כפולה 3- שבוע ראשון

פרק 2- איזה מין שם זה אכדיה?

אז מה אכדיה הנחמדה במציאות רוצה מנועה ומהנער נזקק ההלנה?
&nbsp
מי תיכנס לוודג'?
&nbsp
האם ליר יגלה שנועה היא ליבי?
&nbsp
מה בן עומד לעבור?
&nbsp
מה הקטע של גור?
&nbsp
והאם לא הגיע הזמן לאמץ לצופוקי אח?

Roei152

Well-known member
מנהל
פרק 48 בפורום סופרים לפי הספירה של הסדרה ..
אנחנו צריכים להיות מתואמים יוסי!!!! אם לא בעניין ליטמן ף אז בעניין של נוועה כן..
פרק מוצלח , חוץ מזה ששוב אני מרגיש כמה הכתיבה דבילית הבסדרה הזאת ..

Roei152

Well-known member
מנהל
מה הקשר?
סה״כ תיקנתי לך טעות ..
ויוסי בשביל לכתוב את המספר זה לא משנה טלפון או מחשב ..

שיר m

Well-known member
כתיבה דבילית?

איפה תמצא משפט כמו "צריך לפלט משמשים מיובשים"?!

וואו, ממש מעניין מי זאת ליבי...

שומעים מי זאת... תזדקפי! אני כפוף... אני לא עצלן. היא רוצה את שחר... זאת אורלי אמסלם. ולא לערבב טחול. וואלה? הם פייק. עומר הזאת, שמאלנית בוגדנית. אולי זה קשור למעורבבים? גאיה מכירה אותה מאז שהיא הייתה ממש קטנה. עזוב, אורי, מעכשיו אתה סושי ואלימור שוסי. תרימו!!! מה אתם חושבים שגאיה תקבל אם אלו השורות שהיא שרה? מי כתב את השיר הזה ולמה פוגעני כל כך? אתה לא מרגי ואל תטפס לי על החלון. עומר שמאלנית, למי אכפת. יש עוד מישהי שרוצה לנקום בה כי אתם ביחד. איפה דדי איפה? מסר מאימא שלך? שוב השיר הזה. והנה עוד נכה שבא להפריע. משמש מיובש זה לדר... לא סילאן. אה, גם לו הייתה חיה מוזרה. מה אתה סופרמן? חכי, נועה, עם הפנימייה והסוסים. אה, אימא שלו. דליה!!!!!!!!!!!!!! התגעגעתי. דו פרצופית. אולי שוב כדאי שנוציא לו צו הרחקה מבית קפה בגלל ריף? הוא רודף אותה. מיגל!!!!!!! פחות התגעגעתי. זה לא עובד בעברית, בן. אני מבין שהפתגמים זה תורשתי. תזמיני את אריק. פוקי מתה על פוני וחד קרן. סבתוש מגניבה. לא היה לו אופנוע? זאת עיתונאית חטטנית מדי. מי כבר פרצה לה לחדר...? צוק, זה לא לעניין. הן שתי נקודות קיצון. ירדן לא מעליבה? אכדיה. המתנ"ס על שם נועה? נועה, אולי תפרשי מהתחום? את כל הזמן פוגעת ולא שמה לב. די אתה והעצים שלך. הוא כבר התעסק איתך בגאליס... דינר? עכשיו הכול ברור... אמרתי מעורבבים. יופי, ברבש. בן נתן דברים שאחרים לא נתנו רבע ואפילו לא שליש מהם. לטפל באגזמה? אריק שוברט, יא סלב. איאן לבושה יפה. אתה מפספס, צוק. טפי ראשון. לא יפה. גאיה, תעברי לייצוג של רוברטו ותרוויחי. שוב הסצנה הזאת. אבל הלא אמרתי שאתה לא מרגי!!!!!!! שוב אויבות חברות. היא בשנות העשרה שלה, חצופה! אבל גאיה שרה את השורות האלה, מה חשבתן שיהיה?! היי רוגי. עוד פעם זה וחומרים מסוכנים... דין חינם? בעיקר בשר זה טוב. גם ליבי הייתה עסוקה. יופי, מיגל... תיאטרון זול. מפל הכי נלחצה. אה... היא כן ילדה קטנה. וגרשום, לך אני מבטיח שלא תראה רוח. או תראה משהו. אבל באיילון יש פוסטר של נואל ויונתן... יופי אתרוג. עוד לא ראו אותך.

שיר m

Well-known member
אהההההה

אני לא רוצה סרט אימה לפני השינה!
&nbsp
סביחממה ואחיו הגאון קורעים

&nbsp
באמת שמיצינו את גאיה ומפל רבות כל הזמן...
&nbsp
ליבי זאת אתרוג, לפי הקול...

Roei152

Well-known member
מנהל
פרק 49 -לכל השדים והרוחות

מי זה שמחופש לשד ומפחיד את התיאטרון?
ומיגל לא הקשיב לבן ושם פצצה בתא של אגזמה , מה יהיו ההשלכות?

התגעגאיתי

מתאים לאושר מנקה. בדמי ימיו, לגמרי.
&nbsp
אל תעשה כאלה דברים... זה חרוז מפגר. נועה, קטנוע... עוד לא חיממתי ת'מנוע... לא אכפת לי מה אומרים עליי? מצחיק המבטים של כולם.
&nbsp
התגעגאיתי! יש, בלי פירות טבעיים... אני שונא פירות טבעיים. למה הגמד ההיפראקטיבי מהכתוביות לא כתב "להתגעגאיה"?! קורעת זאת. אבל עכשיו בטח יתנו את זה למפל...
&nbsp
כן, הוא שיט, לא סתם ביצא משליטה הוא עשה את הקקי המחייך. פיקניק ב... בסדר. סבבה. היי גור, למה לתובל יש בעיות עם הנכים? זה ממרגי!!!!!!!!!!!!!!!!!!! לא, אנחנו היינו בזה שאתם בערך זוג. היא נראית לך כמו... כן, הוא ואליאנה בוכים כל הזמן. אם כבר הדרכים להתמודד... וצוקי מה זה מנותק.
&nbsp
עופו? רעיון נחמד דווקא. הבוסית הגדולה... טייקונים פה.
&nbsp
סטיב, סטיב. יש לצוק הרבה שמות להמון דברים מוזרים. לירדן האף מתקמט כשהיא משקרת? גם הפרצוף מתעוות כשהיא מחייכת. לא יפה, גור. לא יפה. רק אדם שהוא לא באמת נכה היה מנצל ככה! ואני לא סתם רומז!
&nbsp
מאוד מאוד מוגזם. אבל קורע. גור יותר מדי מסתדר עם כולם.
&nbsp
איזה מעבר דבילי. תפסיק אתה והפיקניקים ההזויים שלך! מה יש לו מכל הפיקניקים האלה?! ואחר כך אני אמור להבין שזה לא יונתן! את השרשרת של מרגי היא לא הורידה.
&nbsp
קוקי, מה אתה עושה במציאות?! פוקי ישירה כתמיד. וקורעת כתמיד.
&nbsp
טוב, תן להוא שהרסת לו אימפריה בסרט של גאליס. של מי השרשרת לעזאזל?! היי, רוגי. שעוד לא ראינו אותה ואנחנו אמורים לחשוד בה. נורא מצחיק. ממי היא למדה להסתתר ככה? מירון בן הרוש, בקורס "איך לא לעלות על זה שאתה רע"?
&nbsp
הייתה איזו תחרות לניצבים בסצנה הזאת? מה זה, זה בבריכה? מה זה החרא הזה? "כל מי שאוהב כפולה"...? וואט דה פאק, שבירת ה... לא, זאת אתרוג!
&nbsp
שיחה מצחיקה וטעונה. אבל בטח כאן תיכנס ליאב.
&nbsp
יופי, ירדן, בסוף מי עבד עלייך? אריק לא יכול לפעמים גם לעזור לך?
&nbsp
אגב, לא אתה זה שחוטף בומבות? הרגע הוא יצא משם. אוקיי, תחשוב שזה מוזיאון שצריך לחפור אליו מנהרה.
&nbsp
או שתחשוב שזאת העיר האבודה ויש כמה שומרים...?
&nbsp
אז זה הוא שהחטיף לה? נכים מתים על בומבות. או שאולי... אין לו עקבות כי...?
&nbsp
אה, תחושה של מקסיקו.
&nbsp
גאיה? מה עבר עלייך? לא למדת מתקרית נתי ועדן, לא למדת מאתרוג על חטיפות?
&nbsp
ולמה משפחת דינר רודפת את כולנו?! גם אריק קשור אליהם?! ומי הבן שלה? לא נכון, לא שוב פעם נעה רקדה עם מישהו והייתה שרשרת וזה... די נו, הבחורה כל הזמן פוגעת באנשים, די!

שיר m

Well-known member
גם גור היה בקורס הזה

כשירדן מצאה את גור ושניהם התעוררו מהמכה זה הרגיש בדיוק כמו בנעלמים עם תום...

שיר m

Well-known member
להפך

היו עקבות, מה שאומר שגור קם מהכיסא...
&nbsp
מה? מתי? איפה? על מה אתה מדבר?

בסוף הפרק

אכדיה שמה את השרשרת ליד תמונה של שני רקדנים, ואני חושב שאחת מהן זאת נועה.
&nbsp
אז...
&nbsp
יש מצב שנועה עשתה משהו לגור ולא זכרה? למה היא לא זוכרת? השייק אזדרכת הזה דופק לה את המוח והיא שוכחת אנשים כמו אסותא וגור?

שיר m

Well-known member
הבנתי אותך

אבל... אם זה נכון, זה אומר שגור באמת נכה והוא לא מחק את צעדיו... אממ...

Roei152

Well-known member
מנהל
מה קורה פה ????
נהיה קריפי לגמרי ... י
יאללה אתרוג תחשפי את עצמך כליבי , ומי זה אניגמה? אלימור?
&nbsp

למעלה