כף זכות

כף זכות

אני לא מצדיק את הראש ישיבה הזה כי ברור שהוא היה יכול להתחשב בבחור. אבל אני מנסה להבין מה עבר לו בראש וכפי מה שקראתי היה לו סיכום עם הבחור והבחור הפר אותו אבל אותו ראש ישיבה משקיע את כל כולו בישיבה שלו בין אם זה בדרך הנכונה או לא בכל מקרה יש לו כוונות טובות ומן הסתם הוא שקוע בחובות בגלל הקצת כבוד שהוא רצה כמו כל ראש ישיבה ששקוע בחובות אותו בחור היה חמש שש שנים בישיבה אכל שתה ישן בנה את עצמו {או שלא} הכל היה לו מהישיבה אז כשהראש ישיבה מבקש אי אפשר לקיים? זה מן הסתם עבר לו בראש של אותו ראש ישיבה וסתם גם אצלינו בישיבה היה בחור חסידי שהתארס בשיעור ג' והראש ישיבה לא הרשה ללכת כך שזה לא נובע מגזענות עד כאן החפירה

אפאחד לא אמר שהוא צדק

ובוודאי שהוא מתחרט אחרי כל הפרסום שהוא קיבל לזה אני רק כתבתי את מה שעבר לו בראש באותם רגעים

תראה

אני בטוח שראש ישיבה אשכנזי לא היה נוהג כך וראיתי במו עיניי ראשי ישיבות אשכנזים שסידרו קידושין לבחורים ספרדים מהישיבה ולא העיזו בכלל לכפות על החתן חדר ייחוד או משו כזה, רק ספרדי משתכנז יכול להגיע לזה... לצערי, מרוב שהם רוצים להידמות להם הם מאבדים את ההיגיון הפשוט ועוברים כל גבול! כי ספרדי הוא ספרדי ואשכנזי הוא אשכנזי ולא יעזור כלום!

הקמבצית

New member
דבר אחד

לא הבנתי. מכפת לראש ישיבה איך החתונה של הבחור תיתנהל. ??תשמח ותילך. לא ביקשו עצות! לדעתי זה דבילי להתערב.

אני לא הדובר שלו

והסיפור הזה בכלל לא מעניין אותי.. כתבתי להראות עוד צד

סבבה רק...

עליה גם ניסית ללמד זכות לפני שכנית אותה שרלילה? אה נכון...הכל תלוי במוטיבציה של ללמד זכות על בנאדם שגורמים לפעמים להמציא דברים שלא נבראו העיקר להסביר את העוול

ואני אובססיבי?

ניסיתי.. ולא הבנתי מה אתה רוצה בלהמציא דברים שלא נבראו? השעה מאוחרת תתחשב

לא היו ולא נבראו?

‏ אז אתה אומר בעצם שהתכוונת שאמשך שרלילה רק בטעות זה יצא עליה? הנה כף זכות...

ברור

אני בן אדם. ואני מודה ועדיין קשה לי לדון אותך על כף זכות זהו זה הכל לא מתחרט על שום דבר אני לא מלאך

מלאך?

ת רחוק מלהקרא מלאך... לדון אותי?מעניין עלמה בדיוק...מאמין לאיזה מידע מופרח ודבק בו..

אז

ת סתם מכנה בשמות כאלה יפים אנשים? זה לגיטימי בעייניך? ני גם יכולה להדביק לך כינוי יפה?

זה לא סתם

זה קרה בעקבות משהו. ואני חושב שבתור בן אדם עם יצרים של נקמה זה מאוד לגיטימי ואם אני לא טועה את זו שתמיד דוגלת בלא להיפגע מהוירטואליה אז קדימה תיישמי את זה. וחופשי תכני אותי באיזה כינוי שאת רוצה. לא מזיז

בעקבות משהוא?

מעניין מה ההמצאה החדשה... לא נפגעתי...מוזר לי הכינוי ההזוי הזה... אם הייתי ברמה בשלך היתי מכנה אותך במשו הולם..

זו לא המצאה

זה בסדר... את כל גבוהה ממני ברמה שאת ממש מרחפת לך בין שרעפי קודש מלאכי עליון את מושלמת

למעלה