כרטיסים חסרים בספר

כרטיסים חסרים בספר

היי, רציתי לשאול איזה כרטיסים בלתי אפשרי להשיג?
אני יודעת שיש ארבע מפלצות בסיילנט קרוסייד שאי אפשר להשיג (קוקו לא זורק את הכרטיס, והאחרים כבר לא קיימים), גם ראיתי שיש את זה ברשימת בעיות הידועות.
האם יש עוד כרטיסים שבלתי אפשרי להשיג? אני לא מדברת על בוסים שקשה להרוג כמו פינק בין ואמפרס, אלא על כאלה שבלתי אפשרי להשיג אותם...

היום שמתי לב שלמרות שחסרות לי 29 מפלצות בספר (מתוכן 21 בהנסיס רויינס... P:), כשאני בודקת לפי הסטים חסרים רק 28 כרטיסים... אז בדקתי איזה כרטיס לא מופיע באף סט, וזה הכרטיס של קרימסון באלרוג, שעד עכשיו חשבתי שהוא פשוט לא קיים יותר.
האם ניתן להשיג את הכרטיס שלו? ניסיתי לחפש באינטרנט ונראה שהרבה אנשים מחפשים והוא פשוט לא קיים יותר. אבל זה היה לפני כמה חודשים, ואני רואה שאין את זה ברשימת בעיות הידועות, אז יכול להיות שכבר תיקנו את זה מאז? למישהו יש מושג? אם לא, למה הוא לא ברשימה של הבעיות?

וחוץ מזה הסט של טירת הנינג'ות, חסרות לי שם שתי מפלצות. קאצ'ו מושה והבוס צפרדע. אני יודעת באיזה מפה קאצ'ו, אבל הוא אף פעם לא שם... עד כמה קשה למצוא אותו?

בנוגע לבוס צפרדע, ניסיתי כבר כמה פעמים להגיע למפה (כל פעם לוקח איזה חצי שעה רק לעשות את הקווסט כי אני ממש גרועה בקפיצות), כמובן הוא אף פעם לא שם... אבל באחת הפעמים החלטתי פשוט להשאיר את השחקנית שלי שם עד שיבוא.
הספקתי ללכת לישון, לקום, להעביר את כל היום, בסופו של דבר השחקנית שלי הייתה במפה הזאת מעל 20 שעות (!!) בצ'אנל נידח והוא עדיין לא בא. בסוף נראה לי שהיה סרבר צ'ק ולא יכולתי להשאיר אותה שם יותר. :/
יש מישהו שהצליח למצוא אותו? מחיפושים באינטרנט הבנתי שהוא בא בערך כל 48 שעות,אבל האנשים שהורגים אותו יודעים מתי הם הרגו ולכן יודעים מתי הוא יבוא, אז יש בכל סרבר כמה אנשים שפשוט תמיד הורגים אותו ברגע שהוא בא, מה שהופך את זה לקצת בלתי אפשרי בשביל כל שאר האנשים למצוא אותו. :( לא ראיתי שדיברו על ברה, אבל דיברו על שרתים אחרים ויכול להיות שגם בברה זה ככה.
אז חשבתי על זה שגם ככה הוא זורק להם כרטיס כל פעם והם לא יכולים לקחת כי כבר יש להם, אז אולי אם אני אגלה מי הורג אותם אני אוכל לבקש לבוא איתו פעם אחת רק כדי לקחת את הכרטיס. אין סיבה שיהיה לו אכפת.
הבעיה היא שאין לי מושג מי הורג אותם בברה. מישהו מכיר אולי מישהו שתמיד הורג אותם?
וסתם מסקרנות, יש פה מישהו שהצליח למצוא אותו?

ושאלה אחרונה - האם יש כרטיסים בסט של הנסיס רויינס שאי אפשר להשיג? אמרו לי בעבר שאמפרס עצמה בלתי אפשרית להרוג אז רק האקרים יכולים להשיג, אבל מאז נראה לי שאנשים התחזקו ודברים השתנו וראיתי פה שלסמדר יש את הכרטיס, אז זה בטח כן אפשרי עכשיו...

orbs2

New member
נראה לי שאפשר להשיג את הבאלרוג...

:p
חסר לי 11 כרטיסים ואני מסיים את כל הספר :p אני רק צריך להכיר כמה אנשים ממש חזקים שיהרגו את PB ואת ה EMPRESS

orbs2

New member
ממזמן חחחחח

את פשוט צריכה לבזבז הרבה זמן על למצוא אותו. או שתשאלי בבאסיל אם הורידו אותו.

למעלה