כפולה 2-שבוע 3

Roei152

Well-known member
מנהל
פרק 32-אהבה חדשה

איך נועה תגיב ומה גאיה תעשה בעקבות הנשיקה ?
&nbsp

לא יפה איך שאתה מתנהג לנועה קירל. ולליבי עומר. ולקיטי פופר.
~יוסי מצטט את אביה ושני מיצא ושליטה, לתובל. תכל'ס? המגנא שלי כדברא, וגם המורה לדרמה כדברא.
&nbsp
יופי, בן. ממש החלטי, אתה מכיר את הפתגם "אם לא תעמוד על שלך אתה תצטרך לשבת." או מה שאמר המנהל ברבש. אגב, השיר הזה הוא האהוב על נועה ועל אבא שלה, אני זוכר שהיא שרה אותו.
&nbsp
היי, גאיה, רק מייכל יכולה להגיד שזה מצב איום ונורא. רגע...
&nbsp
השיר האהוב על שיר! אבל ריבונו של עולם, למה את ערה בשלוש בלילה?! והאם היא ישנה בכלל?
&nbsp
טוב, זה נכון, גאיה. זה נכון...
&nbsp
לא בא לה רק ביום רביעי. "סקורפיון" לא נשמע חשוד?! "צוק הטיפש"?!
&nbsp
יופי נועה, ממש פרטיות. כן, מה עובר על גאיה? ה"וותיקה"...
&nbsp
ירדן נראית מפחידה ככה. אבל אתרוג לא פראיירית. אני לא אתפלא אם ירדן תצטרך לעשות משהו לפוקי...
&nbsp
צוקי. כמו שאמרתי. מקווה שזה אמיתי. מי זאת האחות של פוקי, לעזאזל?! ולך אין צפרדע?!
&nbsp
אני לא אתפלא אם באמת תהיה לה מחלה בסוף. בדיעבד... איזה רופאים, יש רק את דוקטור חילמי... בתכל'ס, בן הביא פה פטנט. חלוקת איברים שבוע שבוע זה גאוני! והנה הוא הרס עם הפתגמים.
&nbsp
איך זה יעבוד עכשיו? כן, לא נוגעים באתרוג. מאתרגים אותה. תראו את זה, מתחיל לפרוץ למוזיקה, מטיף לנועה קירל. זה שיר של נועה. אין גשר. אוצר שאף אחד עוד לא גילה. תמיד הוא מכניס לעצמו דימויים כאלה. כן תובל, מה אתה היום? לוחות הגורל?
&nbsp
קוקי הצליח לגלות את גילה צ'רניאק בקלילות, תפני אליו. היי, אימא של ירדן!
&nbsp
אתרוג הנחשה.
&nbsp
חכי חכי, עוד מעט נגלה מי זה אבא שלה... התסרוקת של ליבי ושל אורנה דומות. טוב, ירדן, הפעם הוא צודק בפתגם... "הכול היה טוב" רק שאז הגיעה נמסיס.
&nbsp
יופי, ליבי לא ממש צריכה את התעשייה. הבחורה די יפה.
&nbsp
אוקיי, מה הקשר לשיר הזה עכשיו? ממתי משמיעים סתם שירים ב... אוקיי, מי בחר בשחקנית לירדן הקטנה? הוא גאון!
&nbsp
קטעים נחמדים... ב"אחות קטנה" היא מתכוונת לירדן? או שבאמת? ואחותה לא הייתה רקדנית בניו יורק?!
&nbsp
אני חוזר ואומר- סקורפיון, לא נשמע לאנשים חשוד?!

Roei152

Well-known member
מנהל
פרק נהדר
אז נועה מצטרפת לסקופיריו ? מה עם האנשים במסכה ? ומה עם איה?

שיר m

Well-known member
בן חממה חורך את המסך
את צריכה מעי? גס או דק?

&nbsp
אתרוג יללנית
&nbsp
שחר מעצבן
&nbsp
צוקי תופס צפרדעים

&nbsp
מה זה הסרטון הדפוק הזה של ירדן? מי מצלם ככה ילדה עצובה? מה נסגר?
&nbsp
קיטי פופר, את בבעיה.

Roei152

Well-known member
מנהל
פרק 33-ברוכה הבאה למוסד

מה רננה רוצה מנועה?

Roei152

Well-known member
מנהל
אויש בן!!
ידעתי שיום אחד הטיפשות של בן תגרום לאסון ..
אז יש לנו עכשיו ארבעה שיודעים שנועה זאת ליבי : רננה, ירדן ֿ בן ונועה עצמה .. למרות שבן לא ממש הבין , לפי מה שראית ..

המוסד? צחוק מעבודה...
העתיד? איזה פחד. ליטל שוורץ מפתיעה קצת. לא ידעתי שהיא יותר מקומית.
&nbsp
היי, לא בדיוק, רננה. חתמו הסכם מאז. סתם, נראה לך שזה משנה? רגע... זאת סוכנות בדרום קוריאה... יפה. הוא לא נהרג, הוא חושב שהוא סוכן. בעצם... הוא סוכן שהפך לסוכן... רגע, מה? מה הקשר לבן?
&nbsp
בן לא ייתן לכם שום אינפורמציה! אין לו מושג מה זה אינפורמציה! טוב, מצד שני הוא בורח די יפה.
&nbsp
או שלא. רוברטו לא התעייף מהמשחק הכפול. אויש, נו, הבחור כמעט נכנס לכלא במקסיקו, מה זה כלא פה.
&nbsp
כן, אתרוג. הוא מתגעגע לליבי.
&nbsp
נועה קירל סוכנת מוסד. וואלה יופי.
&nbsp
חבר'ה, אתם לבד פה. אתם יכולים להיות יונתן ודריה. אתרוג הייתה כזאת נחשה גם בכדיתה? זה קצת לא בסדר בכמה סדרות.
&nbsp
אני לא אתפלא אם בסוף גאיה באמת תחלה. אוקיי, גאיה פוגעת בסוף בנועה. במבה זה תמיד עוזר. לא, גאיה, להעביר הכול אליו זה נורא. הוא לא יידע איך לנהל את זה ויהמר על מירוצי צבים. הוא אמר כרגע ש... הוא אמר בערוץ ילדים ש... ריבונו של עולם, מי המעוות שכותב את זה?!
&nbsp
אז לשחר היא תפנה כנועה ולבן כליבי. טוב להיות כפולה. אוקיי, אני מעדיף את נועה כליבי. אני רוצה לראות עוד אנשים פוגשים כפילויות של נועה. פוקי וליבי, גאיה וליבי...
&nbsp
יופי, פוקי. קידום סמוי. בכל מקרה, פוקי ממש משקיעה. טפי. ירדן מאוד מדוכאת לאחרונה.
&nbsp
טפי. אוי ואבוי. הם באמת בכל מקום. עכשיו תראו את ספיר ברקע, עם חיוך. ולמה השיר של נועה ברקע? זה שיעור התעמלות אמנותית, לא ריקוד... היה מצחיק אם היא הייתה יורדת קצת על פוקי אחר כך.
&nbsp
ככה היא מתראיינת לפרוגי? פוקי קצת מרושע. אין לו זכות קיום בלעדיה. שקמה אבן חן? אז נראה שפוקי רצינית.
&nbsp
אני חולה על הכינויים של אושר. עטים זה תמיד מסתורי! תמיד! היי, הוא גם ככה על סף פיטורים.
&nbsp
נועה, תסבירי לו כמו שצריך. לאט וברור. חיפשה תא. לא יודע, ניסיתי את הלימפומה. בדרך כלל זה קטע טוב?
&nbsp
איך היא נכנסה בדיוק? וואו, עט מהמוסד.
&nbsp
נמסיס! אסותא! אלימור! "מה עם המים, השתדרגו המים"... סליחה, פשוט כל פעם שאני רואה את חבשוש אני פוצח במזמור הזה. רננה? איך?
&nbsp
זה קצת חוסר טאקט. טוב, הוא די צדק במטאפורה. אם "עלים" זה ניתוחים פלסטיים.
&nbsp
ברחו! ברחו!
&nbsp
יופי, בן.

שיר m

Well-known member
אני חושבת
שחצי מהילדים שצופים בזה לא מבינים חצי מהמשפטים של בן.
&nbsp

שיר m

Well-known member
נהדר
רני אמא של אסותא?

&nbsp
בן פשוט קורע

&nbsp
שקמה פוקי אבן חן!!!
&nbsp
&nbsp

למעלה