לא יפה איך שאתה מתנהג לנועה קירל. ולליבי עומר. ולקיטי פופר.
~יוסי מצטט את אביה ושני מיצא ושליטה, לתובל. תכל'ס? המגנא שלי כדברא, וגם המורה לדרמה כדברא.

יופי, בן. ממש החלטי, אתה מכיר את הפתגם "אם לא תעמוד על שלך אתה תצטרך לשבת." או מה שאמר המנהל ברבש. אגב, השיר הזה הוא האהוב על נועה ועל אבא שלה, אני זוכר שהיא שרה אותו.

היי, גאיה, רק מייכל יכולה להגיד שזה מצב איום ונורא. רגע...

השיר האהוב על שיר! אבל ריבונו של עולם, למה את ערה בשלוש בלילה?! והאם היא ישנה בכלל?

טוב, זה נכון, גאיה. זה נכון...

לא בא לה רק ביום רביעי. "סקורפיון" לא נשמע חשוד?! "צוק הטיפש"?!

יופי נועה, ממש פרטיות. כן, מה עובר על גאיה? ה"וותיקה"...

ירדן נראית מפחידה ככה. אבל אתרוג לא פראיירית. אני לא אתפלא אם ירדן תצטרך לעשות משהו לפוקי...

צוקי. כמו שאמרתי. מקווה שזה אמיתי. מי זאת האחות של פוקי, לעזאזל?! ולך אין צפרדע?!

אני לא אתפלא אם באמת תהיה לה מחלה בסוף. בדיעבד... איזה רופאים, יש רק את דוקטור חילמי... בתכל'ס, בן הביא פה פטנט. חלוקת איברים שבוע שבוע זה גאוני! והנה הוא הרס עם הפתגמים.

איך זה יעבוד עכשיו? כן, לא נוגעים באתרוג. מאתרגים אותה. תראו את זה, מתחיל לפרוץ למוזיקה, מטיף לנועה קירל. זה שיר של נועה. אין גשר. אוצר שאף אחד עוד לא גילה. תמיד הוא מכניס לעצמו דימויים כאלה. כן תובל, מה אתה היום? לוחות הגורל?

קוקי הצליח לגלות את גילה צ'רניאק בקלילות, תפני אליו. היי, אימא של ירדן!

אתרוג הנחשה.

חכי חכי, עוד מעט נגלה מי זה אבא שלה... התסרוקת של ליבי ושל אורנה דומות. טוב, ירדן, הפעם הוא צודק בפתגם... "הכול היה טוב" רק שאז הגיעה נמסיס.

יופי, ליבי לא ממש צריכה את התעשייה. הבחורה די יפה.

אוקיי, מה הקשר לשיר הזה עכשיו? ממתי משמיעים סתם שירים ב... אוקיי, מי בחר בשחקנית לירדן הקטנה? הוא גאון!

קטעים נחמדים... ב"אחות קטנה" היא מתכוונת לירדן? או שבאמת? ואחותה לא הייתה רקדנית בניו יורק?!

אני חוזר ואומר- סקורפיון, לא נשמע לאנשים חשוד?!