כפתורים ללא כפתורים...........

שלומי

New member
הכפתור יכול להיות כל כפתור

סתם במקרה לקחתי את הכפתור הזה.

שלומי

New member
למען הסדר הטוב...

אני לא המצאתי את הטיפ הזה וישנם רבים אחרים שמכירים אותו.אני רק מביא אותו לתשומת לבכם ומסביר איך הדבר נעשה.

שלומי הכיצד????????????????

לא הבנתי , האם את הכפתור למקם בטבלה כתמונה או כרקע בתא ? שבוע טוב ריקי

שלומי ידידי תודה

או.קי. הבנתי . שומרת את הכפתור כרקע וכותבת רגיל בתוך התא . אבל כאשר עושים קישור מופיע קו מתחת למלל וזה מכוער בעיני. ויש לי דף כזה מכוער באתר שבוודאי אחליף אותו עם הזמן .........
שומרת גם שומרת על הבריאות. שבועיים של מחלה מספיקים . לא ? ד"ש לספי ריקי

שלומי

New member
זה לא צריך להפריע לך!

יש לכך פתרון אבל זה נקרא css וזה קצת מתקדם וצריך לדעת הטמל כדי לכתוב את זה.אפשר גם לעשות את פעולת ביטול הקו ע"י style שכותבים בחלק של ה head.נשמע מסובך? ממש לא אני מצרף קובץ טקסט ואכתוב שם את הוראת ביטול הקו לכל הקישורים. אם את צריכה ביטול קו רק לקישורים ספציפיים - גם זה אפשרי בדרך אחרת. אז ראי דוגמא מצורפת.אם יש שאלות - אני כאן.. יום טוב, שלומי

pbracha

New member
למה הכוונה - כפתור כרקע

שלומי שלום לא הבנתי למה הכוונה. הכנתי טבלה ושיבצתי בתוכה את הכפתור. אני מבינה שצריכים עכשו לקבוע אותו כרקע- כיצד??? וכיצד כותבים בתוכו אם הוא רקע... אשמח אם תוכל להדריך צעד אחר צעד תודה ברכה

שלומי

New member
זה לא יכול להיעשות באופיס כמו שצריך

זו אחת הסיבות שאני אנטי אופיס בבניית אתרים.כל הקטע של style ו - css ושל עימוד מדוייק כמעט בלתי אפשרי.

רינהכהן

New member
מוטי יופי של חומרים

נכנסתי מס´ פעמים לאתר שלך וכל פעם נהנתי מחדש יישר כוח על ההסברים המפורטים ועל השיתוף בהערכה רבה רינה

pbracha

New member
לא הבנתי למה הכוונה

שלומי, כתבתי הודעה למטה אך משום מה היא נשארה שם, אודה לך אם תוכל להסביר כיצד מבצעים זאת צעד אחר צעד. תודה ברכה

רינהכהן

New member
אילו הייתי הרמיוני

מהספר הרי פוטר הייתי יכולה ללכת אחורה בזמן וללמוד בעת ובעונה אחת כמה דברים סובלת מחוסר קריטי של שעות ביממה תודה מקווה שיהיה לי את הפנאי ליישם את הטיפ ו......... מקווה שאכן יצא לנו לעבוד יחד בהערכה רבה רינה

שלומי

New member
רינה אין לך מה לדאוג

כשצטרכי - את יודעת למי לפנות גם מחוץ לפורום...

למעלה