כפר המוזיקה!! ye!

כפר המוזיקה!! ye!

טוב למטה נהיה בלאגן אז... שכל אחד יכתוב לאן הוא בא ויהיה ye! (אמיר זה מתחיל להיות מוגזם.... חח איך יוצאים מזה?!?!) אז אני!
היום הראשון עם שלום חנוך ונה נה נה
היהודים
עברי אביב לייק... דה!
קולרוק... רוק ת"א... וואט אוור... ב-רור!
אהה וכמובן.... משינה ומוקי! ye!
ובטעות בלעעע בטעות ממש קניתי כרטיס לקולפופ ואין לי מושג איך להיפטר ממנו כי הם לא מסכימים (בשירות לקוחות או משו כזה) להחליף כרטיס כזה בכרטיס אחר ואנ'לא מכירה אפחד שיילך לזה ויביא לי פקקים אחרים.... אתם יודעים על מישו כזה אולי...?!?!
....)
ופחחחחח איך שכחתי.... שב"ק ס!!!!
ועכשיו כשחושבים על זה.... למרות שאני לא מתה עליו כמו כולם.... אם יהיה לי עוד אני אלך גם לברי (ויהיה...) חחחח טוב שהייתי אומרת פשוט הכל חוץ מסאבלימינל, פופ, וכוכב נולד.... חחח אבל פסדר.... הכפר הזה זה פשוט מעולה... ותחשבו שגם יש לי הסעות חופשי הלוך חזור כל פעם.... כולו ב- ye! טוב הגזמתי... עכשיו תורכם!

DidjiT

New member
מממ..

בנתתים יש לי כרטיסים ל...
4/8 - עברי אביב ושייגעצ
5/8 - היהודים וזקני צפת
9/8 - שב"קקקקקקק.. יהיה פיצוץ , פיצוץ יהיה! ובתכנון..
12/8 - כל ה.. רוק...

תתתמר

New member
אני דורשת מפגש!!!!

ואני לא אפסיק לנג'ס עד שיהיה כזה!!! אני הולכת ל: 5.8 - היהודים וזקני צפת 9.8 - שבק ס' 12.8 - ערב רוק תבואו אנשים תבואו!!!!!!!!!!

אמממ לי יש כרטיס לשבק

ואם יהיה לי עם מי לבוא למשינה אז גם נקנה ולדעתי, נעשה את המפגש בהופעה של שבק כי אני רואה שכולם באים לשם

נשארו רק 15 כרטיסים!!

למשינה! אז כדאי לך ממש אבל ממש למהר כי לא נראה לי שאם לא תרני עכשיו יהיה לך..... אם יש לך פקקים אז תקני... גם אני בעיקרון לא יודעת עם מי אני הולכת לאן... אבל בסוף נגלה!

קלטו קטעיייייייייייייייייייים../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אמא שלי ואח שלי באים איתי לשב"ק!!! yeeeeeeeeeeeeeee!!! איזה כיף חושלוקי...!!! חח אם בא לכם אז הם יכולים גם לבוא למפגש...! וכבר קניתי להם כרטיסים! אני ואחשלי לקחו את חושה לטיול ובדרך עברנו בכל הבאנגומטים באיזור (2....
!!!) והבאנו 34! והכל ye חבר'ה.... הכל ye! חחחח טוב די לגמריייייייייייי כיפים כיפים כיפים טוב אני יוצאת להשתעמם עם חבריי החביבים אז לילה פיות לכולכם אהוביי, ושבת שלוםםם! אוהבת אתכם!!!
ניצן

אלללההההההה אמא של ניצןןןןןןןן

its a dreame come true....
מעניין אם גם היא עצבנית חחח סתם כפרעעע אלללה מפגש בניצניםםםם יהיה בנזינזונת

ססעמק...

בהופעות הטובות אני בקורס מסכם בצופים, ואחרי זה אני נוסע לכינרת לשבוע (אליפותתתת), אז אני אוכל ללכת אולי להופעה או שתיים ואספתי איזה מיליון פקקים אז אם מישהו צריך דברו איתי

DidjiT

New member
אני אני אני אני אני אני אני אני !!!

אני צריכה פקקים !!! בבקשהההההההההההההההההההההההה

La Vicomtesse

New member
אחותי!../images/Emo54.gif

יש את הפחי מיחזור בקבוקים הצהובים האלה...תעשי מה שעשיתי עם חברה שלי- תחפשי ביסודיות....תאמיני לי, יחסית לחבורת בנות שלא שותות קולה, אני חושבת ששיחקנו אותה.....חבל שנגמרו כרטיסים למשינה

מה זה קורס מסכם??!!

אתה שישיסט לא? וואי ויהיה מעולההההההההההההההההההההה אם תוכל לתרום לי קצת....
חחח אתה בטח מצטער שהצעת... אם לא... אז אני אני אני!

חחחח

היה מחנ"ק, אבל יש גם קוס מסכם שזה לכיתות ט' ומתלווים אליהם צוותים משכב"ג בתור צופיות, מנהלה, מרכז הדרכה וכאלה...

מה? תגיד.... באיזה הנהגה אתה..?

היא על הכוכב הזה?! אתה מתכוון אולי ל.... כניסת חמשושים?? חחח אין לי מושג על מה אתה מדבר... זה ממש מוזר שזה שונה בהנהגות שונות.... ויש גם עוד מלא דברים שפשוט הפוכים, עם התפקידים והצוותים... הפוךךךך לגמריי... קורס מסכם... אולי בעצם אתה מתכוון לקורס הדרכה?? מה... וזה כמה ימים? מוזר...

לא נראה לי

פשוט אחרי שנת ט' יש איזה 5 ימים קורס אחד אחרון שמסכם את כל השנה מבחינת הדרכה ומכשיר אותם להיות מדריכים... קיצור הולך להיות בנזונה איז הנהגה את?

למעלה