התגעגאיתי
מתאים לאושר מנקה. בדמי ימיו, לגמרי.

אל תעשה כאלה דברים... זה חרוז מפגר. נועה, קטנוע... עוד לא חיממתי ת'מנוע... לא אכפת לי מה אומרים עליי? מצחיק המבטים של כולם.

התגעגאיתי! יש, בלי פירות טבעיים... אני שונא פירות טבעיים. למה הגמד ההיפראקטיבי מהכתוביות לא כתב "להתגעגאיה"?! קורעת זאת. אבל עכשיו בטח יתנו את זה למפל...

כן, הוא שיט, לא סתם ביצא משליטה הוא עשה את הקקי המחייך. פיקניק ב... בסדר. סבבה. היי גור, למה לתובל יש בעיות עם הנכים? זה ממרגי!!!!!!!!!!!!!!!!!!! לא, אנחנו היינו בזה שאתם בערך זוג. היא נראית לך כמו... כן, הוא ואליאנה בוכים כל הזמן. אם כבר הדרכים להתמודד... וצוקי מה זה מנותק.

עופו? רעיון נחמד דווקא. הבוסית הגדולה... טייקונים פה.

סטיב, סטיב. יש לצוק הרבה שמות להמון דברים מוזרים. לירדן האף מתקמט כשהיא משקרת? גם הפרצוף מתעוות כשהיא מחייכת. לא יפה, גור. לא יפה. רק אדם שהוא לא באמת נכה היה מנצל ככה! ואני לא סתם רומז!

מאוד מאוד מוגזם. אבל קורע. גור יותר מדי מסתדר עם כולם.

איזה מעבר דבילי. תפסיק אתה והפיקניקים ההזויים שלך! מה יש לו מכל הפיקניקים האלה?! ואחר כך אני אמור להבין שזה לא יונתן! את השרשרת של מרגי היא לא הורידה.

קוקי, מה אתה עושה במציאות?! פוקי ישירה כתמיד. וקורעת כתמיד.

טוב, תן להוא שהרסת לו אימפריה בסרט של גאליס. של מי השרשרת לעזאזל?! היי, רוגי. שעוד לא ראינו אותה ואנחנו אמורים לחשוד בה. נורא מצחיק. ממי היא למדה להסתתר ככה? מירון בן הרוש, בקורס "איך לא לעלות על זה שאתה רע"?

הייתה איזו תחרות לניצבים בסצנה הזאת? מה זה, זה בבריכה? מה זה החרא הזה? "כל מי שאוהב כפולה"...? וואט דה פאק, שבירת ה... לא, זאת אתרוג!

שיחה מצחיקה וטעונה. אבל בטח כאן תיכנס ליאב.

יופי, ירדן, בסוף מי עבד עלייך? אריק לא יכול לפעמים גם לעזור לך?

אגב, לא אתה זה שחוטף בומבות? הרגע הוא יצא משם. אוקיי, תחשוב שזה מוזיאון שצריך לחפור אליו מנהרה.

או שתחשוב שזאת העיר האבודה ויש כמה שומרים...?

אז זה הוא שהחטיף לה? נכים מתים על בומבות. או שאולי... אין לו עקבות כי...?

אה, תחושה של מקסיקו.

גאיה? מה עבר עלייך? לא למדת מתקרית נתי ועדן, לא למדת מאתרוג על חטיפות?

ולמה משפחת דינר רודפת את כולנו?! גם אריק קשור אליהם?! ומי הבן שלה? לא נכון, לא שוב פעם נעה רקדה עם מישהו והייתה שרשרת וזה... די נו, הבחורה כל הזמן פוגעת באנשים, די!