כפר המוזיקה!! ye!

ירושלים

חח טוב כבר בהנהגת ת"א הפוכים דברים לגמרי מהנהגת ירושלים... אז ברור שהדברים שונים עד שמגיעים לדרום... זה אשכרה ככה! טוב הבנתי זה כמו קורס הדרכה קיצר....
איזה שבט אתה? אני מכירה כמה מדרום נראה לי...

בעיקרוןן...

רשומה... אבל לא הייתי במחנ"ק ואני לא בהתלהבות של פעם.... גם יצאתי בסוף ט' בגלל כל מיני דברים אז לא קיבלתי שום תפקיד.... אז אני סתם משתעממת.... גילי גם את? הנהגה? שבט?

ברוווור(=

אני בשבט משוטטים (אימפריה) בהנהגת חיפה מן הסתם! איפה את??? אז תקחי תפקיד השנה זה יכניס אותך להתלהבות חזרה... הדרכה זה הכי הכי! וט' שולט!

א.את תביני כמה שהדרכה זה לאאא

שולט...! אני הבנתי את זה ואני אפילו לא מדריכה (רק מלהחליף ולעזור קצת קצת לחברות מידי פעם השתגעתי...) ב.לא יתנו לי תפקיד... גם השנה לא בדיוק הייתי פעילה... ככה ככה... ואנחנו שבט ענק אז נותנים רק למי שמגיע לו... בעעעע

בובה אני מדריכה כבר שנתיים...

השנה הדרכתי ט' שנה שעברה ד' ושנה הבאה אני הולכת להיות רכזת שכב"ג שחלק מזה זה הדרכת שכב"ג...הדרכה זה הכי הכי!!!! קחי את זה כל עוד את יכולה(=

נהההההההההההההההההההההההההההההההההה

את דוגרי נראית ט'!! נההההההההההה הייתי בטוחה שכשאמרת ט' שולט התכוונת.... חי חי יווווווו חח מוזר עכשיו.... יאללה אישה יא ביג וואמן! באמת לא אישי נגד להדריך... פשוט לא יתנו לי....

כי זה משתלט עלייייי!!!

אמאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא
!|

ye ye ye ye ye ye!!!!!!

גם אני נדבקתי במחלה...שאפילו אני לא יודעת מהם סיכוניה / איך היא נגרמה / או מהם השלכותיה אבל רק רציתי ליידע אתכם שאני הולכת לכפר בתאריכים הבאים:
בתאריך: 2/8/2004 משינה+מוקי
בתאריך: 4/8/2004 אביב+עברי
בתאריך: 9/8/2004 שבקסססססססססססססס !!!! ואני מתכננת על עוד כמה...

rainbowgirl

New member
ברוב ההופעות הטובות אני לא אהיה:/

קורס מסכם... אבל אני הולכת לברי סחרוף,שבק,ערב רוק הזה וכוכב נולד :)

למעלה