כפר סבא

מצב
הנושא נעול.

raminec

New member
אתה מוכן להרגע../images/Emo35.gif

טמטום
טמטום לעשות שתי תחנות בכפר סבא, אחת ליד השנייה - מה התועלת בכך ? בשביל מה בכלל עשו את התחנה המרוחקת שקיימת עכשיו, אם בונים תחנה שהיא יחסית במרכז ? זה ייצור זמן מיותר של עצירה נוספת והכנסת נוסעים בתחנה השנייה של כפ"ס, ובזבוז אנרגיה ומשאבים. במקום זה היו יכולים לבנות חשמלית, שנוע נגיד במסלול כפ"ס - הרצליה פיתוח, מה שעושה קו 29 המסריח של היום, שלוקח שם שעה ורבע להגיע מכפר סבא לים....
אתה מוכן להרגע

יש דרכים יותר תרבותיות להתבטא. ועכשיו בהתייחסות להודעה שלך, רכבת ישראל לא בונה תחנות בהשקעה של עשרות מליוני שקלים כאשר אין הצדקה כלכלית לכך. הדברים האלו נבדקים לעומק ובתכנון של הקווים מושקעת עבודה רבה. אני אישית לא מכיר את המקום, אבל אני בטוח שאם מקימים את התחנה, אז יש הצדקה לקיומה. רכבת ישראל הראתה לנו גם שהיא יודעת לסגור תחנות כאשר אין להן הצדקה כלכלית. אם אתה רוצה דוגמאות לסגירת תחנות, אתה יכול לחפש בארכיון הפורום.

ראש-העין דרום למשל וכל מיני תחנות

אתה מוכן להרגע

יש דרכים יותר תרבותיות להתבטא. ועכשיו בהתייחסות להודעה שלך, רכבת ישראל לא בונה תחנות בהשקעה של עשרות מליוני שקלים כאשר אין הצדקה כלכלית לכך. הדברים האלו נבדקים לעומק ובתכנון של הקווים מושקעת עבודה רבה. אני אישית לא מכיר את המקום, אבל אני בטוח שאם מקימים את התחנה, אז יש הצדקה לקיומה. רכבת ישראל הראתה לנו גם שהיא יודעת לסגור תחנות כאשר אין להן הצדקה כלכלית. אם אתה רוצה דוגמאות לסגירת תחנות, אתה יכול לחפש בארכיון הפורום.
ראש-העין דרום למשל וכל מיני תחנות
קיקיוניות ליד נהריה. אבל שמעתי שמסתמנת תוכנית לפתוח מתי שהוא בשנים הקרובות את חיפה-מזרח לנוסעים.

omer landau

New member
בתור כפר סבאי........

טמטום
טמטום לעשות שתי תחנות בכפר סבא, אחת ליד השנייה - מה התועלת בכך ? בשביל מה בכלל עשו את התחנה המרוחקת שקיימת עכשיו, אם בונים תחנה שהיא יחסית במרכז ? זה ייצור זמן מיותר של עצירה נוספת והכנסת נוסעים בתחנה השנייה של כפ"ס, ובזבוז אנרגיה ומשאבים. במקום זה היו יכולים לבנות חשמלית, שנוע נגיד במסלול כפ"ס - הרצליה פיתוח, מה שעושה קו 29 המסריח של היום, שלוקח שם שעה ורבע להגיע מכפר סבא לים....
בתור כפר סבאי........
אני גם הולך ברחובות כפר סבא וחושב לעצמי אפשר להוסיף קו אוטובוס כזה וכזה ורכבת קלה פה או פה אבל במדינה שלנו היום אין ממש כסף לכלום והוא לא מנותב טוב אני מקווה שעוד כמה שנים שהמצב ירגע קצת יתחילו לחשוב בכיוונים אחרים אני באמת בהתחלה לא הבנתי למה בנו את תחנות הרכבת כמו שבנו אותן אני הייתי בונה אחרת לגמרה אחת בין סוקולוב לנורדואו ואחת בצומת רעננה כפר סבא ואת התחנה של רעננה בונה ליד הפארק או משהו או תחנה אחת ליד איזור התעשייה ליד טבע בערך ועוד תחנה בבן יהודה ליד התיכונים ומשם ממשיך לרעננה יש קצת על מה לקטר בתחבורה הציבורית בכפר סבא לא דווקא על הרכבת אבל על הקווים המעצבנים של אגד שלא נוחים בכלל חוץ מאיזה 2-3 למשל אני הקו היחיד שעובר ליד הבית שלי הוא קו חמש שעושה טוב שהוא עובר רק פעם בשעה ועוד איזה סיבוב לדעתי צריך לעשות קו מעגלי בכפר סבא ויצמן-תחנה מרכזית(עד שיהרסו אותה ויעיפו אותה מחוץ לעיר)-רכבת- איזור תעשייה- בן יהודה- טשרנחובסקי-ויצמן שוב לדעתי זה יכול להיות קו טוב ושיעבור אוטובוס כל 10-15 דקות

raminec

New member
ואני גם אדגים...

אוקיי....
בתמונות האחרונות השתמשתי ברזולוציה הכי טובה של המצלמה והייתי צריך להקטין את התמונה יש לי במצלמה 3 אפשרויות כלליות של איכות בהתחלה השתמשתי באיכות הכי קטנה ובסוף באיכות הכי גדולה אז פעם הבאה אני אשתמש בבינונית וזה יהיה הרבה יותר טוב זאת HP אני עוד מעט נוסע אז אולי אני אעבור שם ואצלם עוד תמונות של הרציפים בלי שמש בפריים ככה שיראו טוב וברור
ואני גם אדגים...
תמונה מתחנת ראשונים מאוגוסט 2003. Raminec

omer landau

New member
../images/Emo62.gif../images/Emo118.gif תמונות נוספות ....../images/Emo70.gif

כפר סבא

היום עשיתי טיולון קטן לאתר הבנייה של תחנת סוקולוב בכפר סבא ולתחנה הפעילה בכפר סבא (כפר סבא-הוד השרון,הוד השרון-כפר סבא,הוד השרון-נורדאו,כפר סבא- נורדאו איך שתרצו....
) ראיתי פחות או יותר את כל התוואי בין התחנות, מסילת הרכבת וכביש חמש שלוש אחד כרגע זה רק שטח חצוב ומיושר בלי כביש ובלי מסילה ....אבל בהחלט מעניין מעניין אם הקו יהיה מוכן עד אמצע שנת 2005 החלטתי לעקוב כל כמה שבועות אחרי הבנייה בו אז מידי פעם אני אלך ואצלם עוד קצת ... הנה חלק מהתמונות שצילמתי (בחרתי שעה לא טובה שהשמש הייתה מולי)
תמונות נוספות ....

היום נסענו לסבתא שגרה באיזור הדרום... אז בדרך הנהג(אבא) עשה לי טובה ועצר לי בשביל כמה שוטים ככה שמתוך כל התמונות שצילמתי היום היחידות הקשורות לנושא הן ה4 האלה צילמתי גם עוד שקשורות אבל תוך כדי נסיעה ומבחינת פרטים ברורים ולא חתוכים עדיף לא להעלות לפורום 1) תחנת אשקלון העתידית ..... 2)באותו מקום- שאלה מה התפקיד של הכלי הזה.... 3)תחנה מרכזית- לא שמתי לב אם היא שייכת לרמלה או ללוד...(לא ממש מסתובב שם הרבה) 4)נתב"ג 2000- במקום הצפייה הנהדר שהיה ליד אור יהודה התברר לי כי ערמו כמה דיונות קטנות באיזור ואי אפשר לראות את המטוסים על המסלול לרוע מזלי לא היו מטוסים בכלל ברבע שעה שהייתי שם וגם בזמן שלפני ואחר לא ראיתי אחד באוויר.... מוזר

omer landau

New member
1

תמונות נוספות ....

היום נסענו לסבתא שגרה באיזור הדרום... אז בדרך הנהג(אבא) עשה לי טובה ועצר לי בשביל כמה שוטים ככה שמתוך כל התמונות שצילמתי היום היחידות הקשורות לנושא הן ה4 האלה צילמתי גם עוד שקשורות אבל תוך כדי נסיעה ומבחינת פרטים ברורים ולא חתוכים עדיף לא להעלות לפורום 1) תחנת אשקלון העתידית ..... 2)באותו מקום- שאלה מה התפקיד של הכלי הזה.... 3)תחנה מרכזית- לא שמתי לב אם היא שייכת לרמלה או ללוד...(לא ממש מסתובב שם הרבה) 4)נתב"ג 2000- במקום הצפייה הנהדר שהיה ליד אור יהודה התברר לי כי ערמו כמה דיונות קטנות באיזור ואי אפשר לראות את המטוסים על המסלול לרוע מזלי לא היו מטוסים בכלל ברבע שעה שהייתי שם וגם בזמן שלפני ואחר לא ראיתי אחד באוויר.... מוזר
1

omer landau

New member
2

תמונות נוספות ....

2

קרונית 982

קרונית 982
בתמונה מופיעה קרונית מספר 982 של חטיבת התשתיות של רכבת ישראל. הקרונית, מתוצרת Geismar/Donelli איטליה (1998) משמשת להובלת עובדים, ציוד וחומרי מסילה, ומסוגלת (כפי שניתן לראות בתמונה) לגרור כמה קרונות. בארץ פועלות כיום 8 קרוניות מדגם זה ( VMT750GR ) שמספריהן 981-988.

omer landau

New member
../images/Emo51.gif../images/Emo45.gif

קרונית 982
בתמונה מופיעה קרונית מספר 982 של חטיבת התשתיות של רכבת ישראל. הקרונית, מתוצרת Geismar/Donelli איטליה (1998) משמשת להובלת עובדים, ציוד וחומרי מסילה, ומסוגלת (כפי שניתן לראות בתמונה) לגרור כמה קרונות. בארץ פועלות כיום 8 קרוניות מדגם זה ( VMT750GR ) שמספריהן 981-988.

omer landau

New member
3

תמונות נוספות ....

3

omer landau

New member
4

תמונות נוספות ....

4
לילה טוב

omer landau

New member
לא יש שם עכשיו 2 מטוסים

החליפו מטוס?
בקצה השמאלי אפשר לראות אחד ממטוסי ה737 של ארקיע שגמרו את הקריירה לפני 3 שנים. האם הוא החליף את הגרוטאה של אל על שהיתה שם כל הזמן?
לא יש שם עכשיו 2 מטוסים
גם המטוס של ארקיע וגם ה747 של אל על חבל שלא נשארתי שם יותר ותמקדתי בזום על כל חלק וחלק של הפרוייקט היינו רואים טוב יותר

omer landau

New member
4

תמונות נוספות ....

4
לילה טוב

מצב
הנושא נעול.
למעלה