יהיה בסדר
על השיר של גאיה אין להם זכויות! האמת שבלי עיניות, גשר ותלתלים... ליבי דומה ל... אה, זה סתם נראה ככה. ראינו ז'קט. נאיה משחקת את קים מאוד מתוק. אבל מחושב.

אה. גם תחרות פה... מעניין. בפעם האחרונה ששמענו על הרעיונות של רוברט, קיבלנו את יובל רמז. רגע! אדון רוברט, ה'צמצם' שייך גם לסוכנות הנדריקס. וזה בלי קשר אליך. רגע, המדינה הקטנה של ירדן, גם של הסוכנות?

אני מבין שאנחנו בעונת העיקולים. גם לבן, גם לנועה... בשורות אחיתופל, בן. כן, ברגע שראיתי את החולצה הבנתי שהוא חוזר. מפעל עונה שלמה! פעם הוא אמר כבשת הרש. הוא ברגרסיה. מלא חולצות.

גור יודע ואת לא!

אני יודע! זה מרקוס המוקיון! אה... לא? זאב? רובי? ג'ודי? מישהו שאוהב לפוצץ חלליות?

אתה יכול לומר. אתה לא התחזית לאילם. השיר של גור יכול לצאת לרדיו ודי להצליח... ממש השקיעו בשיר.

שחר לא חשדניסט, כנראה. כבר לא מיועד. אתה מצ'קלף עליו, מוקיון? שחר מעריץ כמה להקות, ביניהן הביטלס. תסביך אב.

שחר, אתה מוזר. מאוד. קים-עט? המפרט, קים. לידך. המפרט. אני לא מבין, קים חולה או משהו?

אמרתי לכם. ראיתם את התלבושת של המוקיון שם? בבקשה. לא, זה לא מישהו ממשחקי הכס. בטח שונא, זבולון. בטח. כמה מפתיע שאתה יודע ומכיר, זבולון. כמה מפתיע. ואני אומר לכם שזאת אשמת תובל! הוא גנב לו את אחיו! אז בגלל הגוגל מאפס קוקי לא מגיע להשקות... לפחות יש לי איתו תמונה. אבל איפה פוקי?! גם 2019 אומרת שזבולון זה לא שם. ב-2015 ראש הממשלה לא ביבי? כנראה שלא. אני מכיר מנחה כזה. אבל לא צריך גם מנחה? לא צריך? בטוחים? אה, מודפס?! מוזר.

יופי, נועה, שוב רוצים אותך ואת מה זה מרוצה מעצמך. מה הפעם עשית, גור?

עם מצב כזה, הפשושים ירדו לרמת גן. אדר אסיאס ממש התבגר וקיבל קול חדש. והכי נורא - הוא אמור לדובב ככה את חמודי מקופת חולים!

מה גור מנסה להשיג בזה? הוא מנסה להגן על נועה בחללית? רגע... גור יודע על המפרט?

פעם רק בן בלט לרעה. עכשיו גם לידוד בולט לרעה. בן, אם יאיר לפיד בפוליטיקה, גם אתה יכול! אתה לא ידעת מי זה קופרניקוס עוד לפניו! בן, כשאמרת יש לי חלום, איבדת את התמיכה שלי במחאה שלך למרות שהיא מוצדקת. בן, אני מבין שאתה כותב את הנאומים של יאיר לפיד. כפר סבא? אבל זאת נבחרת ילדים בכלל...

איפור-שיער אפשר להשיג מאסותא. ומהכתב ההוא... צל של ספק? ובדיוק עכשיו מעתיקים מהם עם הצל של אמת, המזויף הזה. כן, אובסס לגמרי. יופי, זבולון. הכול בגלל שתובל לקח את אחיו. נכון, אפילו אחיו לא קרא לו אחיו. בגלל תובל.

מי המועמד השני?

יופי, בן, עקפת את הביורוקרטיה. אג'נדה, בן. הכוונה למשקה הזה, התוסס. בן, אני חושב שזה מוזר שכנבחר ציבור אתה מחוץ לסורגים.

אין מצב שנועה כותבת את זה. אין מצב. תכל'ס. שירותים? עוד פעם שירותים?! ליבי הזאת מה זה חצ'ופה.

צוקי... עבד העמוס שלך.

היה לה חיצ'כון.

אז לא זבולון? כי הוא עובד עכשיו עם צוקי? אבל זה מסתדר לגמרי...