כף זכות

אתה לא מתבייש אה?

כשאתה יוצא עם נשואות אתה גם חושב על מה שתשתלם אבל אווו תשלם... או איך אמרת מקודם אתה חושב רק כשזה נוגע לשני שניננו יודעים שיצאת אל תעבור נושא

אני יחזור על זה שוב

אתה יוצא עם נשואה שזה אחד האיסורים הכי חמורים שיש בתורה. ואתה בא ומטיף לשני על עונשים מהשמיים? אין לך בושה בכלל צדיקון שלי כשתענה על זה אני יעבור נושא

אני

במת מעריך אותך על הניסיון לעצבן אותי, אבל צריך יותר מיזה, במיוחד שנרגעתי אחרי שאני רואה אותך מנופץ לרסיסים...אוי כמה כאב....יעבור אמרנו? או שלא גם אמרנו...

מה שיוצא בעצם

לפי טענתך שאני מנופץ לרסיסים. אז אתה הולך לשלם על זה לא? או שמה שקשור אליך אתה לא משלם?

אני

הגנתי על עדה שלימה וגם על בת ישראל כשירה, אני יחשבן אח"כ כמה שכר מגיע לי ע"ז

אה וברור

שנסחפתי קצת...אבל איך אמרת...אנחנו לא מלאכים.../tapuzforum/images/Emo201.gif

אז

שאני ישמור לך מקום לידי בגיהנום?? אה רגע נזכרתי אתה גם מסתובב עם נשואות זה מחלקה אחרת סורי הייתי שומר לך מקום בכיף

אז..

שיהיה לך לילה טוב אחי..(אין מה לעשות אחרי הכל אנחנו אחים בני וכו`) וסורי אם נכנסתי בך יותר מידי....תרגיש טוב אחויה...

מי שעשה ראשון!

בפה מלא ובנפש נקייה אני אומרת שלא עלה בדעתי לעשות לך משו אי פעם!!!אם כך איך ת מסביר את עניין התפילה שלי עלייך???תמוה לא?ו...למה ת לא מתנהג בבגרות וניגש לומר שפגעתי או משו..

אם זה מי שעשה ראשון אני רגוע

ואולי עכשיו עולה בי מחשבה שיכול להיות שהייתי צריך לומר לך את זה באותו הרגע חשבתי שזה בכוונה מצידך

הוווו..סופסוף תובנה אחת בוגרת!

יפה!אם ישלך בעיה עם מישו,תבוא ותגיד לו!לא בריא לשמור בלב..לבנות כעס על ריק ואז להפיל אתזה עליו,בלי פאקינג מושג מאיפה ולמה זה בא עליו!ני עדיין תוהה מאיפה זה בא..

זה מה שיצא

ותמשיכי לתהות.. ואגב אני גם בטוח שאדם מקבל את מה שהוא עושה כך שמן הסתם עליי נאמר מגלגלים חוב ע"י חייב אני כבר מחכה לתשלום. או בעצם לפי אדיר אני כבר קיבלתי אותו

נכון כבוד האדמור

תמשיך להיות בנאדם ממורמר...ולהמציא דברים.. זה ייקח אותך בחיים מאוד רחוק..בהצלחה!

ואותך

על לשון הרע ביחיד.. אם אמרתי על מישהו כינוי גנאי ברבים זה לשו הרע? אם כבר מוציא שם רע דבר שני המצב שלך קשה אם אחד שנמוך מרמתך אומר לך מילה אחת ואת מתהפכת. אבל לא משנה כל אחד נפגע ממשהו אחר אל תדאגי שנינו ניצלה בגיהנום תכיני ארטיקים

אשכרה גנון..

בוא נצא מנקודת הנחה שת בראש מעייני ואמרתי עלך משו...חבוב!זה תפוז...יש פה הרבה ריכולים ורינונים..אז על כל אחד תתחיל להתהפך ולהשמיץ ולקלל??

גן תת חובה

ישמעו אוזנייך מה שפיך אומר אשכרה זה תפוז אז מישהו אמר שאת שרלילה סו ווואט?????????. זה רק תפוז

למעלה