מעניין מי הבן של אכדיה...
זה גור, זה גור. הוא לא סתם הזכיר את אימא שלו.

אושר, אתה מבין שאתה מאוהב בעדי "פשטידת קישואים עם עקמת" חבש? על העיוורון? כן, למי יש שיער שמכסה את הפנים? הסצנה כזאת לא תואמת למוזיקה המאיימת. זה היה הזודיאק, לא? בסמל?

למה המוזיקה המאיימת ממשיכה עם דליה? מה יש לה מתחפושות של ציפורים? נו, גאיה, ככה מתחילים. בתחפושת של ציפור. נכון, גברת קסוטו?

דיסקרטיות זה עם ד'. לגמרי טיפש. למה אני תמיד יודע שכשהוא נלחץ זאת ירדן? אבא היסטרי. כבר עשר זאת בעיה.

אה, הוא בטח רגיל להכין לאושר סנדוויץ'... כן, בדיוק. כן, תיזהרי מהילד. ככה זה מתחיל, עם נפילות על הראש. אני חושב שמני אסייג כועס כי שלום כן מועמד לטקס האקדמיה... כנראה.

אולי לליבי יש אחות תאומה? כמו איזו מישהי מ... רגע... השרשראות של נועה זה פריטים חשובים. אבל הוא לא מרגי!!!!!!!! התחזות למרגי, זה מה שזה!!!!!!!!!!!! עוד פעם הנכים פוגעים בתובל...

רב נגן, זה. אולי הוא מפעיל חמישים אחוז מהמוח שלו. קצת עצבני, גור. מעניין למה. אהם אהם. גם קיבוץ. זה גם נורא, הוא בוגד בקיבוץ. אפרת קורעת. כן, נועה, ממש חכם...

לא, גרינהאוס זה נכון, אבל בוי... הוא אמר שיט. ואתה לא צריך גוגל טרנסלייט, אתה טרנסלייט בעצמך. גאיה גדולה. אני לא חושב שבן היה מתקבל בלי קשר... מסיבות מובנות. חוץ מזה, מה אנגליה? חשבתי שבן רוצה לשחק באירופה... כמו אלון מזרחי... תפסיק להתקרצץ על בתי קפה כבר, מעצבן אחד! לא תוציא מבן אינפורמציה, אין לו מושג מה זה אינפורמציה!

כן, מה נראה לך... אגב, מה רוברט חושב על פוקי אחרי כל מה שהיא עשתה לבת שלו ואיך זה מעמיד אותם? אריק עוד בתמונה. רוברט, שוב הזמינו לך אמבולנס?

נועה מצאה מישהו ממש נפלא לחלוק בפניו את הסוד. איך היא סבלה אותו כמה שנים? בן, אתה רואה אנשים מתים... יופי, הם צמודים כל היום. תובל לא מת על טקסי יובל וכאלה מאז אליאנה. תפסיק לקנא כבר.

מי ניסה לפרוץ?

תום הלוי הסלב... והקצת סוטה. כן, גם הוא עשה מתיחה. לך לשחר ותרדו עליו ביחד.

מי יותר אידיוט... שמתי לב שגאיה תמיד ממציאה מחלות. איך היא לא זכרה אותה?!

אה, ברור מי זה.

יער אשתאול?! זה לא ממש שיר אהבה, זה שיר פחד.

תום הלוי הסלב. לא יפה להפליל. ואתה יודע מה, יחסית לשחקן מתחיל, אתה מקבל אחלה חברות. ריף, דריה, ליאנה... אז מה אתה אוכל ת'לב?

איך הוא יוריד מהמפלס?! עוד פעם מיקרופונים פתוחים... טוב, אל תהיה. אל תהיה גם במופע מצידנו!

נועה, זה לא מחשיד אותך שיש לו מסכה?

גור...?

אני מפחד ממה שיהיה עם שיראל בורוכוב בעתיד.

כמו קטע מסרט אימה...

מפל, אני מקווה שאת מוכנה לנמסיס משלך. במי את פגעת?

טוב, אולי זאת נקמתה של עומר...