרכז העיר, אנשים חושבים פעמיים אם לבוא ולקנות כרטיס למשחק של מכבי, כי הם נזכרים שבעצם הם לא כאלה אוהדים של מכבי, ואז מוותרים. ככה יוצא, שאוהדים של מכבי כמעט ולא קונים כרטיסים למשחק בירושלים, ורוב הכרטיסים נשארים לאוהדי הפועל הירושלמים שכן מוכנים להגיע עד למשרד הכרטיסים כי להם זה באמת חשוב (אחרי הכל לאוהדי הפועל כבר כמעט ואין "עולים על הגל" ולכן מי שקונה כרטיס למשחק זה באמת חשוב לו להגיע והוא מטריח את עצמו עד למשרדי הכרטיסים). בקיצור, כן, כדי לקנות תצטרך לבוא למשרדי הכרטיסים אם זה באמת חשוב לך. אני יודעת שזה קצת בעיה בשביל מי שגר רחוק (אני לא יודעת איפה אתה גר) אבל אני דווקא מצדיקה את המועדון על שהחליט לפעול ככה. מקסימום, אם ת"א יותר קרובה לך, תוכל תמיד לקנות שם לגוש של מכבי ולעבור לגוש של הפועל (המעבר שם כמעט חופשי ביד אליהו). אם אין לך זמן וכח, אתה יכול ללכת ליד אליהו בערב המשחק, אבל לדעתי לא יהיו כרטיסים בקופה, אולי ממש מספר מוגבל במקומות גרועים. כמובן שיהיו את האלה שמספסרים בכרטיסים. זה לא חוקי, אבל הם יודעים שיש אנשים נואשים שיהיו מוכנים לשלם הרבה (וכשאני אומרת הרבה, אני מתכוונת להרבה).

Mc Shalti

New member
רגע אז יהיה אפשרי לקנות כרטיסים

בירושלים? אם כןם אז לא הבנתי נכון.. וסליחה על הבילבול ועמית אני ממש מסכים איתך בעיניין.. פשוט נוצרה אי הבנה קלה..

AmiTutiT14

New member
כרטיסים אפשר לקנות בכמה מקומות:

1. בירושלים, בבימות. 2. בתל אביב, בלאן. 3. באתר של לאן. אולי בעוד מקומות שאני לא יודעת עליהם. יש מצב שמכבי מוכרים כרטיסים גם בטלפון, אני לא יודעת, שווה בדיקה אבל. וזה בסדר, שמתי לב שכתבתי את ההודעה בטון קצת תקיף, לא התווכנתי שזה יצא ככה

Mc Shalti

New member
../images/Emo13.gif

זה בסדר זה היה למטרה טובה.. :) איפה זה יוצא בימות? ואת המספר מצאתי בטאגליינס.. ותודה!!!

למעלה