כרגע.....

מרכזון

New member
כרגע.....

הודיעו בחדשות ערוץ 10 ובמבט שלפי הסקרים, "הסקרים" צופים מפלה גדולה לליכוד, מחר. אמן כן יהי רצון. ובא לציון גואל. בקרוב, בעזרת השם, בבחירות לכנסת!!!

מרכזון

New member
לך תתחבא....

שפנפן. אני אפילו לא מתכונן להסביר לך. אתה כל כך מטומטם-שבוודאי לא תבין.

עמרי ר

New member
רק תקח אותי איתך כשאתה מתחבא

עוד כמה "ליכודניקים" שיושבים ומייחלים לנפילת הליכוד ועליית השמאל - ואבדנו. מזל שיש מספיק ליכודניקים לא-אמיתיים, שגם פועלים לטובת התנועה ומנסים ככל יכולתם שתצליח, גם בבחירות הארציות וגם במקומיות. שיהיה בהצלחה לכל אנשי המחנה הלאומי (לטובים שבהם, בכל מקרה), ובמיוחד למורה האהובה עליי מכל

רונאל1

New member
עוד יממה למפלה של טלי לוזר ארגמן

בגבעתיים....מחזיקים לה ולכל המועמדים "הנהדרים" של הליכוד אצבעות

עמרי ר

New member
הכלבלבים נובחים...

תהייה לי לחברי הפורום: מדוע זה מרגישים תושבי מדינות זרות (כגון ארה"ב, שוויץ או צרפת) את הצורך להתערב בענייניה הפנימיים של מדינה לא-להם? האם בשיקגו אין פורומים שוקקים העוסקים בחיי העיר, בדברים המעניינים את תושבי המקום? קשה לי להאמין שחסרים פורומים שכאלה. אני מציע שתושבי-החוץ יניחו לנו, הישראלים, לטפל בעצמינו במדינה שלנו. אתם תמשיכו לשבת במדינה שלכם, לבלבל בשכל ולהפיץ את הזוהמה שלכם בסביבתכם הקרובה. באשר לגבעתיים: מפלה תהיה רק אם ייבחר אפי שטנצלר לעוד 5 שנים, אחרי 10 שנים כושלות ומאכזבות בתפקיד. אם גרעון עירוני ענק, רחובות מלוכלכים, תשתיות רקובות, כנופיות רחוב וארנונה בשמיים הם קריטריונים לראש-עיר טוב, אז אין ספק שגבעתיים בידיים טובות. אני מקווה שתושבי גבעתיים יוכיחו שהם לא רונאלים, שמטילים לקלפי "אמת" גם אם היטלר עומד בראש המפלגה, אלא אנשים שמצביעים עם השכל וההגיון לנוכח מה שקורה להם מתחת לבית.

ראליסט

New member
אם בגבעתיים,

ינצח היום מועמד העבודה,הרי שתפסתי אותך טוען שתושבי גבעתיים הם מטומטמים!!! מעניין איך גלגל מסתובב: במשך כל השנים רמזו וטענו ראשי הליכוד,כי אנשי המערך,טוענים שאילו המצביעים לליכוד הם "מטומטמים". חלפו הימים,ומתברר שמי שטוען זאת הלכה למעשה,הם אנשי ליכוד. כמו שאומרים:"יצע המרצע מהשק".

מרכזון

New member
אני אסביר לך.....

רוזנקרנץ המטומטם. בטוח שלא תבין, אלא אם כן אצייר לך, ואף על פי כן אסביר. אולי הבגיניסט המלוקק יחזור ויסביר לך כדי שתבין. רונאל נשלח לחו"ל לעבודה. אני, בזמנו נשלחתי לעבודה בחו"ל. מקומות העבודה שלנו שלחו אותנו מכיוון שאנו מוצלחים, חכמים וטובים במקצוענו. לך או לבגיניסט, למשל, אין סיכוי שזה יקרה. אתה דביל, כלומניק וחדל אישים. איזה מטומטם ירצה שתייצג אותו בחו"ל. אני סיימתי עבודתי וחזרתי הביתה. לא כתושב חוזר. לא כעולה חדש. איני זקוק לזה. מה עוד שתושב חוזר לא מקבל כלום מהמדינה. יש לו זכות למספר מוצרים ללא מכס. אני הבאתי הכל איתי, כך שלא נסקקתי להטבה זו. בכל מקרה-תושב חוזר לא מקבל גרוש מהמדינה. (את זה לא ידעת כי אתה פשוט דביל). גם רונאל יסיים עבודתו בחו"ל ויחזור הביתה. המדינה זקוקה לו. אתה מתאר לעצמך שיהיו פה במדינה רק יצורים כמוך וכמו um2? תוך שעתיים הפלאסטינאים זורקים אתכם לים וכובשים את ישראל!!! יחי נפילת הליכוד הערב!!!

um21

New member
כותבים נזקקתי ולא נסקקתי

בטח בגלל כישורי הכתיבה שלך נשלחת לייצג את המדינה

עמרי ר

New member
הלוואי וזאת הייתה הבעיה שלו

לקרוא את ההודעות שלו של רונאל, שני יצירי שמאל מובהקים, ולראות את פרצופו של הישראלי המכוער. יהיר, מתנשא, שחצן, בהמי. שרק יישארו איפה שהם לא נמצאים, וימשיכו לייצג את עצמם ואת חשבון הבנק שלהם.

מרכזון

New member
אני

הוכחתי את המקורות שלי. נראה אם יש לך ביצים להוכיח את המקורות שלך!!! תזהר-אני אבדוק אותם אחד לאחד.

עמרי ר

New member
איזה פחד

באמת רועדות לי הביצים עכשיו :) ועל אילו מקורות אתה מדבר, לעזאזל? מה אני צריך להוכיח לך? אין לי שום מקורות ושום קשרים. אני בן-אדם שהתחנך על ברכי המחנה הלאומי וראה את עצמו כשייך לו מאז ומעולם, ולאחרונה אני גם פעיל יותר מבעבר. פה זה מתחיל ונגמר, בינתיים. "מקורות"....מה שווים המקורות האלה אם אתה מביע ערכים המנוגדים לערכי הליכוד, בז למדיניותו ולאנשיו ומייחל לקריסתו הן במערכה המוניציפלית והן במערכה הארצית (שעוד רחוקה מאתנו מאוד)? מאז שאתה פה אתה כל-כולך בוז ושנאה לליכוד ולמשתמשים בפורום שאין לך מושג מי הם, אז למה אתה חושב שהמקורות הבית"ריים שלך אמורים לשנות משהו או להעניק לך קרדיט מיוחד?

מרכזון

New member
לא בקשתי כל קרדיט...

וכפי שכבר כתבתי בשירשור אחר: אני מייחל לנפילתם של אלו המתחזים כ"מחנה לאומי". ואתה שותף לפשעיהם בזה שאתה תומך בהם, ופועל שוב ושוב לכך שהם יבחרו וימשיכו בפשעים נגד בני עמי. אולי שכחת-גם הזקנים, העניים והנזקקים הם בני עמנו. לא רק העשירים. התורה במצוותיה מצווה לנו לא לשכוח בחגים את העניים והאביונים. ככה פעלו בגין ובני דורו, דור הנפילים.

עמרי ר

New member
בין אותם מתחזים

שאני לא מכחיש את קיומם, קיימים רבים-רבים שהם אנשי המחנה הלאומי האמיתי. זה שאנשים הסתננו לתנועה וניצלו פרצות כדי לחדור אליה ולקלקל חלק ממנה, לא צריך להשכיח שעדיין הרוב המוחלט של אנשי הליכוד הם אנשים איכותיים שמייצגים נאמנה את התנועה והאידיאולוגיה שלה. הליכוד הוא לא תנועה סוציאליסטית, ואת זה לא המציא נתניהו. האידיאולוגיה הליברלית של שוק חופשי היא מבית מדרשו של ז'בוטינסקי, והיא המשיכה עם חרות, הליברלים וכמובן הליכוד. זה חלק ממצע הליכוד מאז הקמתו, ולכן לא ברורה לי ההתקוממות שלך לנוכח יישום אותה האג'נדה. כשמדינה נמצאת בגרעון ובמצוקה היא חייבת לחתוך בבשר החי, והבשר החי הזה כולל גם אנשים קשי-יום. בטווח הארוך הם יהיו הראשונים להרוויח מכלכלה מאוששת וצומחת, שתחליף את כלכלת המונופולים העבשה ששולטת כיום ושלא תקדם (ולא קידמה בעבר) את העניים והחלשים לשום מקום. דווקא האידיאולוגיה של ש"ס והעבודה, שהיא כאילו "חברתית", נבנית על-כך שהעניים תמיד יישארו עניים, וכך גם בניהם ונכדיהם שינציחו את מעגל העוני והבורות. ולבסוף - הדרך לשנות ולתקן את התנועה שלך היא לא ע"י השמצתה, הפצת שנאה כלפיה וכלפי כל מי שמשתייך אליה, והתקפות אישיות על אנשים ופעילים שלה שגם מעיזים לכתוב בפורום הליכוד. רוצה לשנות? תפעל מבפנים ותנסה לשנות את מה שאתה חושב שצריך לשנות. הגידופים והמכות מתחת לחגורה בטח לא יתקנו את העולם.

מרכזון

New member
איפה אתה חיי ??

אני לא מדבר על פעילי ליכוד. אני מדבר על ההנהגה. שרון היה בתחילת דרכו איש מפלגת העבודה. ביבי-התוצר האמריקאי-הופיע פתאום יום אחד, יש מאין. האג'נדה של הכלכלה הליברלית דברה על הפרטה, לא חיסול מעמד הביניים, הפיכתם לעניים וחיסולם (תרתי משמע). "בטווח הארוך הם יהיו הראשונים להרוויח מכלכלה מאוששת וצומחת"- הם לא יגיעו עד שם!!! הם מתים וימותו הרבה קודם!!! ראיתי, עפ"י הקישור לשימך שאתה צעיר. אינני יודע עד כמה הכרת באמת את מנחם בגין ז"ל. לי היה את הכבוד והעונג להכירו באופן אישי. תאמין לדברי שהוא לא היה מאפשר לכלכלת ביבי להתקיים, לו היה חיי היום. בתקופתו, שמחה ארליך-שר האוצר-לא העז לפגוע בעניים ובקצבאות. למרות הכלכלה הליברלית. אני מזמין אותך לסיבוב קטן בדרום תל אביב, בדימונה ובאופקים. אני מגיע לשם הרבה מאוד. בוא תראה כיצד ילדים בני עשר הולכים מכות על כיכר לחם. אני הייתי שם וראיתי. הלב בוכה לראות מראות כאלה. נתתי לכל אחד מהם שטר של 50 ש"ח תמורת שבועה שלא יריבו יותר, ושיתחלקו בכל מה שיהיה להם. בוא תעשה איתי סיבוב. אחריו נראה אם עדין תכתוב משפטים כמו זה שציטטתי אותך!!!

עמרי ר

New member
אני שמח שאתה מזמין אותי

לסיבוב בדרום תל-אביב, שם גדלה ועדיין מתגוררת אמי ובני משפחתי. למרות שם המשפחה האשכנזי-מדי שלי (אני מאוד מתנצל), אני בן לאבא שנולד בשכונת הרכבת ואמא שנולדה ברמת ישראל. אני לא זקוק לך שתכיר לי את החיים בשכונות ובדרום ת"א בפרט, והאמן לי שלא כל אותם אנשים, שאתה כביכול מדבר בשמם, גם מסכימים עם העמדות שאתה מייצג. מי שמחסל את מעמד הביניים הוא זה שרוצה להעלות עוד מיסים כדי לממן עוד תשלומי העברה, שחלקם הגדול מגיע לכיסים של בטלנים וקומבינטורים. דווקא נתניהו רוצה להיטיב עם מעמד הביניים היצרני, להמריץ אותו לעבודה ולעזור לו לגמור את החודש, מבלי שייאלץ לסחוב על גבו שכבות שלמות באוכלוסיה. וכן - השכבות החלשות יצמחו רק כשיהיה משק בריא, חזק ומערבי. במצב הנוכחי הם רק ימשיכו להתבוסס ברפש, בלי חבל הצלה שיוכל להוציא אותם משם.

מרכזון

New member
אם כך...

אם באמת זהו מוצאך (דרום העיר), אני מתנצל על דברי. באמת חשבתי, עפ"י שמך, שאתה איזה "צפוני" מתקן עולם. שתי הערות לי לדבריך (כל מה שבשירשור זה): ראשונה-אתמול הוגש תקציב השנה הבאה. מכות המיסים נמצאות כבר בפתח. חכה ותראה. זה מגיע. איך אתה רואה בתכנית ביבי נסיון להמריץ לעבוד, כשמפעלים ומקומות עבודה נסגרים אחד אחרי השני. רק לאחרונה שמענו על הצטרפותם של תנובה, ארקיע ושופר-סל למפטרים. תאמין לי שמרבית המובטלים רוצים לעבוד. אין עבודה. זהו בדיוק המערכון של הגשש על לשכת העבודה "נמר בגבעתיים". שם זה מצחיק. פה זו המציאות וזה עצוב. ואל תאמין לדברי ביבי שרוב הקצבאות מגיעות לכיסי בטלנים וקומבינטורים. זה פשוט לא נכון. ביבי הוא אלוף כיפוף האמת לתועלתו. תאמין לי, לוויתי את האיש בחו"ל כל כך הרבה פעמים שנדמה לי שאני כבר מכיר אותו מילדותו. שניה- כל "הליכודניקים" בפורום זה, ואתה בכללם, מטיפים לי שהליכוד הוא בית, ולא עוזבים בית. הבית שלי (כפי שכבר הסברתי) הוא תנועת החירות. תנועה שנעלמה מהמפה הפוליטית. השרים והח"כים דהיום המשתמשים בשם הליכוד, אין בינם לבין תנועת האם כלום. זוהי רק שימוש בשם כדי להשיג מטרות אישיות וטובות הנאה. מאז שחזרתי ארצה הייתי פעמיים במצודה. הזדעזעתי ממה שראיתי. אותם מנהיגי העבר שהביאו את הליכוד למעמדו בוודאי מתהפכים בקברם!!!

Roobie

New member
../images/Emo4.gif

פעם ראשונה שאני באמת מאוכזב ממשהו שאתה כותב, ואני מדבר על הגזענות בתחילת ההודעה שלך. מקווה שתפנים שאין קשר בין מוצא לבין מצב כלכלי ובטח לא לאופי (כי "צפוני" זה כבר אופי, אני אישית חי מאוד טוב ועדיין מעדיף להוריד מרמת החיים שלי על-מנת שאלה שאין להם יוכלו לחיות יותר טוב). לדוגמא בכיתה שלי בטירונות הבנאדם הכי עשיר שגר בשוהם (שאגב, ממש לא כולם שם עשירים) הוא עיראקי וזה שגר בקרית-שלום וצריך ללבוש את אותם בגדים ארבעה ימים רצוף הוא אשכנזי. יום טוב, יובל

Roobie

New member
אגב,

כדי שלא תנסו לתפוס אותי בטעות ולהגיד שהמצאתי את הסיפור - כשאני אומר "את אותם בגדים ארבעה ימים רצוף" אני מדבר על בגדים אזרחיים בשעת ט"ש, ולא על המדים אותם לובשים כולם ומקבלים אותם מהצבא.

למעלה