כרגע נזכרתי במשהו......

greeneye

New member
כרגע נזכרתי במשהו......

אתם זוכרים שפעם הייתה סדרה על מרפאה של פינת ליטוף עם מיקי קם (הווטרינרית), דרור קרן (העוזר הרוסי שלה) וטל פרידמן (בתפקיד הכתב המרושע...) תוכנית ילדים כזאת! מישהו זוכר?

~*~gaL

New member
לא חושבת...

אבל אני אשמח לשמוע עוד פרטים על זה :)) מי יודע, אולי צפיתי בזה פעם... איפה זה שודר?

greeneye

New member
אני לא זוכרת את הערוץ...

אבל אני זוכרת שזה שודר ביום שבת בבוקר. פרידמן היה כתב עם פאה שחורה ומשקפיים, והוא כל הזמן האזין למרפאה ועשה כתבות על כל הדברים המדהימים שקורים בגן החיות, ובגלל שהוא כאילו רע- תמיד היה מתפקשש לו, או שהוא היה הורס דברים בלי לשים
...

____

הייתי רואה את זה לפעמים כשהייתי קטנה יותר.. שנה שעברה עדין שידרו את זה אם אני לא טועה... הגיוני שזה או ערוץ אחד, או שתיים...

bubaale

New member
הממ...../images/Emo80.gif

אני לא בפורום, אני סתם אוהבת את גלוש.
(כותבת ההודעה, לא המנהלת...למרות שאני לא מכירה אותה אז אני לא יכולה לשפוט...אולי גם היא נחמדה? באמת שאי אפשר לדעת...ועכשיו אני אסתום.) וגם את קיציס ופרידמן, כמובן... הסדרה שודרה בערוץ 11/22, ואם אני לא טועה קראו לה "גן חיות" או משהו כזה... צריך לבדוק את זה! אם יהיה לי כוח אני אחפש לך דברים עליה!
'קיי?...

mati88

New member
וואי....

עכשיו נזכרתי על מאת מדברת... זה היה בערוצ 2, בימי שבת בבוקר....לא זוכרת איך קראו אותה, אבל אני זוכרת שזה היה על הגן חיות.... חחחח...לא חידשתי לכם כלום על זה- אבל סתם רציתי לחלוק. מותר לי לא?!

למעלה