כפולה 4- שבוע 2

Roei152

Well-known member
מנהל
כפולה 4- שבוע 2 מה יקרה בהשתלטות של הנדריקיס על הסוכנות?

Roei152

Well-known member
מנהל
פרק 73- צרות בגן עדן

נועה עשתה החלטה נכונה שהחליטה להשתמש בליבי כדי לגלות מה ההנדקריסים מתכננים?

יהיה בסדר
על השיר של גאיה אין להם זכויות! האמת שבלי עיניות, גשר ותלתלים... ליבי דומה ל... אה, זה סתם נראה ככה. ראינו ז'קט. נאיה משחקת את קים מאוד מתוק. אבל מחושב.
&nbsp
אה. גם תחרות פה... מעניין. בפעם האחרונה ששמענו על הרעיונות של רוברט, קיבלנו את יובל רמז. רגע! אדון רוברט, ה'צמצם' שייך גם לסוכנות הנדריקס. וזה בלי קשר אליך. רגע, המדינה הקטנה של ירדן, גם של הסוכנות?
&nbsp
אני מבין שאנחנו בעונת העיקולים. גם לבן, גם לנועה... בשורות אחיתופל, בן. כן, ברגע שראיתי את החולצה הבנתי שהוא חוזר. מפעל עונה שלמה! פעם הוא אמר כבשת הרש. הוא ברגרסיה. מלא חולצות.
&nbsp
גור יודע ואת לא!
&nbsp
אני יודע! זה מרקוס המוקיון! אה... לא? זאב? רובי? ג'ודי? מישהו שאוהב לפוצץ חלליות?
&nbsp
אתה יכול לומר. אתה לא התחזית לאילם. השיר של גור יכול לצאת לרדיו ודי להצליח... ממש השקיעו בשיר.
&nbsp
שחר לא חשדניסט, כנראה. כבר לא מיועד. אתה מצ'קלף עליו, מוקיון? שחר מעריץ כמה להקות, ביניהן הביטלס. תסביך אב.
&nbsp
שחר, אתה מוזר. מאוד. קים-עט? המפרט, קים. לידך. המפרט. אני לא מבין, קים חולה או משהו?
&nbsp
אמרתי לכם. ראיתם את התלבושת של המוקיון שם? בבקשה. לא, זה לא מישהו ממשחקי הכס. בטח שונא, זבולון. בטח. כמה מפתיע שאתה יודע ומכיר, זבולון. כמה מפתיע. ואני אומר לכם שזאת אשמת תובל! הוא גנב לו את אחיו! אז בגלל הגוגל מאפס קוקי לא מגיע להשקות... לפחות יש לי איתו תמונה. אבל איפה פוקי?! גם 2019 אומרת שזבולון זה לא שם. ב-2015 ראש הממשלה לא ביבי? כנראה שלא. אני מכיר מנחה כזה. אבל לא צריך גם מנחה? לא צריך? בטוחים? אה, מודפס?! מוזר.
&nbsp
יופי, נועה, שוב רוצים אותך ואת מה זה מרוצה מעצמך. מה הפעם עשית, גור?
&nbsp
עם מצב כזה, הפשושים ירדו לרמת גן. אדר אסיאס ממש התבגר וקיבל קול חדש. והכי נורא - הוא אמור לדובב ככה את חמודי מקופת חולים!
&nbsp
מה גור מנסה להשיג בזה? הוא מנסה להגן על נועה בחללית? רגע... גור יודע על המפרט?
&nbsp
פעם רק בן בלט לרעה. עכשיו גם לידוד בולט לרעה. בן, אם יאיר לפיד בפוליטיקה, גם אתה יכול! אתה לא ידעת מי זה קופרניקוס עוד לפניו! בן, כשאמרת יש לי חלום, איבדת את התמיכה שלי במחאה שלך למרות שהיא מוצדקת. בן, אני מבין שאתה כותב את הנאומים של יאיר לפיד. כפר סבא? אבל זאת נבחרת ילדים בכלל...
&nbsp
איפור-שיער אפשר להשיג מאסותא. ומהכתב ההוא... צל של ספק? ובדיוק עכשיו מעתיקים מהם עם הצל של אמת, המזויף הזה. כן, אובסס לגמרי. יופי, זבולון. הכול בגלל שתובל לקח את אחיו. נכון, אפילו אחיו לא קרא לו אחיו. בגלל תובל.
&nbsp
מי המועמד השני?
&nbsp
יופי, בן, עקפת את הביורוקרטיה. אג'נדה, בן. הכוונה למשקה הזה, התוסס. בן, אני חושב שזה מוזר שכנבחר ציבור אתה מחוץ לסורגים.
&nbsp
אין מצב שנועה כותבת את זה. אין מצב. תכל'ס. שירותים? עוד פעם שירותים?! ליבי הזאת מה זה חצ'ופה.
&nbsp
צוקי... עבד העמוס שלך.
&nbsp
היה לה חיצ'כון.
&nbsp
אז לא זבולון? כי הוא עובד עכשיו עם צוקי? אבל זה מסתדר לגמרי...

שיר m

Well-known member
מעולה
השיר של תום מעולה
&nbsp
לא הבנתי מה התוכנית שלו עם שחר...
&nbsp
מהיום, ב. חממה- פוליטיקאי! לדיראון עולם.
&nbsp
זבולון

&nbsp
תיזהרי נועה, החצ'וף בסביבה.

בן יותר חכם מיאיר לפיד בן לא היה מתרגם forefathers לארבעת האבות! הוא היה מתרכם את זה לארבעה חומשי תורה!

Roei152

Well-known member
מנהל
טוב, אז
צוק נבחר לחללית שנני? מוזר טיפה , אגב זה אומר שתהיה לו אינטרקציה יוותר גדולה עם נועה , בשם קטע אבל מוזר..
השיר של תום לא העיף אותי , יש שירים בסדרה שכן מעיפים ויש שירים שלא..

Roei152

Well-known member
מנהל
פרק 74 -כישרון זה מתנה

המלחמה מחריפה!!!

בן חממה. שמאלי. חזק. (כי הוא כדורגלן בעמדת שמאל, חבר'ה)
נועה, אולי תעברי לשכונה יותר בטוחה?
&nbsp
זבולון. זבולון. אלא אם זאת פוקי (ברור שזה גבר, נו)... אה, או שזה רובי. לא, רובי קליין, עם פיצול האישיות.
&nbsp
אנשים צריכים לשמור יותר טוב על בתי הכלא שלהם. המשטרה דואגת לבלונים אחרים. אז עכשיו אנחנו נוקמים לפי ספרי קומיקס. כשצוק שם משקפיים הוא גיבור על. תאמינו לי, זה עובד, יש הסוואות מטומטמות מאוד בימינו. וואלה, ירדן? לא נראה לי שהבנת...
&nbsp
עוד פעם גיא פינס... בכל הסדרות הוא שם, גם לליטמן נמאס ממנו. קים... עם הרבה, הרבה שיפצורים לקול. ואנשים חייבים להפסיק לדבר על המזימות שלהם בשיר.
&nbsp
שחר, זה עושה לך רושם של שיר של בחורה הגיונית? חשבתי שלמדת מנועה. כן, הקול שלה. ברור. קים, את תעשי גור, נכון? כשאביעד אומר שאין כלום, אין כלום.
&nbsp
מצד שני האביעד הזה אומר שיש הרבה. ולמה יש לו חליפת איגניסי?
&nbsp
תורמים? כן בטח. רוג'ר. הוא יכול לקנות הכול. שלום מתחיל להלבין בשיער.
&nbsp
זבולון עסוק בקורס ליצנות. מה הוא בדיוק עושה שם? אני יודע בדיוק מה הוא עושה שם. מי גנב את הטושים, צוק?! מי?!
&nbsp
הנה פוקי! הם שניהם נראים בודדים בלי עוד רקדנים... בצר גידל שפם. למה? אני מבין שגרשום כבר לא עיוור ולאף אחד לא אכפת. סבבה. אולי זאת המחלה של עובדי הרכבת? גרשום פורש. אבדה גדולה. יום שחור אבל לא כמו השחור שגרשום רואה בעיניים.
&nbsp
גאיה לא עושה כלום וחבל. מקווה שזה לא קשור לחבר החדש שלה. לא מיגל. בר גרוצקי. יפתח מכדברא.
&nbsp
גם בבית הכלבים היא לא שרה יפה כל כך. הוא עסוק בתחקיר. אוקיי, לפחות בלשיר בצורה גרועה נאיה מומחית ויודעת איך לשחק את זה. לפחות זה מכוון.
&nbsp
גאיה פשוט מלאך. והתגעגאינו אליה. בן, אתה צריך קופירייטר? לא, בעצם אתה אחלה קופירייטר. מי נתן את ההופעה? זאת השאלה שאתה צריך לענות עליה. אנחנו מתגעגעים לדליה. ליאב לא מלאך. שום מלאך.
&nbsp
שאלת איפה המוקיון? הנה. רוב השירים של נועה היא אומרת שאף אחד לא יעצור אותה.
&nbsp
גאיה מכירה את 'אני אש ואני רוח'. שחר הפך למאוד ממורמר. זה נראה שכולם נלחמים על מקום מאחורי נועה... זזו לו כמה ברגים. איפה הרופא של הסלבים באמת?
&nbsp
עמית מורשת רואה את שחר ומת מבפנים. תאמינו לי.
&nbsp
זאת שירה לוי! כבר היינו בקטע הזה! לא...? סתם, ברור שלא. יופי, זבולון. גז עצבים.

שיר m

Well-known member
אין סיכוי
זה לא זבולון. זבולון אולי חלק מזה, אבל הוא לא הליצן.

גור הליצן המוקיון! הוא אמר שהיא לא שמה עליו! וזה מה שקורה...
המוקיון אמר לעצמו שנועה לא שמה עליו ולא סופרת אותו, בדיוק הסיפור של נועה וגור...

חבר'ה, באמת, לשחזר שוב את זה? זבולון חשוד. תחכו ותראו. על זבולון, אגב, אף אחד לא שם, וזה לא סתם שהקומיקס הופיע דווקא כשהוא היה. וגור, עם כל הכבוד, היה עסוק כשהליצן פגע בשחר...

שיר m

Well-known member
נכון אבל
זבולון לא מצמץ כשצוק רצה לבדוק מה יש במחסן.
וכן ברור שהוא החנון שיהיה הגיבור
כן הוא חשוד
אבל הוא לא הליצן.
(הוא יותר נמוך!)

שיר m

Well-known member
מצד שני...
כששימי דיבר איתו היה רעש והוא אמר "איפה אתה"
ונראה היה לי שהוא נמצא בצילומי הקליפ
וגור לא היה בצילומי הקליפ
אז
אממ
לא יודעת מה לחשוב

שיר m

Well-known member
וואו
ליצן עם פיצול אישיות. תתקוף אותה ואז תעזור לה. זה גור. בחיי שזה גור.
&nbsp
למה לנועה פאקינג קירל אין סורגים בחלון?! אנשים נכנסים, בלונים עפים...
&nbsp
קים שרה על קומקום. סליחה, קים "שרה" על קומקום.
&nbsp
מה אתם יודעים, רוג'ר הציל את שימי בכל טעויות חייו. עד עכשיו. עכשיו הוא כבר לא יוכל להציל אותך שימי!
&nbsp
זה ממש מוזר שרוג'ר כלוא שם עד עכשיו. מסתובבים שם אנשים כל הזמן... מילא אנשים, קים מסתובבת שם. אף אחד לא שומע אותו?
&nbsp
תודה בצר. מישהו צריך לשלוח את שחר לרופא.
&nbsp
גאיה אפר ואבק. בן מבין הכל, כביכול.

למעלה