כפייה חילונית

מנווה

New member
" נישול וגירוש של עם יליד"

אני מרותק! ספר לי עוד על "העם יליד" הזה,האם תוכל לספר לי על,נגיד,ראש ממשלה פלשתינאי? על מוסד מדיני של "הפלשתינאים"? על מטבע "פלשתינאי" ערבי? ככל הידוע לי לארץ הזאת קראו "פלסטינה" על שם הפלשיתים-שבט אירופאי שנעלם 1,500 שנה לפני הולדת מוחמד. ככל הידוע לי,"העם הפלשתיני" הוא תערובת של מהגרים מארצות ערב השכנות ללא שום קשר תרבותי או היסטורי ביניהם כחלק מהמאבק הערבי בציונות. ככל הידוע לי,לאותו "עם" לא הייתה שום דרישה טריטוריאלית עד שנות ה60 (אש"ף הוקם ב64) ומעולם לא דרש מדינה עצמאית. בקיצור,ספר לי על העם ש"נישלנו" וממתי הוא "יליד" ומדוע הוא יותר "יליד" מהיהודים שהיו פה באופן רציף אלפי שנים?

Sophalin

New member
שלא לדבר על זה

שככל הנראה הפלסטינים של היום ביש"ע הם כנראה צאצאי.... היהודים שנשארו אחרי גלות בבל

שילת של

New member
טעית יקירתי איני דתייה, נקודה.

לא חבל על כל המילים ששפכת לשווא . כל טוב לך יקירה
.

Parmozio

New member
אם כך הבעיה חמורה אף יותר

אם לא הפאנטיזם הוא זה שדיבר מגרונך.. אז תנחומיי.

מדברייך עולה אם הבנתי נכון

שאת כן דתייה. רוצה לספר לך משהו. בזמן שאת הדלקת נרות והכנסת את השבת,אני וחברה שלי ירדנו לחוף ראשון ומשם נסענו לחברים עד הבוקר. כייפנו ועשינו חיים בהשוואה אליך מה את עשית? אני לא מתכוונת כאילו ללעוג במה שאת מאמינה רק אני חושבת שהחיים קצרים וחייבים להנות מהם למה שלא תנסי פעם אחת לטעום את החיים שלנו? הבנתי שאת כן דתייה. ועכשיו את אומרת ההפך אז מה את?

deathcaster

New member
אני אענה במקומה במידה ואכן היא עזבה

את הפורום.... אם היא רשמה בשבת בבוקר, כנראה שהיא לא סופר-דתייה. אבל אנשים דתיים בהחלט יכולים להיות מחייהם בלי להיות בחוף של ראשל"צ, אנשים דתיים עם השקפת עולמם בהחלט יכולים לשאוב הנאה מקבלת שבת והדלקת נרות. ובאותה מידה היא יכולה להציע לך לנסות לטעום את החיים שלה.

למעלה