כעס,

כעס,

כל כך הרבה כעס, כולם ממשיכים ואני נתקעת בכעס, הכעס, בפגיעה, רוצה להמשיך, רוצה, אך הכעס אך הפחד מכניסה למצבים מסריחים מהעבר כמו בעבר תוקעת אותי, הפחד, אני גדולה , ילדה גדולה, צאי , עופי, עופי לעולם, עופי בעולם, אך עדיין פה , אומנם שלא כמו בעבר בהם חשתי שכנפיי פצועות בהם חשתי מדממת בהם באמת לא יכלתי , בהם רק הסתגרתי בבית בחדר, בניגוד לעבר, עומדת בפתח הדלת, צעדתי מהמיטה לפתח הדלת ואלו לא מעט צעדים אך עדיין, נעמדת עם כנפיים בריאות אומנם עם צלקות, אבל עם כנפיים יחסית בריאות, עם כנפיים שיכולות לעוף ובכל זאת עדיין לא עפה עדיין בפתח הדלת, ישנה התקדמות כאמור כבר איני מדממת, כבר איני מושפלת, כבר איני מעוכה, ניצבת כטווסה, כטווסה שמתחילה להיות גאה, גאה בעצמה, שלמה עם עצמה, אך עדיין בפתח הדלת...עדיין בפתח הדלת. כל כך רוצה כבר לצאת החוצה אך עדיין קצת משותקת. עדיין רגלי קצת משותקות.
כואב משחקת ברעיון שאני כבר הולכת, לעיתים קצת הולכת ושוב השיתוק חוזר ושוב טיפ טיפה הולכת ושוב השיתוק חוזר, לא מצליחה ללכת מספיק רחוק ושוב השיתוק מכה.

השיתוק מכה../images/Emo7.gif

כואב. מתייחסת אל עצמי כנחה, חוששת מעצמי, כך התייחסו אלי כל השנים נו מה הפלא?? באמת, אני שואלת את עצמי מה הפקינג פלא? הורים...הורים שלא היו הורים. הורים... אלק הורים.

כעס-תיסכול-רצון לבכות- טיפת ייאוש-

רצון לחיות- רצון לא רק לשרוד- רצון להיות.

Plo1

New member
ועם הרצון תגיע גם הדרך......

ומשם המעשים והשמחה....... אני בטוח......

Plo1

New member
איך שאני מבין........

איך שאני רוצה כמוך.............

הורים...

לפעמים האנשים הכי קרובים פוגעים הכי כואב. ומי כמוני יודע זאת שהרי חוויתי ואני חווה את החוסר פרגון, ההעלבה, ההרגשה שאתה פחות מאחרים. אבל אני לא ייתן להם לנצח - אני אנצח אותם, אגשים את המטרות שלי ואראה להם שאני שווה הרבה יותר.

Plo1

New member
יפה את בשלב התדהמה שלב מדהים

אכן שלב מדהים.......... את בדרך הנכונה........ מתוקה........

סתם זה נפתח שוב

האמת שכבר הגעתי לשלב ההבנה, שהם פשוט היו כאלה, פשוט כאלה, ואין מה לעשות..

מבית אבא:

את נכה, את לא כמו אחות שלך את מכוערת מוגבלת, נו תשלימי עם זה, קבלי את זה. וואי איזה בת יפה יש לך, זאתי? אה זאתי זה כלום יש לי עוד בת הרבה יותר יפה. את רוצה להרוס לנו את העסק , מה זה את לא באה לעבוד, בגללך, בגללך, מה את חושבת שאת בבית הבראה פה? פה זה לא בית הבראה, חפשי לך בית הבראה אחר. את לא רוצה לעבוד, את לא רוצה לעבוד, היא לא רוצה לעבוד, תישארי לעבוד פה, בשום מקום לא יעריכו אותך כמו פה בשום מקום לא תצליחי, תישארי פה, תישארי פה, תישארי פה מושפלת, תלויה בנו, תישארי לספוג את החרא שלנו תישארי. את נכה, היא לא רוצה לעבוד, את נכה, היא לא רוצה לעבוד, את נכה , את לא רוצה לעבוד את נכה , את לא רוצה לעבוד.

Plo1

New member
במקום שהם יפתחו לך "עצמי בריא"

ויהיו רגישים אליך זה ההפך........ פשוט נורא........

שלום לשופעת אור המקסימה

האם את באמת נכה (כמו שאמרת בעיות ברגליים)? גם אם לא זה עדיין אכזרי שאבא ידבר כך לבת שלו. אל תיכנעי למילותיו הקשות ותראי לו שאת טובה יותר! בכל מצב שתצטרכי אני פה בשבילך.

אופירA

New member
מנהל
את נכה, אומר הנכה, מרוב נכות...

מה יכול אדם נכה להגיד? אני נכה, אני דפוק? לא נעים. לא קל. יותר כיף לומר - אני בסדר, השני נכה! וכדי למנוע ממנו להתחזק ולסתור את התזה - צריך לדאוג להחליש אותו: לפגוע בו, לשנן לו שהוא נחות. להאשים אותו (כדי שיהיה תמיד בעמדת התגוננות). אז למה את מסכימה לזה? כי את רוצה מחמאות, אישור. את מצפה ולא מוותרת. ממי את מצפה? מנכה דפוק?... למה נתת לו כוח? כי היית קטנה. והיית באמת חלשה. וההרגשה השתלטה. ואת מאמינה לכל מילה. וגם עוזרת לו לשנן לעצמך במוח את התקליט. אי אפשר לגדול בלחיצת כפתור. תפעלי בלי אמונה. האמונה תבוא. אח"כ. לאט לאט. חפשי לך בית הבראה אחר. עבודה משלך. ותבריאי. ממה את מפחדת? מה הוא עוד יוכל להגיד?

למעלה