אתה מוכן להרגע../images/Emo35.gif
יש דרכים יותר תרבותיות להתבטא. ועכשיו בהתייחסות להודעה שלך, רכבת ישראל לא בונה תחנות בהשקעה של עשרות מליוני שקלים כאשר אין הצדקה כלכלית לכך. הדברים האלו נבדקים לעומק ובתכנון של הקווים מושקעת עבודה רבה. אני אישית לא מכיר את המקום, אבל אני בטוח שאם מקימים את התחנה, אז יש הצדקה לקיומה. רכבת ישראל הראתה לנו גם שהיא יודעת לסגור תחנות כאשר אין להן הצדקה כלכלית. אם אתה רוצה דוגמאות לסגירת תחנות, אתה יכול לחפש בארכיון הפורום.
אתה מוכן להרגעטמטום
טמטום לעשות שתי תחנות בכפר סבא, אחת ליד השנייה - מה התועלת בכך ? בשביל מה בכלל עשו את התחנה המרוחקת שקיימת עכשיו, אם בונים תחנה שהיא יחסית במרכז ? זה ייצור זמן מיותר של עצירה נוספת והכנסת נוסעים בתחנה השנייה של כפ"ס, ובזבוז אנרגיה ומשאבים. במקום זה היו יכולים לבנות חשמלית, שנוע נגיד במסלול כפ"ס - הרצליה פיתוח, מה שעושה קו 29 המסריח של היום, שלוקח שם שעה ורבע להגיע מכפר סבא לים....
יש דרכים יותר תרבותיות להתבטא. ועכשיו בהתייחסות להודעה שלך, רכבת ישראל לא בונה תחנות בהשקעה של עשרות מליוני שקלים כאשר אין הצדקה כלכלית לכך. הדברים האלו נבדקים לעומק ובתכנון של הקווים מושקעת עבודה רבה. אני אישית לא מכיר את המקום, אבל אני בטוח שאם מקימים את התחנה, אז יש הצדקה לקיומה. רכבת ישראל הראתה לנו גם שהיא יודעת לסגור תחנות כאשר אין להן הצדקה כלכלית. אם אתה רוצה דוגמאות לסגירת תחנות, אתה יכול לחפש בארכיון הפורום.