כפולה 3- שבוע 2

Roei152

Well-known member
מנהל
כפולה 3- שבוע 2 אז ליבי חוזרת .. ומה יקרה?

Roei152

Well-known member
מנהל
פרק 51 -בשן ועין

אז מתברר ששוב משחקים עם נועה את המשחק של לשלוח לה סימנים מסוכנים , ולפגוע תוך כדי כך בה ובסביבה שלה .. לפי בובות וודוו הפעם ..
למה עושים את זה?

אורי גרוס יצא מבית האח, אז שייתן לה מחוכמת השיזוף
מפל, שתדעי שזה קרה אפילו לנועה! לגמרי!
&nbsp
אז זה גור או שזאת אתרוג?
&nbsp
אחלה של מדשאה יש להם שם בסלמה ירין. צוקי, ממתי אתה כוורן? הגרמנים האלה חשדנים. אל תדאג, אליאנה תדאג לנועה ולא אתה. גור. חבר'ה, תחשדו בנכה שמגיע פתאום. שחר, הוא כן, תפעיל חוש מיועד כבר. נראה לי שהדבורים חשדניות מדי.
&nbsp
ביס מווסאבי? סליחה, הגדרות התפקיד זה העמסת פחמימות. לא, היא לא... איפה חושי המיועד שלו?
&nbsp
גור נראה מה זה מרושע. וגם שחצן. גם אני קלטתי אותו. הם צועקים כאילו יש להם מכשיר הגברה. למה אתה מאמין לו? למה? מה יש לבחור הזה?!
&nbsp
איך ידעת שפגעו בה... תפסיק אתה והעלמת הראיות מהמוסד שלך.
&nbsp
בן שיננית? מאיימים עליו... מי יודע חוץ ממיגל? ברבש, נסה לדבר איתו פחות במטאפורות. בן, אחיך כבר התחיל את המשחק.
&nbsp
מתי לגיא פינס יש זמן להצטלם לכל הסדרות האלה? נועה מה עשית שוב? אני מהמר שרוברטו מעדיף בחורה יותר צעירה מנועה. כן, היא לקחה למישהי את הבחור.
&nbsp
אין לך צו הרחקה מבית הקפה? יש לה אליבי בשם ליבי?
&nbsp
האמת שקלטתי שזה מצחיק, כאן שלום תמיד מפטר את עופר, ובשנות השמונים הוא יורד עליו שאין לו עבודה. מין מעגל כזה. לא התגובה הכי טובה. שוב מאשימים את דליה? לא החלפנו לה את הבלון? השן שלה, דביל. חד משמעית לא, למדת מבן? רק גאיה מאיימת על נועה.
&nbsp
משלוח מיוחד מתום הלוי הסלב. רגע... מעניין מה הוא מסדר.
&nbsp
אבל תפסיק לשבת בבתי קפה כל היום! לא, שפוקי לא תיעלם מהתיאטרון, תכף הצגה נוספת של "התקווה"!!!!!!!!!!! פוקי חברה מאוד נאמנה. זאת הסצנה הכי מוזרה שאני זוכר. קוקי גיי? כי הוא לבוש בצבעי הקשת.
&nbsp
יש לך ממנה צו הרחקה!!!!!!!!!! ירדן, לא רשמת את הדירה באמת על שמך, כן? פעם קודמת שמשטרה נכנסה ביניהם זה לא היה נחמד. וקורע שזה רוברט.
&nbsp
שחר, אתה מסתובב כל הפרק בלחץ, תוציא את האגרסיות. נכון, הוא שחקן...
&nbsp
אתם יודעים, אם תלכו לברבש ותשאלו אותו אם הוא רוצה לשחק, הוא יגיד שלא ואז יחזור להריץ דחקות עם חברים שלו. בן, אתה טמבל.
&nbsp
כמו קטע מסרט אימה... לתובל יש בעיות אמון קשות.
&nbsp
תמסור, בן... תמסור... בושות! בושות!
&nbsp
הנה היא חזרה. האישה עם הגשר. לאן נעלם הז'קט הצהוב? יש לו טיימינג.

למה?
היא רוצה שיעברו לחו"ל, זה יתניע לה את הקריירה.
&nbsp
איזו סיבה יש לה להסיח את בן לפני המשחק הגורלי?

שיר m

Well-known member
לא ראינו שהיא עשתה את זה?
ראינו מישהו מדביק ולא ראינו מי? באמת אני שואלת, לא זוכרת...
&nbsp
גם כשהיא דיברה עם ברבש היא הזכירה משחק מכור... הנחתי שהיא עשתה את זה פשוט לפני שהיא ידעה על חו"ל.

שיר m

Well-known member
הבעיה היא
ש"דלת מסתובבת" נתקע לי בראש ובכלל לא אהבתי את השיר הזה

&nbsp
מה אתה עושה חממה?! המבין יבין...
&nbsp
הנה ליבי! תפוס אותה שחר!
&nbsp
מחבבת את צוק וסילאן. הם צמד טוב.
&nbsp
לך מפה גור. לך, סע, מה שבא לך.
&nbsp
ירדן והמשטרה

&nbsp
פרק נחמד

Roei152

Well-known member
מנהל
אז רגע אני כבר מבולבל
דברים שאני יודע בודאות
1 אתרוג מתחזה לליבי
2 אכדיה מכינה את בובות הודו ושולחת לנועה לפי פגיעות כמו בשיר נמסיס מהעונה הראשונה ..
4 אנשים נפגעים ונועה או ליבי הן החשודות ..
4 אריק שולח לירדן סימני חיזור בלי שתדע , יכול להיות קשור ויכול להיות שלא ..
5 שחר ראה את אתרוג בתור ליבי , וחושב שזו ליבי מאוחרי זה גם לפני זה ..
מה שאני לא יודע זה מי זאת אניגמה ? מי החשודה העיקרית? בתקשורת נוועה או ליבי?
ומה הכוונה ל"נועה מה עשית ? שאתרוג אומרת בתור ליבי בסרטון?

שיר m

Well-known member
מנסים שיראה
כאילו ליבי מאשימה את נועה בכל מה שקורה...

Roei152

Well-known member
מנהל
פרק 52-האודישן

ליבי נתפסה ע״י שחר. איך היא תצא מזה?

Roei152

Well-known member
מנהל
קצת הזוי שחר צועק על ליבי
ואח״כ שהיא עדין מחופשת אליה , נועה מקבלת שיחת אהבה, אבל בסדר..
ירדן נתפסת ע״י המוסד שמציעים לה להצטרף אליהם , תשמעו בסדרות אחרות זה קוורה לחנונים (מתי , אלון) , אבל מתי כבר יבינו שזה אריק , וצוק דביל , מה אתה מסגיר את האהבה שלך למפרידה ביניכם?
תשמעו אני חייב להגיד שתום אמסלם שר יותר יפה מתובל ..לא אכפת לי שהוא רע בסדרה ..
ד

שיר m

Well-known member
צוק באמת דביל
לא בטוחה שגור שר יותר יפה...
יש בו משהו ממש מעצבן בגור...

שיר m

Well-known member
אוי זה מעולה
פשושי כפר סבא

&nbsp
"מהפח אל התחת". גאון החממה הזה. גאון.
&nbsp
ירדן טועה בגדול...
&nbsp
יאללה שחר וגור, אפשר לפתור את זה רק במכות. קדימה. (שיר מעודדת אלימות? חלילה)
&nbsp
"אושר פטנגה בוא לאכול" נקרעתי

&nbsp
נועה לא עושה כלום חוץ מלהיות שם. נועי זאת הסדרה שלך, את צריכה לפעול!
&nbsp
פרק טוב:)

אז מה הקוד של אכדיה?
יופי, ירדן. אני לא חושב שזה תמיד עובד לעשות ככה...
&nbsp
עוד פעם דודים שלה... ותפסיקו עם השקרים האלה. נועה מה זה לא מודל לחיקוי. אוי ואבוי... זה קורע מצחוק. אוקיי, נועה. חדש: אבא שלך נעלם כשהיית ילדה, ואימא שלך השאירה אותך על מפתן בית יתומים משונה, כשיום אחד גילית שעלילות הקומיקס שלך מתגשמות... בסדר, הוא עדיין אוהב אותך, מה את רוצה ממנו?
&nbsp
תורידי את הפלטה כבר... איזה מוזר.
&nbsp
שוב אבא שלה שלח... לא, הפעם באמת יש סיכוי שהוא שלח, לא? האמת שיכול להיות שזה באמת המוסד ולא אריק, אבל העניין הוא דבר אחד: אם אני ירדן, אין סיכוי בעולם שאני מצטרף לארגון שלקח ממני את אבא שלי. לא? הקראקר זה איזה סלב אחד. הפרצוף מתעוות שוב. ירדן, זה כזה לא מגניב.
&nbsp
אחלה זיכרון באמת. אבל לבן יש ראייה בעייתית. זאת רוגי מאחורה שם?
&nbsp
תום הלוי הסלב...
&nbsp
עוד פעם דינר. אבל איך לא זוכרים את זה? איך נועה לא זוכרת? ולמה אני אמור להאמין שזאת לא ספיר שם?! מפחידה אילנית. אבל למזלי יש לי איתה תמונה. נו, באמת, רואים שזאת ספיר... אז מי זכה ב-2013? נועה בכיתה ז'? שומעים שזאת ספיר! למה שוב הוא?
&nbsp
נועה, לא יכולת לספר שנטשו אותך בבית יתומים? שוב הסלב... "צוקי? אבל הוא עם... פוקי". בזכות... קוקי. ויוסי מאוד שונא את לוקי. מי חמוד? הסלב?
&nbsp
למה כתוב שם "אל נא תעקור נטוע"? צוק, אתה לא אבא טוב. ולא חבר טוב. הבעיה היא שאיאן משחקת דמות ממש רעה, ויש לה טונות מעריצות שגם מתות על זה ושונאות את ירדן!
&nbsp
למה מוכר לי ההמנון הזה...? איזו תהילה ואיזו נעליים? לא יפה לבזות את מה שצביה כתבה. גור, למה אתה מחייך ככה?
&nbsp
הופתעה לטובה... אגב, מה עם דליה וליבי?
&nbsp
למה הם גם מעתיקים מנעלמים? זה נשמע כמו הכלאה של פתיחים עוצמתיים. עכשיו הוא גם נכנס בשירים שלהם. חכו חכו, גם כאן הוא יתפרץ יום אחד על הנכה. המזויף. זה כל כך לא נשמע כמו תום, זה כאילו שיפצרו אותו יותר מדי. בטוח שלא לגוט טאלנט? כרגע קראת לו גור. בחולם. אני לא שמעתי סתם, כן? אוקיי, אני רק רוצה להגיד לכם שזאת העתקה, אילן פלד כרגע עובד על התביעה. זה קצת מוזר, כל הקטע.
&nbsp
נעשה לי עוול זה כזה בן. לא תמים ולא סיר קסמים. בן, אתה משקר לגאיה שקוראים לה בכלל גילה? מהפח אל התחת זה נכון. אוי, מסכנה גאיה. עוף. קדימה.
&nbsp
אוי ואבוי, זה נשמע נורא...
&nbsp
גור הוא קצת כלב... אתה מספר על השרוף?! ואיך לשקר הזה יש רגליים?! כן, יש לו רגליים! אושר בוא לאכול.
&nbsp
מוזיקה קצבית. שום נכה לא ייקח לתובל את המקום!
&nbsp
לא היית צריך, אבל חבל.
&nbsp
בסדר, אז מה אם גור שר יותר יפה, ממתי אנחנו בוחרים לפי מי ששר הכי יפה? בחממה היא לא בחרה לפי מי ששר הכי יפה, נכון? והרי אי אפשר ששוב תובל ייפול לזמר טוב יותר, כמו שאליאנה כבר עשתה לו. ונועה עם מרגי.
&nbsp
גרשום שר הכי יפה. שון לוי זה הערפד וזה יהיה גור.
&nbsp
איך הם יודעים ש"ויסריונוביץ'" זה השם של סטלין?! אוהבת את סטלין ועם פסל של לנין... אז לפי מה היא פועלת? ולמה קוקי ופוקי? למה לא שאלתי אותה?
&nbsp
ירדן, גם את עומדת ללכת בעקבות אלון ולהרשים מישהו עם המוסד? תדעי לך שאתרוג יכולה להעיד שזה לא עובד.
&nbsp
כן, שניהם.
&nbsp
אל תדבר אליו במטאפורות! כן, הייתי מוכן לזה.

Roei152

Well-known member
מנהל
"בחממה היא לא בחרה לפי מי ששר יפה"?
בכוונה ניסית להכניס לי ,, יא שונא מושלמות כנעמה .
הנקודה היא שהעברתי ביקורת על השירה של גור , לא העברתי ביקורת על הבחירה של נועה
אני עדי מפקפק בגור , לתובל יש רוזמה עם נכים שעושים פרצופי כלב מכשכש בזנב ליד הבחורה , ואז נושכים בכל הכחח ..
&nbsp

אני רק אומר שאל תלך לפי זה, זה הכול
נעמה לא מושלמת, חכה לעונה השנייה ותראה כמה היא נוראית. ועוד היא באה חיובית!!!!!!!!!

למעלה