אם אני יגיד על הראש ישיבה שלך בן אדם נתעב שהרי הוא בטח סתם איזה עסקן שנהיה ראש ישיבה אתה בטח תגיד שאני מזלזל בתלמידי חכמים? תסביר לי את ההבדל ואני שוב עונה לך כמו שענית לקומפו לא דנתי עכשיו אתה רגוע?
ולגבי שאלתך אז קודם אצלנו יש עסקן בנפרד שמחזיק את הישיבה ויש ראש ישיבה(אשכנזי אגב) שהוא נטו לומד כל היום בתוככי הישיבה, ואם הוא היה עושה מעשה כזה, לא הייתי צריך אותך הייתי ניגש אליו ישירות ואומר לו זאת בפנים
משתכנזים לא מקיימים את ההלכה הפרענקית, מתים ללמוד בישיבות אשכנזיות, מלחמות ובלגן על זה שלא מקבלים פרענקיות לסמינרים אשכנזיים, מתים להתחתן עם אשכנזים/יות בקיצור פרענקים אותנטיים, לעומתם לא תמצא אשכנזי אחד לרפואה שמוכן לעבור כאלה דברים, למה זה ?
אני רוצה אח ורק להתחתן עם ספרדי וכך חברותי הבנת חזרזירוס לבנבנוס. ב)לך תראה את כל החברות האשכנזיות שלי שמכירות יותר טוב ממני את השירים המזרחיים. ג)אנחנו ממש לא מתים להכנס לסמינרים שלכם אנחנו רק רוצים שלא תקבלו תקציב מהמדינה !אם אין שיוויון.זה הכל! הבנת אשכנאציזם??
לא יאמן לפרענקית יש חברות נאציות אשכנזיות איך זה? בקשר לחתונה את לא דוגמה את סתם זבל כימי קטנטן ומושתן השאר מתות להתחתן עם נאצי אשכנזי, אתם לא רק מתים ללמוד עם נאצים אשכנזים אתם מתאבדים על זה הכל גלוי ידוע מפורסם כל שבוע יש בלגן בגלל זה אם לא רוצים למה כן רוצים? למה לעשות מהומות אם לא רוצים?
היו רוצות להתחתן עם נאצים אשכנזים? למה חח? רוצות או לא רוצות תחליטי פרענקית את סותרת את עצמך פרענקית מושתנת, מכירה את ללום ? מכירה את הרב אמסלם? מכירה את עמנועל? חסידי סלונים? ועוד ועוד כולםםםםם רוצים רק סמינרים של אשכנזיות נאציות למה? אני באמת מתפלא למה הפרענקים מתים על נאצים אשכנזים? ולא ענית לי איך יש לך חברות אשכנזיות נאציות? שאת איתם את גם אומרת להם שהם אשכנזיות נאציות ?
אחרי הכל קיבלתם מוח דפוק מהגרמנים. אמרתי שאשכנתוזיות היו רוצות להיות חברות שלי...אז אם בסדר אז בסדר(אחרי הכל אני לא חובבת שינאת חינם כמו האשכנציזם..אולי בגללכם נחרב בית המקדש..מי יודע?) אבל אם היא תקרא לי פרענקית אני יקרא לה נאצית.. ללום לא רוצה אותכם הוא רוצה את השיוויון! ואם אין שיוויון לא תקבלו שקל!הבנת אשכנציזם