הפסיכולוגית שלי..
היו לי כמה פסיכולוגיות. תמיד רציתי פסיכולוגית. לא יודעת למה. תמיד אומרים שצריך להחליף עד שתרגישי נוח. הפסיכולוגית האחרונה, שאיתה באמת הייתי רצינית, הייתה ממש נחמדה. דיברנו על כל מה שהיא מצאה לנכון.. לא אוהבת לדבר.. לא אוהבת ליזום. אז דיברנו על דברים שהיא בהתחלה פיתחה, ואני זרמתי משם, אם זה באותו נושא או באחרים. הרגשתי בתקופה הזו שאני משתפרת מאוד. במיוחד כשהעזתי לדבר עם אחי ולקבל אותו חזרה. לפני כשנה נפרדנו, אחרי שהיא אמרה שאני לא צריכה אותה יותר.. ואני הסכמתי. אבל בדיעבד, הייתי צריכה להחליף אותה. היא לא הגיעה אליי. לא נגעה בי. היא לא הצליחה לעזור לי. ולמה? לא הייתי מוכנה לבכות אצלה. בשום אופן. אם היינו מגיעים לנקודה שבה הרגשתי שאני אבכה, איכשהו החלפתי את הנושא, או הרחקתי את זה כל כך ממני. ואמרתי לה.. אני לא רוצה לבכות אצלך. בכיתי מספיק, ואני לא רוצה לבכות יותר. היא הייתה צריכה לעבוד איתי על זה. אולי הייתי מצליחה בעזרת העבודה על הבכי , לעבוד על הדיבור, על הפחד, על מה שלא מצאתי. על מה שנתקע. היא התמקדה על הקשרים שלי עם אנשים, בחיצוניות של הקשרים.. מה טיבם, מה עושים, איך עושים. זו החיצוניות של הקשרים. היא לא עבדה על פנימיותם.. עד כמה הם קרובים מבחינת לדבר על הכל, עד כמה אני מרגישה ביטחון ואהבה אליהם ומהם. דיברנו על כל זה. אך לא הייתה עבודה על כך בצורה כלשהי. ואולי העבודה על נושאים אלה.. להבין, כי אני לא ידעתי את זה אז, כי הבכי שהיה כל לילה עד שהחלטתי להפסיק כי לא רוצה יותר, מראה על יותר, אולי אני מדחיקה משהו?... ואני רוצה להיות פסיכולוגית.. אני אהיה פסיכולוגית.. ומנסה להבין את הצד הזה. איך בעצם יכולים לעבוד.. כי בטיפול פסיכולוגי המטרה היא לחשוף את האדם ולעזור לו אחרי שמבינים- זו דעתי לפחות, והיא לא חשפה.. לא באמת.. ~~~סתם מחשבות על הבוקר~~~ אחרי 1800, אני אגיב לכם.. יש הרבה מה להגיב.. אבל תצטרכו לחכות.. שני. אוהבת את החיבוקים..