כפי שהבטחתי..

yariv~2

New member
כפי שהבטחתי..

מעט נתונים סטיסטיים ביננו לבין אויבנו לשיפור מצב הרוח.
ישראל : תוצר לאומי גולמי כולל, - 105 מיליארד דולר! תל"ג לנפש, - 18.300$. תוחלת החיים - 78.6 שנים. אחוז יודעי קרוא וכתוב מעל גיל 18 - 98%. שיעור האבטלה
- 10%. מצרים, ירדן, סוריה : תוצר לאומי גולמי כולל - 258 מיליארד דולר (תחלקו ב 15 להשוואה נכונה (לפי מס´ אוכלוסין) את התוצאה אני משאיר לכם לחשב ...
) [ביחד] תל"ג לנפש - 10.000$.... (חחח...) [ביחד] תוחלת חיים - 69 שנים... [ממוצע] אחוז יודעי קרוא וכתוב מעל גיל 18 - 67%... [ממוצע] אחוזי אבטלה - 16%... [ממוצע] ול ה ש ו ו אה! תוצר לאומי גולמי כולל - כפי שאמרתי... זה לחישובכם הפרטי תל"ג לנפש - ישראל לוקחת את כל המדינות ביחד בכמעט פי שניים! תוחלת חיים - כן, גם בזה אנו מעליהם בכעשרה שנים! אחוז יודעי קרוא וכתוב - אנו מעליהם ב20 אחוזים ומעלה! אחוזי אבטלה - הם מעלינו בששה אחוזים בלבד... בנתיים אלו כל הנתונים... מקווה שהעלתי לכם את מצב הרוח לרגעים מספר....
(על אף שעלינו לשאוף להגיע לענקי השכונה ולא להשוות ביננו לבין הברברים...(מדברי אבו דני
)) [ותודה לאריה ארזי!]

אלעד2

New member
שכחת את הנתון הקשה מכולם:

שמאלנים בארץ- 10.3% שמאלנים במדינות ערב- 0%

אלעד2

New member
../images/Emo13.gif תודה לך. אבל

מה שאמרתי הוא מאוד רציני: יש לנו עוצמה אדירה הן כלכלית, צבאית, מוסרית וכו´ אלא שכל זה כאילו לא קיים בגלל ההרס העצמי שגורם לנו השמאל - מדעת או שלא מדעת. זה כמו בפסיכולוגיה של כדורגל: אם יש ויכוח ואחד מקבוצה א´ מודה שהשער שהם חטפו היה חוקי חבל לקבוצה שלו על הזמן ובזה הויכוח תם. רק שכדורגל זה משחק....

אבו-דני

New member
אופס..יריב מה קרה?

--- החלטת לתמוך כלכלית במצרים בירדן ואפילו בסוריה? הכנסת ידך לכיסך והוספת להם 180 מיליארד דולר סיוע במתנה? דע לך ידידי המלומד ההכנסה לנפש בנסיגה...אפילו בסעודיה הדבר ניכר באי חידוש הכבישים המפוארים בסעודיה שנבנו בעבר וכל זאת למה? בגלל האמת המרה...הכסף הזול-הגדול נגמר !!!! אבל יהיה להם מספיק כסף לבנות מחנות אוהלים לערפי עם הניק "שרון שקרן" ואחיו לכשיגורשו למדבר לרעות את פצצותיהם כבעבר

yariv~2

New member
אבו דני ../images/Emo150.gif...

הנתונים מדוייקים מלפני שנה שנתיים... אין לי מושג מה הם הנתונים המדויקים להיום... ואגב, איפה שהיה הסימון "[ביחד]" זה כולל את שלושת המדינות ביחד... אשמח לדעת את הנתונים המדוייקים להיום לגבי מצבם הכלכלי של אויבנו... על איזה כסף זול אתה מדבר? אני הבנתי שמדובר בנפט... לא כך? המאגרים קטנו? או שיש בעיה אחרת? ושאלה אחרונה... הניק "שרון השקרן" הוא ערפי? מנא לן?

אלוני.

New member
יריב

גם לפני שנתיים הם לא הגיעו ביחד לעעשרת אלפים דולר....תנסה חמשת אלפים ביחד. אגב גם אנחנו נמצאים באזור ה 16-17 אלף לנפש. את ההשואה הטובה ביותר תוכל לערוך מול ירדן, אוכלוסיה שישה מליון, תוצר שישה מיליארד לערך.... אבל בהשקעה בחינוך הם ברמה גבוהה. והיפנים מודאגים

yariv~2

New member
ואללה....

סליחה, טעות שלי... (יותר נכון של אריה ארזי..) שלושת המדינות ביחד מגיעות לכ 3.600 דולר... סליחה על הטעות המצערת... אבל הנה, זה מוכיח לנו שאנו באמת עברנו אותם הרחק הרחק מאחור.... אגב יפן, להם באמת אין מה לדאוג! לא עם תל"ג של 30.000 ש"ח ומעלה...
אבל למעצמות בדרך כלל קל יותר לדרדר במהירות עצומה למטה...(ראה ברה"מ)

אלוני.

New member
תנסה תפוז....... וואלה.

התוצר לנפש ביפן (ולא התל"ג) הוא כ 32 אלף דולר, מה שמציב אותה גבוה גבוה. מבלי לפתוח את הדיון היפני הרי ששערוך סך החובות שלה, במיוחד אלה שלא מדברים עליהם, מצריך אותה לעבוד זמן רב לשם כך. (הערכות מדברות על חמש עד שש שנות תוצר). למשק הישראלי יש ייחוד מדהים, סך הכוחות שאינם תורמים למשק מגיע לעשרים אחוז...... יכולנו להיות הרבה יותר גבוה.

yariv~2

New member
וואללה...תפוז.

טוב נו.. מה לי וליפן.. רק פתחתי אנציקלופדיה... אין לי מושג מה קורה שם. מה זאת אומרת "אלה שלא מדברים עליהם"? ולמי ולמה הם חייבים כל כך הרבה? אשמח לשמוע פרטים חדשים... אגב יחוד מדהים.. זה מה שאני תמיד אומר... מבטלים לאחוזים שאינם תורמים (ושנינו יודעים מי הם
) את זכות הבחירה וזכויות נוספות עד שיקשה עליהם לחיות בארץ הזו, החבר´ה הפרזיטים יעזבו.. והתל"ג יקפוץ קדימה, האבטלה תרד.. וכו´. אם נסתכל על זה במבט מפוקח, אנו מדינה עשירה מאד, רק חבל שהחבר´ה בכנסת ובחלק מבתי הכנסיות (משחק מילים נחמד..) מתיחסים לכסף שלנו כמו לזבל המתגלגל בין הידיים.. ומחלקים אותו על ימין ועל שמאל (שוב משחק מילים).. ללא שום ביקורת...

אבו-דני

New member
יריב ידידי..ביקשתי שישיגו לי

--- קישור מהאקונומיסט..אבל אני אבו-דני-שכחני בהזדמנות אביא

אלוני.

New member
אבו ויריב

כל הנתונים ניתנים באתר של האו"ם......כשהוא מסכים לעבוד, כדרכו של האו"ם

yariv~2

New member
תודה לכם.

אלוני ואבו... ואלוני, אפשר לקבל את הלינק לאתר האו"ם? בבקשה מינך?

למעלה