כפר איראני בן 700 שנה

דוטקצי

New member
חלק שני של הכפר המדהים

הסרנו את המוסיקה שהוסיפה לכובד-וחבל, המוסיקה הוסיפה למצגת, תראו איזה חכמים הפרסים, במקום כזה אין צורך במזגן, האם זה חצוב בסלע? מי רוצה להצטרף לטיול לשם? לכל ארכיטקי הפורום:זו בניה ירוקה וטבעית עם עלויות קטנות תוך שמירה על איכות סביבה ירוקה, אני רוצה לטוס ולהנות,,,

hadasitz

New member
שדכנית צדקנית

שדכנית ,אני שמחה שהחלטת להצטרף, ,,,קראתי נכון?!? את פורשת?

JUN JUN

New member
היי הדס!!! גם את פה?

בגדול-אני פורשת רשמית, אבל יש אנשים מסויימים מ-ק-ס-י-מ-י-ם שאיתם לא הרמתי ידיים, כי יצא לי להכיר אותם ואני חושבת שבאמת באמת מגיע להם משהו טוב ואני אמשיך לחפש פה ושם, אבל לא בצורה אינטנסיבית גלובלית כמו שעשיתי עד כה אלא באופן פרטני. מה שלומך חוץ מזה? איך אתן?

niya

New member
דוטקצ'י אין עלייך../images/Emo47.gif

זה בדיוק מה שניסיתי לעשות - להוריד את המוסיקה - ולא הצלחתי תגלי לי איך עשית?

דוטקצי

New member
בחלק הראשון יש מוסיקה נהדרת

niya יקירה-בחלק הראשון של המצגת יש מוסיקה - תהני ממנה , נייה, באמת מה אני מבינה?? גדלתי גאוני מחשב והם עשו זאת, אני?"אנה כורדי!" לא מבינה במחשבים בשביל זה גדלתי ילדים| אשאל אותם,ואם יענו לי אעדכן אותך ברצון,

niya

New member
../images/Emo25.gif לך ולהם

דווקא אני מבינה לא מעט, ואיכשהו לא הצלחתי להסיר את המוסיקה תמסרי להם שאני מורידה בפניהם את ה|כובע|

דוטקצי

New member
התכוונת להדס?

"יש אנשים מסויימים מ-ק-ס-י-מ-י-ם שאיתם לא הרמתי ידיים"-JUN JUN - התכוונת להדס? אסביר לך,נכנסתי לאתר דרך המחשב שלה,הדס לא בפורום הזה, תודה לך על ה כ ו ל , אצלינו -הכל דבש,

niya

New member
hadasitz ברוכה הבאה../images/Emo140.gif

לפורומנו... אני רואה שכבר קיבלו אותך במאור פנים ואני שמחה להוסיף עליו. את רוצה לספר קצת מי ומאיפה את?

דוטקצי

New member
ה ב ה ר ה ! ! !

רונית יקירה שלי הדס זו בתי היפה והחכמה, היא ממש לא בפורום הזה, כתבתי מתוך המחשב שלה -ואז יצא השם שלה, הדס עזרה לי לקבץ את המצגת-כשתתפנה, אבקש ממנה הסבר איך ,,,

niya

New member
הדס כמובן יכולה להיות חלק מהפורום../images/Emo140.gif

ואיזה שם יפה יש לה!!! אם וכאשר תהיה לי בת, זהאחד השמות שאני אחשוב עליהם ראשון

JUN JUN

New member
מה זה אם וכאשר

עוד השנה ב"ה! בן, בת , תאומים...וחתונה כמובן

niya

New member
../images/Emo161.gif../images/Emo67.gif../images/Emo122.gif|ישן../images/Emo6.gif../images/Emo2.gifמי? מה? למה? ../images/Emo4.gif

חתונהההההההההההההההה???? ואניבכלל התכוונתי במה שאמרתי זה שיכולים לצאת גם "רק" בנים...

דוטקצי

New member
,,גם,,,השם יפה

niya השם הדס הוא הכי יפה,וכל מי שקוראים לה הדס היא יפה מבפנים ומבחוץ,(הדס בת תערובת פרסיה+ארגנטינאי) תשאלי את JUN JUN היא תעיד איזה מלכה אמיתית הדס, ואין לה זמן (עסוקה מעל לראש בתואר שני בטכניון) אני מאחלת לך בת כמו הדס, אוהבת דוטקצ'י ☼

niya

New member
../images/Emo140.gifדוטקצ'י אהובה../images/Emo24.gif

אם הבת יצאה כזו מוצלחת, מה זה אומר על האמא (וכמובן גם על האבא) שלה??? אז מה שאני מאחלת לעצמי, זה להיות אמא כמוך

דוטקצי

New member
niya -עזיזם!!!

תודה על המחמאה הסמוייה, קחי טיפ -ילדי התערובת זה המתכון המשופר, לכן מצאי אהבה אמיתית והככככככככככככככככככול יסתדר בעזרת השם,אמן,לך להדס ולכול בנות ישראל,

yafash7

New member
../images/Emo187.gifמסכימה.

למזלי שני ילדיי מהממים פרסיה ורומני. הילדה בהירת עיניים ושיער והילד חתיך עולמי כהה עיניים ועור. בגלל שזה קיבוץ גלויות הילדים הכי יפים בעולם הם הישראלים. זה בדוק.

niya

New member
מאדרה...

טרם סיפרת לנו משהו עלייך!
נראה לי שהגיע הזמן

למעלה