כף זכות

לא המצאה?

ניפגש למעלה חבוב... לא נראלי שיוצאים נקיים מלשון הרע כזה... ולחשוב שאני מתפללת עלך יום יום לזיווג..בעעע... ולעומת ייצור נחות כמוך ני מושלמת!

אז יופי החזרת לה

בגללך היא בכתה אותו לילה...מרוצה? עכשיו תישן טוב בטח...

נכון! ועוד עם ריבית

‏ זה הנחמה שלה שאתה עוד תקבל את מה שמגיע לך...ואז תחפש אותה בשביל לבכות לה שתסלח...

צודק

והיא משלמת על מה שהיא עשתה. ואל תדאג היא הראשונה שתחפש אותי בשביל לבקש ממני סליחה

חחח..סליחה ממך עלמה??

עלזה שסירבתי לצאת איתך?רגע,זלא אתה שאמרת מקודם שלא נפגעים...??מה קרה ת מדבר כמו פגוע?

מה הקשר????????????

זה היה לפני שנה... אז אני כאילו נוקם בך על לפני שנה? יא טיפשה זה ברור שאני עשיתי את מה שעשיתי כי נפגעתי ממשהו נו באמת קצת שכל..

רוצה להלוות לי קצת שכל?

משו שעשיתי לך?וואלה ריגשי...אז זו הדרך הבוגרת שלך לנקום?כמו נאצי קטן?להמציא משו על מישי??ומעניין איך נפגעת ממני אם אינלי שום אינטרקציה איתך...

אווויי

מסכנה את עושה סיפור על זה שבחור אחד אמר עלייך שרלילה??????? ילדה קטנה... לא המצאתי בסך הכל כיניתי אותך בכינוי גנאי..

מוזר לי..

הדבקת כינויים כאלו נובעים ממרמור עמוק..מעניין למה...זורק משפטים ובורח..אם ישלך טענה אמיתית מולי,תבוא ותגיד..הפרחת משפטים לא מוציאה אותך חכם...סה טו..זה הכל.

נחזור להתחלה

אז מה המצאתי עלייך??? זה בדיוק שהייתי אומר לך שאת קופה... ואל תעלבי עכשיו

ת משווה

שרלילה לקופה?אולי לא לימדו אותך בקאסבה את הפירוש המדוייק למילה...וכל הדיבורים מסביב??בעע..בוא נגיע לעיקר!כך מדבר אדם ממורמר ופגוע!חבל לצבור כעסים..ת מוזמן לפתור את זה כמו בוגר אם תירצה..ובכלאופן נמאס לי למחזר מילים..אז לילט!

חח..חמוד...

‏ תחשוב עם עצמך לבד...אם שווה בכלל לשלם על החרא הזה? יש דברים אחרים בחיים שעדיף כבר לשלם עליהם

למעלה