סוכנות רוג'ר לשלטון
שינוי מהר של הפרצוף. בגלל שהוא לא באמת רוצה אותה כמיוצגת, הוא עובד בשביל המוקיון. למה לא להקשיב לאביעד המלך? הוא יכול להגשים חלומות! יותר ממנורה! יותר מפסטיגל!

גור כנראה יהיה לנצח הידיד של נועה שרוצה להיות חבר שלה. יש כמה הנדריקסים... כנראה שצריכים להיות שני סוכנים בו זמנית ולכן דליה נופתה. הכול קשור לשחר. גור, אגב, מתי הסתפרת? ואתה לא תפיל את אביעד שאתה מעריץ, גור!

רוברט, אבל המחאה שלך לא מצדיקה פגיעה בזכות הקניין של... אה, סליחה, קפץ לי. כבד גם את אושר בכיבוד טעים. אני לא מאמין, אני חושב שמה שקרה זה שהבן של רוברט, שלום, הוא עשה משהו לשומר הראש של קים והוא נשבע לנקום בו. בספר הג'ונגל והחבקוק. נשבע.

אז קים כן יודעת... אז רגע, היא הבת של שימי בעצם? אבל כשהוא עושה את רוג'ר הוא אומר שהיא הבת שלו! אז היא הבת של שימי ולא של רוג'ר... או שהיא לא יודעת?

אני לא יודע במי מהם לתמוך. שניהם נפלאים.

מה, פורמולה עזבו? רגע, אבל כל המיוצגים עברו לרוג'ר בכלל... אז מי יכול לעזוב? הבית בסן חוזה לא שייך לירדן בירושה כמו המדינה הקטנה? נועה, את צריכה מבוגר מלווה. אני מבין שצ'וף, כל מטרתו היא לקדם את השיר של נועה, חצוף. סע מפה, פלאברה. אוי ואבוי, המותג. באשמתך, רוברטו הפושע. תנאים הזויים יש לך. רגע, אז בעצם קיימות שני אנג'ל ברנס, אנג'ל ברנס הבן אדם ואנג'ל ברנס המותג, ושתיהן מבזבזות אוויר? בטח קשה לו לדבר ככה, ב-צ'. בספר החבקוק, נהרוג אותו. אני מתהפך עליו.

קסדה זה החיים, אבל.

גאיה נראית מאוד עצובה בזמן האחרון. אני לא חושב שיהיה נחמד שגאיה וליאב יעבדו ביחד... הסביח יהרס. אתה יודע מה אומרים, בן. כל עבודה מחתנת את בעליה. אותי זה מרגש. יותר מסביח. צליאק זה כמעט כמו צ'רניאק.

אחרי הפריזר!

זה רק בגלל שקוראים לך דין ואת עם דין. גאיה קצת יותר שמחה.

איזה יצור גדל בזוהמה כזאת... אה, זבולון. אח של מורשת. צוק מוזר מיום ליום. והוא יצא עם מישהי שמדברת עם חדי קרן. אולי בכל זאת זה לא זבולון, המוקיון?

נועה, הוא שורף לך את השיער? זה ממש ממש לא מעניין אותו! חס וכרפס. למד מרותם המורה לדרמה. מכון השיזוף?! לא לא לא, חברים, סליחה, זה כבר נגד אמנת ז'נבה ונגד מה שאורי גרוס מפרסם באינסטגרם!

אין מצב במציאות שיקבלו מישהי שהיא לא נועה ככה. סורי. וזה מאוד לא יפה, שחר. מאוד לא יפה. ונאיה כל כך לא שרה את זה. פרסומת מהלכת, הפלאברה הזה. וריבונו של עולם, כמה ערכו את הקול של נאיה?! זאת לא היא שרה.

הוא מאוד ילד קקה. גם לאימא. הוא לא מתיישר. לא מזדקף. אוי, ירדן, אבא שלך בסדר גמור.

הנה הוא. חשוד נוסף בהיותו המוקיון. משהו בשיר הזה מוכר לי. כאילו זה מפרוזן. זה השותף החדש שלך, גאיה. ולא חרא, הוא אמר עצירות. תקופתי?! אני בשנות העשרה שלי, חצ'וף!!!!!!!!!! חצ'וף, שמתם לב? יחידת דיור. מה זה הדבר הזה ולמה יש לו חולצת גלובוס?

קקי מחייך זה קוקי כי השתעמם. כדורי הספוג זה אושר, הוא רצה למכור אותם בשוק השחור בעד סביח. עמית יודע לשחק דמות מופנמת. אבל הוא לא מוגזם מספיק לסדרה. צוק יותר מוגזם ממנו. וזה מוזר. אני חושד בך, זבולון. אתה חשוד.

ועל שימי בדקת? נועה מתלבשת מהר.

אני הראשון שעשה סצנות כלא כאלה. אל תעתיק, רוברטו. זאת לא משפחת הפשע והרשע הכי גדולה.

יהיה אסון שם. בצאלים. זמר בחלל? ניסו לשלוח גיטריסט לחלל. פחות עבד. יופי, עכשיו נועה תיסע פעמיים לחלל.

נאיה, ערכו לך את הקול.