כרגע.....

מרכזון

New member
ואם כבר מדברים

על השמצות והפצת שנאה.... לפני שהתחלתי להשתתף בפורום, העברתי מספר ימים בקריאה בלבד. מומלץ גם לך לעשות זאת. תגלה הרבה דברים מעניינים!!!! הדרך שאתם מתייחסים לרונאל ורובי הצעיר, ממש בושה. אז מה אם הם מהשמאל. אם לחזור ולהזכיר את בגין ז"ל- הוא התעמת עם מפא"י (לימים העבודה), אך לעולם לא ניבל פיו ותמיד שמר על הדר וכבוד לזולת. אינני מסכים עם הרבה מדבריהם של רונאל ורובי. אז מה??? לך, לבגיניסט ול-um2 מותר לגדף??? לאחרים אסור??? ישנם פה כמה שכשהם פותחים את הפה יוצאים רק גידופים ושטויות.

עמרי ר

New member
תסלח לי מאוד

אבל כדאי שתנבור בפורום קצת יותר אחורה, אם אתה בעניין של סדרות חינוך. מי שבאופן סידרתי, מרגע כניסתו לפורום, מפיץ רק רעל, שטנה וקטנוניות - זהו ידידך רונאל, השמאלן טוב הלב ונעים ההליכות שאתה מרבה להסכים איתו ולהגן עליו. הילדון לא זקוק לשום הגנה, תהיה שקט ובטוח. אם אני לא טועה, אגב, ראיתי אותך לא-פעם מזכיר את שמי בפורום גם בדיונים בהם לא כתבתי, כשהתואר "דביל" מוצמד אליי. האם זו דרך-הארץ שאתה מטיף עליה?

crazeeee

New member
ואתה תמשיך להיות כבשה

של שרון. הרי ברור שאחרי שתפסיק לייצר צמר יאכלו אותך. די לליכוד העסקני. בבחירות הבאות אני מצביע למועמד האלמוני ביותר

רונאל1

New member
עמריקוש, מה המצב בגבעתיים?

שמעתי שלא משהו למורה ללשון שליקקת לה באדיקות כה רבה. בכלל אני מבין שממש נורא בעיר הפשע והרשע הזו גבעתיים. למדתי ממך שהתשתיות רקובות ויש כנופיות רחוב והכל מלא לכלוך וארנונה יקרה. מה אני אגיד לך - השם ירחם! לא נורא, אל תתבאס, לך לכותל ותתפלל שתקבל בשוטף + 360 את הצ'ק שלך על העבודה בבחירות אצל טלי. ואם לא תקבל, דוד רונאל יפריש לך בונוס מתוך משכורתו האמריקנית כך שלא תצא לוזר יותר ממה שאתה עכשיו.

עמרי ר

New member
רונאלוש, מה המצב בשיקגו?

אם זה מה שעושה לך טוב בחיים, שמחה לאידם של אחרים - שיבושם לך. אין לך מושג וחצי-מושג לגבי מה קורה בגבעתיים ועל הנפשות הפועלות, וגם לא יהיה לך מושג כזה ממקום יושבך בשיקגו. אני יצאתי לוזר? נו שוין. מי שיצא לוזר הם תושבי גבעתיים, שנשארו בבית והניחו לראש עיר להבחר עם 7,500 קולות בלבד, מתוך 43,000 בעלי זכות בחירה. רק תעשה טובה - תשאר שם, בבקשה. כל אחד כמוך שיוצא לנו מהנשמה זה עוד גרם של אוויר צח למדינת היהודים. תשאר בשיקגו ואל תטרח להחזיר את עצמך לפה :)

תתבייש

ותעשה לי טובה: אל תתחיל לברבר על ההיסטוריה שלך. חרותניק אמיתי, יכול להיות שיעביר ביקורת חריפה על הליכוד. יכול להיות שלא יצביע ליכוד. אך לעולם הוא לא ישמח לאיד כפי שאתה שמח, ועוד יאחל לליכוד מפלה דומה בבחירות לכנסת. הראית את פרצופך האמיתי.

Charlie

New member
מצטרף לבגיניסט

יש לי "בטן מלאה" על הליכוד והנהגתו הנוכחית ואופן התנהלותו בשנים האחרונות ולכן לראשונה בחיי לא הצבעתי "מחל" בבחירות האחרונות לכנסת. אך לעולם לא אשמח לאידו של הליכוד ולא אאחל לו מפלה במוניציפליות וקל וחומר שלא בבחירות הכלליות. הליכוד היה, הנו וישאר תמיד ביתי הפוליטי גם אם אינני תומך בכל מהלכיו. תמיד תישאר לי בלב פינה חמה בלב לליכוד ולמצודה בה ביליתי מס' שנים מחיי. ובית - לא שוכחים.

מרכזון

New member
לי אין במה להתבייש....

לך-יש. אתה מבייש את זה שאתה משתמש בשמו. אתה צריך להתבייש בלקקנות והחנפנות המגעילה שלך. אני שמח לאיד ומאחל מפלה לאוסף מתחזים ופראזיטים המשתמשים בשם תנועה גדולה (שלצערי אינה קיימת יותר), להשגת טובות הנאה להם ולמקורביהם. ואתה אחד מהם.

um21

New member
שוב דברי בלע

מדוע אתה כותב שהבגיניסט משתמש בשמו של ה"ליכוד" להשגת טובות הנאה ? מדוע אתה מכפיש אותו סתם כך? אני אישית יודע עליו ועל עוד מספר אנשים טובים העושים ימים ולילות למען המפלגה בלי לראות שקל מהמפלגה אלא הכל מאידיאולוגיה ואמונה בצדקת הדרך זה שאתה איבדת את דרכך אי שם בפריס הרחוקה זו בעיה שלך אבל להתחיל להשתלח באנשים טובים כאילו הם עובדים בשביל טובות הנאה זה נמוך גם בשבילך. נכון שיש בליכוד הרבה טרמפיסטים בעייתים את זה איש לא מסתיר ואם היית בודק טוב היית יודע שרובנו כאן נגד החבורות האלו ואנו לא מקבלים אותם אבל כנראה שלהכליל הכללות זה תמיד מאוד קל

לא ארד לרמתך

"ללקנות" "חנפנות" וכו'. אתה בגדת בליכוד, והליכוד ידע להתייחס אליך בהתאם. דרך אגב, לעניין השם- כבר שלחתי לתפוז בקשה לשינוי שם, וזאת משום שאני הגעתי למסקנה שכדאי שאהיה כאן בזכות עצמי (מוזר, מעולם לא שמעתי את הטענה שאני מבייש את שמו של בגין מליכודניק בפורום).

ראליסט

New member
עם כל הכבוד,

עוד לא שמעתי על "בגידה" במפלגה. מפלגה,היא אמצעי להשגת יעדים ולא היעד עצמו!!! מי שרואה במפלגה יותר מזה,אינו משרת באמת את טובת המדינה,אלא את טובת מפלגתו. אפשר לשנות דפוסי הצבעה,כאשר מפלגה בשלטון מאכזבת את בוחריה.להגדיר זאת כבגידה,זה מעשה אומלל. לפי ההגיון שלך אני יכול לאמר,למשל,על אביגדור קהלני,שעבר ממפלגת העבודה לליכוד ,שבגד במפלגתו. והדוגמאות רבות. לפי שיטת "הנאמנות" שלך,עד היום תנועת העבודה היתה בשלטון,ולעולם לא היה כל מהפך. זו לא דרך דמוקרטית!

מי שמטיף לפרזיטיות זה אתה

אתה זה שמתנגד כאן באופן עקבי למדיניותו של שר האוצר בנימין נתניהו, שמדיניותו מכוונת להפחתת מספר הפרזיטים שחיים על חשבון המדינה במקום ללכת לעבוד. אז מי כאן בדיוק הפרזיט?

למעלה