אז מה הקוד של אכדיה?
יופי, ירדן. אני לא חושב שזה תמיד עובד לעשות ככה...

עוד פעם דודים שלה... ותפסיקו עם השקרים האלה. נועה מה זה לא מודל לחיקוי. אוי ואבוי... זה קורע מצחוק. אוקיי, נועה. חדש: אבא שלך נעלם כשהיית ילדה, ואימא שלך השאירה אותך על מפתן בית יתומים משונה, כשיום אחד גילית שעלילות הקומיקס שלך מתגשמות... בסדר, הוא עדיין אוהב אותך, מה את רוצה ממנו?

תורידי את הפלטה כבר... איזה מוזר.

שוב אבא שלה שלח... לא, הפעם באמת יש סיכוי שהוא שלח, לא? האמת שיכול להיות שזה באמת המוסד ולא אריק, אבל העניין הוא דבר אחד: אם אני ירדן, אין סיכוי בעולם שאני מצטרף לארגון שלקח ממני את אבא שלי. לא? הקראקר זה איזה סלב אחד. הפרצוף מתעוות שוב. ירדן, זה כזה לא מגניב.

אחלה זיכרון באמת. אבל לבן יש ראייה בעייתית. זאת רוגי מאחורה שם?

תום הלוי הסלב...

עוד פעם דינר. אבל איך לא זוכרים את זה? איך נועה לא זוכרת? ולמה אני אמור להאמין שזאת לא ספיר שם?! מפחידה אילנית. אבל למזלי יש לי איתה תמונה. נו, באמת, רואים שזאת ספיר... אז מי זכה ב-2013? נועה בכיתה ז'? שומעים שזאת ספיר! למה שוב הוא?

נועה, לא יכולת לספר שנטשו אותך בבית יתומים? שוב הסלב... "צוקי? אבל הוא עם... פוקי". בזכות... קוקי. ויוסי מאוד שונא את לוקי. מי חמוד? הסלב?

למה כתוב שם "אל נא תעקור נטוע"? צוק, אתה לא אבא טוב. ולא חבר טוב. הבעיה היא שאיאן משחקת דמות ממש רעה, ויש לה טונות מעריצות שגם מתות על זה ושונאות את ירדן!

למה מוכר לי ההמנון הזה...? איזו תהילה ואיזו נעליים? לא יפה לבזות את מה שצביה כתבה. גור, למה אתה מחייך ככה?

הופתעה לטובה... אגב, מה עם דליה וליבי?

למה הם גם מעתיקים מנעלמים? זה נשמע כמו הכלאה של פתיחים עוצמתיים. עכשיו הוא גם נכנס בשירים שלהם. חכו חכו, גם כאן הוא יתפרץ יום אחד על הנכה. המזויף. זה כל כך לא נשמע כמו תום, זה כאילו שיפצרו אותו יותר מדי. בטוח שלא לגוט טאלנט? כרגע קראת לו גור. בחולם. אני לא שמעתי סתם, כן? אוקיי, אני רק רוצה להגיד לכם שזאת העתקה, אילן פלד כרגע עובד על התביעה. זה קצת מוזר, כל הקטע.

נעשה לי עוול זה כזה בן. לא תמים ולא סיר קסמים. בן, אתה משקר לגאיה שקוראים לה בכלל גילה? מהפח אל התחת זה נכון. אוי, מסכנה גאיה. עוף. קדימה.

אוי ואבוי, זה נשמע נורא...

גור הוא קצת כלב... אתה מספר על השרוף?! ואיך לשקר הזה יש רגליים?! כן, יש לו רגליים! אושר בוא לאכול.

מוזיקה קצבית. שום נכה לא ייקח לתובל את המקום!

לא היית צריך, אבל חבל.

בסדר, אז מה אם גור שר יותר יפה, ממתי אנחנו בוחרים לפי מי ששר הכי יפה? בחממה היא לא בחרה לפי מי ששר הכי יפה, נכון? והרי אי אפשר ששוב תובל ייפול לזמר טוב יותר, כמו שאליאנה כבר עשתה לו. ונועה עם מרגי.

גרשום שר הכי יפה. שון לוי זה הערפד וזה יהיה גור.

איך הם יודעים ש"ויסריונוביץ'" זה השם של סטלין?! אוהבת את סטלין ועם פסל של לנין... אז לפי מה היא פועלת? ולמה קוקי ופוקי? למה לא שאלתי אותה?

ירדן, גם את עומדת ללכת בעקבות אלון ולהרשים מישהו עם המוסד? תדעי לך שאתרוג יכולה להעיד שזה לא עובד.

כן, שניהם.

אל תדבר אליו במטאפורות! כן, הייתי מוכן לזה.