כעס

Palm tree

New member
כעס

אתם חושבים שכעס ואלימות זה דבר פסול? מה עושים כשיש לך יום רע, נרטבת בגשם וחבר שלך התעצבן עליך, ואתה חוזר הביתה והמחשב נתקע באמצע כתיבת העבודה הענקית שיש לך להגיש למחר, ופשוט בא לך לבעוט בעולם.

בן לב

New member
הולכים לישון

ואומרים תודה שזכית להתחדשות בכל בוקר

אורלי_ל

New member
אפשר להוציא את הכעס

ע"י חביטה (חיבוט?) בכריות (שלי מחזירות מלחמה
), ע"י כתיבה של כל מה שעולה בלי צנזורה, וכיו"ב בלי לפגוע באנשים אחרים. ואפשר גם לצחוק על הכל.

ש איילת

New member
אפשר לקטר

על זה בפני אנשים קרובים שיש להם סבלנות וכוח לשמוע.. ואפשר לבכות.. או לשכב מאוזן במיטה, לשמוע מוסיקה שאוהבים (בקול רם
)..ושהעולם יחכה.. מצד שני, אפשר...... לעצור לרגע ולומר לעצמי מחשבות/הצהרות/אמונות/מסרים חיוביים.. להירגע, ואז... אחרי שנרגעים, להמשיך הלאה את היום.

בן לב

New member
מצד שני, אפשר......

מצד שני, אפשר...... לעצור לרגע ולומר לעצמי מחשבות/הצהרות/אמונות/מסרים חיוביים.. להירגע, ואז... למה לא להתייעל ולחסוך ולומר לעצמי מסר חיובי אחד משמעותי

עבודה פנימית

כעס, אלימות, פחד, קינאה וכל רגש שלילי הם המקום שלנו לעבודה פנימית, לעבודת ניקוי והחלמה כשיש מקום כועס נדרשת שם עבודת קבלה עצמית. כל פעולה אחרת רק מחלישה ומקבעת את הרגש הקשה. התבוננות רגשית - זאת הדרך שאני מצאתי לעבוד דרכה בהצלחה, אמיר דרור

kung fu

New member
זאת גם הדרך שלי בחיים ../images/Emo13.gif

אני עושה הרבה עבודה פנימית על תחומים שונים בחיי

KEiN

New member
תמדוט

חשוב להוציא הכל, אל תשמור, תזרים הכל החוצה דרך הנשימות,

deep ocean

New member
מה עושים?

לוקחים אחריות על החיים שלנו, ומנצלים את המצב לעבודה פנימית. (כמו שרשם אמיר דרור). אתה יוצר את המציאות שלך.......

deep ocean

New member
אה, כן ו...

-להבא מגבים את העבודות באופן תכוף יותר -אם כבר הכעס עולה, אז מקבלים את הכעס ולא דוחים אותו -מבינים שאנחנו לא יכולים לפגוע באף אדם, אלא אם הוא בוחר להיפגע. אם הוא התעצבן עליך, זה לא קשור אליך -שולחים אהבה לעצמנו

ש איילת

New member
לא כ"כ קל לי כרגע...

להסכים עם המשפט השלישי ב 100%. אני עובדת על זה. פעם אמרתי משהו למישהו בתום לב והוא אמר לי שאני כזאת וכזאת ונפגעתי חזק. הסכמתי עם מה שאמר (למרות שלא הסכמתי), ונפגעתי (כלומר..בחרתי להיפגע). לפעמים אוטומטית אני מאמינה למה שאומרים לי... והרי לא חייבים להסכים עם הכל. האם באמת אנחנו לא יכולים לפגוע באף אדם.. חושבת על זה.. ועובדת על עצמי לבחור לא להיפגע. יום נעים!

למעלה