כציד להפיל אדם גדול?

saragon

New member
כציד להפיל אדם גדול?

ואני שולל כל אפשרות של ריכוך, אני מדבר על הפלה מושלמת זאת אומרת ללא ריכוך וללא מכה. האם בעזרת לחיצות באזורים מסוימים? רגל מאחורה וכו'? אני מכיר רק כמה דברים מועטים, כמו לחיצה על הגורגרת ורגל מאחורה, וכן לתת בעיטה לרגל מאחורה, ביחד עם דחיפה קדימה בעזרת הידיים. בבקשה זרקו כל מה שאפשר. בתודה מראש יואב

ניסית פסנתר? מהקומה השלישית?

מה הסיטואציה? האדם עומד ונותן לך לנסות? הוא מתנגד? מתנגד בכל הכוח? הוא תוקף אותך ולא רק מתנגד? אין טכניקה מושלמת תמיד. יש טכניקה מתאימה יותר למצב מסוים* מטכניקה אחרת. ראה שרשור אחר שלי בפורום. *מצב מסוים = הפרשי גודל/יכולת/אופי/נסיון, אימון לימודי/רנדורי מגע מלא/קרב אמת, רחוב/דוג'ו/פארק, יום/לילה, הפרשי עירנות/כושר...

alexko

New member
קודם כל פסנתר או מקרר

או כל מוצר צריכה אחר. שנית אדם גדול, כמה גדול, אני 130 ק"ג/1.8 מ' האם זה מספיק גדול? אם כן, אז ככה: אם האדם לא מנוסה באומנויות לחימה אזי העבודה פשוטה יותר, יש לנסות לערער את שיווי המשקל ע"י משיכות לכיוונים שונים וז לנסות איזושהי טכניקת הפלה (לא משנה באיזו שיטה). זה כמובן טוב למשחק בין חברים, כיוון שאם קיים פער משקלים גדול לקבל כאפה מיד ששוקלת מעל ל 10 ק"ג זה לא נעים. בסיטואציה של קרב רחוב או דומה לה לא הייתי ממליץ להכנס לטווח הקרוב של אדם שגדול עליך בכמה מידות. זכור, בדר"כ אנשים גדולים רצים לאט.

saragon

New member
מזאת אומרת פסנתר?

מקרר? , חחחח, אני לא מבין את ההומור שלכם, סליחה מראש!. תוכל לשלוח לי קישור?

אליקום

New member
עדיף שלא יואב

הפורום פתוח לקריאה של כל ילד ואדם מעורער ומידע כזה יכול להגיע למקומות שאינם שצריכים להגיע שישומשו לרעה. ועל מידע כזה רגיש ומזיק לא תיהיה לנו דרך לבקרה ומניעה להגיע לאותו סוג אנשים ולכן עדיף שיהיה טוב לא להוציא מידע כזה החוצה.

אחרי מה שקרה עם רבין...../images/Emo26.gif

הייתי אומר שהשאלה הזו היא "כתובת על הקיר" קלאסית...

ש מים

New member
nage יקירי...

הרשה לי לתקן אותך: בעיטה לביצים לא *מפילה*.
אגב, "נאבוט" ענק לראש - מפיל גם מפיל!
איפה הקלטות

nage

New member
הבעיה עם פסנתר כנף היא

שנורא קשה להרים אותו בכדי להוריד אותו על מישהו

nage

New member
או אולי מעדר, או מקוש

כן כן אני חושב שמקוש זה מצויין. איזה קלטות?

nage

New member
לא מודה אני לא קשור../images/Emo11.gif

אני בכלל לא הייתי שם יש אצלי בחור שמתאמן שקוראים לו גלעד שרון
באמת

ש מים

New member
וראש מועצת אלונה הוא אריק שרון!

באמת! (וזה ממש לידך). חושב שיש קשר???

למעלה