כפולה 4-המשך שבוע 1

Roei152

Well-known member
מנהל
כפולה 4-המשך שבוע 1 נועה חוזרת!!!!

Roei152

Well-known member
מנהל
פרק 71- אל החלל ומעבר לו

מי זה המוקיון?
מה עם פוקי וצוקי?
מה רוצה הנדריקיס מנועה?
&nbsp

שיר m

Well-known member
פרק טוב
הלך שחר הגיע יונתן. אוף
&nbsp
הקים הזאת מעצבנת
גם אבא שלה
&nbsp
גם תום עדיין מעצבן אותי. צודקת נועה, אי אפשר לבטוח בו. מצד שני תפסיקי להסתובב איתו כל הזמן אם את לא הולכת להיות חברה שלו. מה את נעמה?
&nbsp
מסכנה שקמה. לא יפה צוק, מה זאת התשובה הזאת?!
&nbsp
נחמד הרעיון שחמשת האנשים לא יספרו אחד לשני. מתכון לצרות הולכות וקרבות
&nbsp
"מחוץ לכורסא" הפתגם החדש שלי

פאסה קומפוזה
מי המוקיון? מקריפ ברמה זאת העונה הקודמת, ירדן.

הייתה שם גם תמונה של גור! יש גם תמונות של גור, לא רק של נועה! אז המוקיון קשור גם אליו... תצעק עליו כמה שאתה רוצה, אתה מלך העולם הזה. החור שם, אביעד. החור שם. אבל אתה מלך.

זלמן הידוע בכינויו כסבוש. הנה פיני. מי צריך את שעון ההישרדות? אליאנה מקסימום הייתה פורצת לגנוב אותו. אבל היא עסוקה בפסטיגלים. תובל, לא למדת שלא פונים למשטרה?

ירדן מחסלת את אבא שלה. וגם את נועה. ליצן? אושר ליצן! אה, גם אימא של ירדן עברה להודו... יופי, כמו תמיד. לא למדה מהשיר שלנו. אתם אחרי סוכנות הנדריקס... השתלטות עוינת, אני חש.

גיא פינס, מספיק עם השטות הזאת שאתה נמצא בכל סדרות הנוער! שישה... נועה, גור, שחר, קים, זבולון, צוק? אלא אם ירדן תהיה במקום אחד מהגברים... שחר וגור בטח יריבו על זה. אני רוצה ללכת לירח עם אביעד! אחלה איש, אושר.

המממ... מי עומד לזכות בטיסה?

אתה נראה כמו אופנוען. שומר הראש של קים. צ'וף. החצ'וף. קים מאוד מחושבת ומחויכת. נאיה יודעת לשחק אותה מתוקה. התגעגעתי לצביה. נכון, הרחת כמו קרלוס. קים מסתורית.

עדיין הפשושים... ליאב לא תתאים לזה! די, נו! תנסה מעודדת, נו. נו, ברבש, מי כמוך יודע מה זה עבודה אחרי הכלא.

ממתי לשחר יש מעריצות? ומה קרה לו? תובל, אני מבין שזה קשה לך... קשה לך הקטע הזה עם נכים מזויפים. תובל שוב מרושע. ירדן, בומבה זה שלנו! כמה כבר יושבים בשולחן של ירדן?

הוא כבר לומד פה! אפילו פוקי זכרה את צוקי!

איזה קטע, הוא באמת התגייס... ושמתי לב שריף עם שיער יותר פזור ועם פחות איפור שחור, היא נראית הרבה יותר יפה. וואי, בעונה הבאה הוא בטח לא יהיה... בגלל שהוא באמת יהיה בצבא. יצור זה לא הוא קורא לך? לדובר צה"ל לא מפריע פחד במה? פוקי. מסכנה. זה רשע. רשע טהור. ויש לה משהו! קוראים לזה קרני חד קרן ושיער צבעוני!

אתה צריך לשמוע אותה כדי שלא תצטרך להיתקע באותה עלילה כל הזמן.

היי לידוד, חמודי. אומרים, אומרים. מה זה? מה קיבלנו? אדר גדל והשתנה לו הקול מאז העונה הקודמת. אבל ברבש, אתה מאמן בקבוצה אחרת!

קים בינתיים מתאקלמת יפה. כי באמת לא זכור לו. שוב פעם הוא והזיכרון שלו. רגע... הוא לא. זה שימי. הוא משקר לה. אז... רגע... מי משקר למי? מי רע פה? נראה לי קים בכלל הבת של שימי. שחר הפך למאוד פלרטטן. רק אם הוא ימצא את מעיין הנשמות הוא ייזכר. גור קצת מעיק פתאום... רגע, תן לצוק ולירדן! או לפוקי. מישהו צריך לדאוג לפוקי!

אני לא חושב שרוברט הבין מה הקטע של הנפקות. כן, שמעתי שאושר מבין קצת ברפואה. למד ממישהו. אתה לא אמור למכור מניות ברמה כזאת, רוברט. קצת סדר בנושאי האחים הנדריקס: כביכול מדברים על רוג'ר (אבא של קים, המיליארדר עם החללית) אבל זה תמיד אחיו, שימי, שעובד עם הליצן. מה עם דליה, באמת? היא לא תופיע יותר! שיט, נכון! היא לא שם! אבל הייתה שם הכנה לדגים!

מוקיון מוזר. זה זבולון...?

ברור.

כן, ציפיתי ל'למה אני לבד'. אבל צוק שר את זה, ונועה שרה את זה, ויש להם אנשים שמאוהבים בהם, וזה שיר שמתאים רק לפוקי!!!!!!! היא לבד!!!!!!!!!!!

היום הבנתי
שהסיבה ששלום מגלם דמות שדומה לרוברטו היא פשוט כי הם נולדו באותו תאריך לידה...

Roei152

Well-known member
מנהל
פרק מעולה
, טוב עכשיו אני יותר מבין שהסדרה כן מתקדמת לאנשהו , רק זה שנועבה סיפרה לשחר טיפה הרתיח אותי , י חשבתי שככה זה יהיה תמיד .. , היתי מדיף שנועה תספר לשחר והוא יכעס עלליה כ העוננות הרביעית -חמישית..
&nbsp

פרק 72- עולם הפוך

אז מה רוג'ר שהוא שימי בכלל מתכנן לעשות בסוכנות דנינו?
&nbsp
האם בן יצליח למצוא לליאב עבודה?
&nbsp
איך צוק יסתדר עם זבולון במערכת העיתון?
&nbsp
ולמה שחר מעצבן יותר מהרגיל?

סוכנות רוג'ר לשלטון
שינוי מהר של הפרצוף. בגלל שהוא לא באמת רוצה אותה כמיוצגת, הוא עובד בשביל המוקיון. למה לא להקשיב לאביעד המלך? הוא יכול להגשים חלומות! יותר ממנורה! יותר מפסטיגל!
&nbsp
גור כנראה יהיה לנצח הידיד של נועה שרוצה להיות חבר שלה. יש כמה הנדריקסים... כנראה שצריכים להיות שני סוכנים בו זמנית ולכן דליה נופתה. הכול קשור לשחר. גור, אגב, מתי הסתפרת? ואתה לא תפיל את אביעד שאתה מעריץ, גור!
&nbsp
רוברט, אבל המחאה שלך לא מצדיקה פגיעה בזכות הקניין של... אה, סליחה, קפץ לי. כבד גם את אושר בכיבוד טעים. אני לא מאמין, אני חושב שמה שקרה זה שהבן של רוברט, שלום, הוא עשה משהו לשומר הראש של קים והוא נשבע לנקום בו. בספר הג'ונגל והחבקוק. נשבע.
&nbsp
אז קים כן יודעת... אז רגע, היא הבת של שימי בעצם? אבל כשהוא עושה את רוג'ר הוא אומר שהיא הבת שלו! אז היא הבת של שימי ולא של רוג'ר... או שהיא לא יודעת?
&nbsp
אני לא יודע במי מהם לתמוך. שניהם נפלאים.
&nbsp
מה, פורמולה עזבו? רגע, אבל כל המיוצגים עברו לרוג'ר בכלל... אז מי יכול לעזוב? הבית בסן חוזה לא שייך לירדן בירושה כמו המדינה הקטנה? נועה, את צריכה מבוגר מלווה. אני מבין שצ'וף, כל מטרתו היא לקדם את השיר של נועה, חצוף. סע מפה, פלאברה. אוי ואבוי, המותג. באשמתך, רוברטו הפושע. תנאים הזויים יש לך. רגע, אז בעצם קיימות שני אנג'ל ברנס, אנג'ל ברנס הבן אדם ואנג'ל ברנס המותג, ושתיהן מבזבזות אוויר? בטח קשה לו לדבר ככה, ב-צ'. בספר החבקוק, נהרוג אותו. אני מתהפך עליו.
&nbsp
קסדה זה החיים, אבל.
&nbsp
גאיה נראית מאוד עצובה בזמן האחרון. אני לא חושב שיהיה נחמד שגאיה וליאב יעבדו ביחד... הסביח יהרס. אתה יודע מה אומרים, בן. כל עבודה מחתנת את בעליה. אותי זה מרגש. יותר מסביח. צליאק זה כמעט כמו צ'רניאק.
&nbsp
אחרי הפריזר!
&nbsp
זה רק בגלל שקוראים לך דין ואת עם דין. גאיה קצת יותר שמחה.
&nbsp
איזה יצור גדל בזוהמה כזאת... אה, זבולון. אח של מורשת. צוק מוזר מיום ליום. והוא יצא עם מישהי שמדברת עם חדי קרן. אולי בכל זאת זה לא זבולון, המוקיון?
&nbsp
נועה, הוא שורף לך את השיער? זה ממש ממש לא מעניין אותו! חס וכרפס. למד מרותם המורה לדרמה. מכון השיזוף?! לא לא לא, חברים, סליחה, זה כבר נגד אמנת ז'נבה ונגד מה שאורי גרוס מפרסם באינסטגרם!
&nbsp
אין מצב במציאות שיקבלו מישהי שהיא לא נועה ככה. סורי. וזה מאוד לא יפה, שחר. מאוד לא יפה. ונאיה כל כך לא שרה את זה. פרסומת מהלכת, הפלאברה הזה. וריבונו של עולם, כמה ערכו את הקול של נאיה?! זאת לא היא שרה.
&nbsp
הוא מאוד ילד קקה. גם לאימא. הוא לא מתיישר. לא מזדקף. אוי, ירדן, אבא שלך בסדר גמור.
&nbsp
הנה הוא. חשוד נוסף בהיותו המוקיון. משהו בשיר הזה מוכר לי. כאילו זה מפרוזן. זה השותף החדש שלך, גאיה. ולא חרא, הוא אמר עצירות. תקופתי?! אני בשנות העשרה שלי, חצ'וף!!!!!!!!!! חצ'וף, שמתם לב? יחידת דיור. מה זה הדבר הזה ולמה יש לו חולצת גלובוס?
&nbsp
קקי מחייך זה קוקי כי השתעמם. כדורי הספוג זה אושר, הוא רצה למכור אותם בשוק השחור בעד סביח. עמית יודע לשחק דמות מופנמת. אבל הוא לא מוגזם מספיק לסדרה. צוק יותר מוגזם ממנו. וזה מוזר. אני חושד בך, זבולון. אתה חשוד.
&nbsp
ועל שימי בדקת? נועה מתלבשת מהר.
&nbsp
אני הראשון שעשה סצנות כלא כאלה. אל תעתיק, רוברטו. זאת לא משפחת הפשע והרשע הכי גדולה.
&nbsp
יהיה אסון שם. בצאלים. זמר בחלל? ניסו לשלוח גיטריסט לחלל. פחות עבד. יופי, עכשיו נועה תיסע פעמיים לחלל.
&nbsp
נאיה, ערכו לך את הקול.

שיר m

Well-known member
אהבתי את משפט ב. חממה

אתה חושד בזבולון??? מוקדם מדי...
&nbsp
היא הבת של שימי, והיא משחקת את המשחק שסיפרו לה עליו... לא ברור כמה היא יודעת

שיר m

Well-known member
פרק מצ'ויין
טוב היה ברור שליבי תצטרף להנדריקס.
&nbsp
לאושר יש חבר חדש

&nbsp
נועה מסתכלת על שחר שר עם קים

&nbsp
צ'וק וזבולון צוות לעניין
&nbsp
בן בן הפך כל צדף...! זאת אהבה אמיתית
&nbsp
הפרצ'וף הזה שמחליף את גאיה ממש מטריד. אבל ממש.
&nbsp
ירדן, אם את לא מוצאת כלום... אז מי?!
&nbsp
גור, מה שלא תעשה נועד לכישלון. לך, הכי טוב.

Roei152

Well-known member
מנהל
העלילהה מתקדמת רק אני לא מבין
מי זה רוג'ר ומי זה ששימי מבין שניהם ?, רוג'ר הוא זה שאחראי על עלילת החלל והסוכנות , ושימי כלוא? ומי אבא של קים? ומי הרע ?

שיר m

Well-known member
לפי מה שאני הבנתי
שימי הוא זה שמתחזה לרוג'ר
שימי הוא אבא של קים, רוג'ר הוא דוד שלה
רוג'ר האמיתי כלוא
אבל קים חושבת ששימי מתחזה לרוג'ר בהסכמתו.

מה ששיר הסבירה
רוג'ר זה זה שנתן לשחר את המפרט, המפתח.
&nbsp
שימי זה אחיו התאום ואבא של קים. הוא כלא אותו ומתחזה אליו. אתה בעצם רואה כל הזמן את שימי מתחזה לרוג'ר ומתכנן משהו זדוני.
&nbsp
בקיצור, רוג'ר הכלוא ושימי (שמתחזה אליו) הוא הרע.
&nbsp
במילים פשוטות- רוג'ר הוא דודה רקפת, שימי הוא דודה ורד.

שימי והמוקיון מחפשים מפתח למשהו
אני לא יודע מה נמצא בקופסה שהם מחפשים אליה את המפתח, אבל המפרט אצל שחר ולכן שימי לא מצליח לפתוח כלום.

למעלה