כציד להפיל אדם גדול?

חשוב בהגיון ../images/Emo22.gif ...

ללא ריכוך, קרי: מכה מטשטשת או כל הסחת דעת המערערת את היציבות, סיכוייך להפיל אדם גדול וחזק ממך כמעט ואינם קיימים... ממה אתה רוצה שהוא ייפול אם אינך מרכך אותו: מדגדוגים

LordOfTheWorms

New member
זה לא בדיוק נכון.

יש הרבה שיטות: אפשר להשתמש בקרני צ'י כדי לדחוף אותו למרחק מאה מטר, אפשר לבעוט בו בעיטת קפיצה רודפת כמו שליו-קינג עשה במורטאל קומבט, אפשר להשתמש ב"VOICE" כדי לצוות עליו ליפול ארצה, ויש עוד המון שיטות.

Wing Chan

New member
טעית בטכניקה

זה ה- force, לא voice, כדי להפיל ארצה.
שכחת גם את האגרוף של הנינג'ה הצהוב ממורטאל קומבט שיוצא לו חבל מתכתי עם ראש של נחש בקצה מכף היד. הכי יעיל.

avshalomat

New member
ה"קול" של בנות גישרית כמובן

וזה לא יעבוד אם היריב הוא פול מואדדדיב במקרה או רולה שתוכננה במיוחד להתנקש בבת גישרית נגיד. כך שטכניקה משולמת זאת לא.

Wing Chan

New member
אה, מה הבעיה?

שורקים לאיזה עקלתון וזהו יותר יעיל מאערסים אפילו.

avshalomat

New member
אם אתה מתאמן בהוד השרון

אתה צריך לדעת לגבי ערסים, האם סיפרתי על הפעם שהתאמנתי בפארק הקרוב למקום אימונכם, והיה עמוס ערסים וצחוקים?

ש מים

New member
יובל: ג'ודו, ג'ודו...

וככל שהם גדולים יותר - הם נופלים חזק יותר. כל טוב!

Tonjin

New member
קוזושי, מר-מים, קוזושי...

שים לב למה שאמר יובל, בלי 'ריכוך' קשה מאד להפיל איש גדול ממך. וג'ודו בלי קוזושי - האם הוא באמת יעיל? האם הוא באמת ג'ודו?

gafni

New member
תגיד מי לדעתך אדם גדול ואומר לך

איך להפיל אותו

gafni

New member
הרצל זה קל

מתגנבים מאחוריו ,אוחזים בשולי המכנסיים -בואכה הנעליים והופסה מעבר למעקה -ככה מפילים את הרצל. טים הנטר זה קצת יותר מורכב ,ניתן לנסות לשסות בו הומופובים (אנטומיה של פשע שינאה),שמרנים או תאומים,אבל אם הייתי צריך להפיל אותו הייתי כנראה שולח מישהו שיעמוד על ארבע מאחורין ואז דוחף אותו. נ.ב לגביי טים הנטר חשוב מתי מפילים אותו ולא כל כך איך עדיף במאי

gafni

New member
אתה גר בדרום ועוד שואל את זה ?

לא רעיון שלי,דלית בחר

gafni

New member
שאלתי מי אדם גדול בהקשר של

להפיל אותו. בכל מקרה קטונתי מויכוח איתך בנושא הפלות.

למעלה