כרוניקה ידועה מראש.

שירקאן1

New member
כרוניקה ידועה מראש.

להתחיל מ,0.הרי לא תכננו להגיע למצבנו אנו בשלהי חיינו, יש מצבים שאנחנו לא בוחרים ,אלא המציאות טופחת על פנינו במשך שנות חיינו. לכן כיום לבוא לומר אני, או אתה, או אתם,יאאלה בואו נחפש בן זוג אחר אם לא לחיים לפחות לסו"פ .אבל השאלה ? איזה בן זוג ? עכשיו באה שאלת מיליון ה$ מי. הדרישות:ב:(ז) (נ) גבוה,נמוך,כיס תפוח,לא מקריח לא שמן, אקדמאי.יש רכב אין רכב . שכחנו בני כמה אנחנו ושהשעון לא עוצר לרגע. והופ אנחנו בני 60.עכשיו מה? לכן קצת פחות בררנות ,ניסיןן החיים הוא האקדמיה הטובה ביותר. להישאר לבד בד' אמות רק לאלה שיודעים לקחת זאת נכונה. עדיף על בן זוג לא אמין. גברים -נשים כאחד המשך
יום נעים לפורום.

magda

New member
הכל כל כך פשוט ..למה להסתבך../images/Emo6.gif

כנראה שבכל גיל אנחנו אוהבים להקשות על החחים. הכל פשוט כל כך תאמינו ,והחיים בורחים לנו מהידיים והשנים לא חוזרים אחורה. תחשבו על זה

סימפתי

New member
זה לא בושה להרגיש לא נוח עם בדידות

שירקן1 צודק בטענתו לגבי בוררנות הייתר. זו חרב פיפיות הפוגעת בכל הצדדים. אין כל בושה בכך, שחלק מאתנו מואס בבדידות ומחפש קשר אנושי חם, תומך ומלבב. יש מקום לגלות יותר יוזמה ויותר נחישות בפורום הנוכחי, כדי להגשים זאת.

סימפתי.........

נעלמת מרחבת הריקודים?[מזהה על פי התמונה]
ובפורום השני.....מתגעגעים לכתיבתך.

magda

New member
הם באמת פשוטים ../images/Emo42.gif

צריך רק ללמוד להבין את משמעותם ... להבין שהחיים הם בעצם פשוטים לקח לי אישית המון שנים של סבל, רק אחרי שעבדתי על עצמי... אני מבינה את החיים אחרת ולא נסחבת לדרמות של החיים. רק אנחנו יכולים לקחת את מושכות החיים שלנו לידיים שלנו ורק אנחנו יכולים לשנות אותם , לטוב ולרע. יום מקסים לך

../images/Emo45.gifנכון מאוד

אם אין אני לי מי לי בידינו לשנות את המבט לחיים לטוב ולרע ובחרתי להודות על הכל הטוב שיש לי בחיים. סוף שבוע נעים לכם

Yaara77

New member
זה נשמע משכנע אבל....

אולי בחודשים הראשונים עוד קיימת בררנות יתר יותר מחמת חוסר הניסיון מאשר מחמת שאפתנות כלשהי אח"כ הבררנות מפנה את מקומה לפשרנות יתר ואז אוכלים חצץ במקום לפגוש אבנים טובות נדמה לי שעקומת הלמידה מסתיימת לה אצל נשים נבונות תוך כחצי שנה עד שנה ואז מתברר השבר במלוא עוצמתו: מעטים הם הגברים המחפשים זוגיות של ממש, מתי מעט צדיקים בסדום שמכירים את המשפט בשירו של פרנק סינטרה The greatest thing in the world is to love and be loved in return אני מעדיפה את המשפט "גברים ונשים הם יפים... כאשר מפנקים אותם" נראה אם זה יועיל, בהמשך הדרך. חיבוקים יערה

למעלה