אתם חושבים שכעס ואלימות זה דבר פסול? מה עושים כשיש לך יום רע, נרטבת בגשם וחבר שלך התעצבן עליך, ואתה חוזר הביתה והמחשב נתקע באמצע כתיבת העבודה הענקית שיש לך להגיש למחר, ופשוט בא לך לבעוט בעולם.
כעס, אלימות, פחד, קינאה וכל רגש שלילי הם המקום שלנו לעבודה פנימית, לעבודת ניקוי והחלמה כשיש מקום כועס נדרשת שם עבודת קבלה עצמית. כל פעולה אחרת רק מחלישה ומקבעת את הרגש הקשה. התבוננות רגשית - זאת הדרך שאני מצאתי לעבוד דרכה בהצלחה, אמיר דרור
-להבא מגבים את העבודות באופן תכוף יותר -אם כבר הכעס עולה, אז מקבלים את הכעס ולא דוחים אותו -מבינים שאנחנו לא יכולים לפגוע באף אדם, אלא אם הוא בוחר להיפגע. אם הוא התעצבן עליך, זה לא קשור אליך -שולחים אהבה לעצמנו
להסכים עם המשפט השלישי ב 100%. אני עובדת על זה. פעם אמרתי משהו למישהו בתום לב והוא אמר לי שאני כזאת וכזאת ונפגעתי חזק. הסכמתי עם מה שאמר (למרות שלא הסכמתי), ונפגעתי (כלומר..בחרתי להיפגע). לפעמים אוטומטית אני מאמינה למה שאומרים לי... והרי לא חייבים להסכים עם הכל. האם באמת אנחנו לא יכולים לפגוע באף אדם.. חושבת על זה.. ועובדת על עצמי לבחור לא להיפגע. יום נעים!