כעוסה

crema2

New member
כעוסה

אני מלאה , שוקלת 76 ק"ג.
אני נראית טוב ואף יפה ואומרים לי את זה.

שמתי לב למשהו מאוד מרגיז.
שיש הרבה בנות שפחות יפות ממני אך הן רזות ומתחילים איתן הרבה.
היום למשל הגיעו 2 חבר'ה לעבודה שלי, התפלאו מהעיניים שלי כמה שהן יפות.
ואז הם דיברו בין עצמם אם הכוסית בעבודה שלי נמצאת בסביבה.
"תגידי , איפה הכוסית הזאת, נו , זאת שתמיד הולכת עם טייץ. היא נמצאת פה.?!
ואז הם דיברו בינהם והגיעו למסקנה שבעבודה שלי היא הכוסית היחידה , למרות שדקה לפני התלהבו מהעיניים שלי.
הייתי מבליגה על זה בשקט , אך לצערי זה לא הפעם ה-1 "שהכוסית" הזאת מקבלת מחמאות , תוך כדי התעלמות ממני.

לפני כמה ימים הגיע עוד מישהו , עבדתי עם "הכוסית" .
הוא שאל אותי למה אני לא בים בשבת אלא בעבודה ושהוא בדרך לשם.
ואז הוא הביט בה , התקרב אליה והכריז :
"אני הולך לים עכשיו, יש בים כוסיות אחת פה -רמז עליה והביט בה ואץ הצביע והשאר בים.."
נורא התרגזתי , ולא אני לא מקנאה בה.
לא רק שאני לא מקנאה בה , אני אפילו לו מבינה מה יפה בה ..
נכון היא נראית טוב עם איפור . היא לא מכוערת אך מצד שני בוא נשים עליה עוד 20 ק"ג ונראה
אם תזכה לאותן התגובות.
באמת, באמת אני לא מבינה מה הולך פה?!
כשיש בחורה יפה , אני אהיה הראשונה שתפרגן לה כי יש לי אופי כזה שמחמיא לבנות אבל היא פשוטה
מקסימום נראית טוב ומתחילים איתה בלי סוף רק מהעובדה שהיא רזה.

לפני שבועיים גם עבדתי עם "הכוסית " והגיע לקוח ראה אותי קוראת מגזין ובשאר הייתה דוגמית יפה
הוא ישר שאל אותי מה דעתי עליה , על הדוגמנית בשער .
עניתי שנראית טוב ..
ואז הוא אמר " גם אם תרצי להיראות ככה, בחיים לא תראי כמוהה".
"מתי תראי כמוהה בדיוק.."?
נורא הכעיס אותי, וכן אני נורא רגישה ונפגעתי.
אם רק הייתי רזה יותר הייתי מוכיחה לו אחרת..
מה הקטע של הגברים?
למה הם מתרגשים מקונפות רזות , ובנות יפות אך כבדות לא מושכים אותם?

גם אני הייתי רוצה שיקראו לי "כוסית", אך מצד שני לא רוצה להיתפס כגוש בשר .

האמירה של הלקוח שאף פעם לא תראי ככה וככה

זה נישמע לי מרגיז מאוד וגם טיפשי.
לעניין כולו, יש בעם קונצנזוס שכוסית חייבת להיות רזה.
אין מה לעשות. כבר מחו, התנגדו ולא עוזר.
לא נשכח שיש גם את העניין של הקסם האישי, תשדורת המינית ואולי גם לבוש. ייתכן ש"הכוסית" שלכם גם יודעת גם לפלרטט קצת עם האנשים.
אני למשל די רזה ואני יודעת שכמה שבחורות מלאות סביבי לא יתגנדרו, אני תמיד ישאר הכוסית במכולת השכונתית(אני גם רוסיה אז בכלל שיחקתי אותה).
אבל נראה לי שאת יודעת את כל זה...
מה את באמת רוצה להגיד?
שהחיים לא הוגנים?
זה נכון. בגלל זה תמיד עדיף להיות טוב בתחום שלך עם האנשים שאוהבים אותך בגלל מה שאתה ולא לחפש הכרה בינלאומית עם עמחה בתחת דלק.
תסלחי לי אם אני ישרה יתר על המידע.

יקירה,שימי לב כמה משקל את נותנת לדיעה של

בחור שאמור להיות במקום כל כך שולי בחייך.
נראה שהוא נגע בנקודה בעייתית ולכן זה מציק לך כל כך.
ואם זה מפריע לך ואת לא שלמה עם מבנה הגוף שלך וזה גם בסדר-במקום להתלונן, תעשי עם זה משהו.

לעיתים זה אפילו לא העניין של המבנה גוף-אלא לשים לב לתזונה וכושר ולהפוך אותם לדרך חיים.

אני חושבת שאת גם תולה יותר מידי תקוות בעניין המשקל,זה לא בהכרח קשור-יש נשים מלאות שהן מאושרות במידה שלהן, ויש נשים רזות שלא מאושרות במידה שלהן.

בתור אחת שתמיד הייתה מאוד מאוד רזה, על הסקאלה של "תמיד חושבים שאני אנורקסית למרות שאני ממש לא"- את חושבת שהחיים שלי היו קלים? שתמיד מנסים לדחוף לי אוכל, שתמיד צריכה להלחם לא לרדת במשקל (כן, זו גם מלחמה!!!), שתמיד מעירים לי על המשקל,כי לרזות זה "בסדר" להעיר.

SleeplessBeauty

New member
מבינה אותך

אני שוקלת הרבה יותר ממך, וכבר מזמן לא מגדירה את עצמי כ"מלאה".
אני שמנה. נקודה.
אני לא "כוסית" (שזו מילה מגעילה בפני עצמה), אבל גם ממש לא רוצה להיות.

את טוענת שאת לא מקנאה בה, אבל כנראה שאת כן (ואני אומרת את זה רק כי גם אני כזו) - מקנאה בתשומת לב שהיא מקבלת.
אני לא הייתי רוצה שיקראו לי "כוסית". זו מילה מבזה ומגעילה. אני מעדיפה להיקרא בהרבה שמות אחרים - "יפה", "סקסית" וכו'.

מה הקטע של גברים? קשה להסביר את זה. זה התניות חברתיות ארוכות שנים, גם בחברה הרחבה וגם בין החבר'ה. זה לא פשוט לשבור את זה.
אבל כן, אני מכירה כמה נשים שמנות (לא אני) שהן מגנט לבחורים.
זה הרבה דברים שלפעמים לאישה רזה קל יותר איתם - ביטחון עצמי, מה שאת משדרת כמו סקסיות, צורת לבוש מחמיאה, וכו'.

אגב, לעניין מה שההוא אמר לך על הבחורה בשער אני הייתי עונה:
"למה שאני ארצה להיראות כמוה? מה אני בעונש?"

את יפיפייה אמיתית

ושלא תחשבי אחרת לעולם!!!

crema2

New member
מגיבה

כן, יכול להיות שאני מקנאה ומתקשה להודות בכך בתשומת לב שהיא מקבלת מאנשים.
שהיא הגיעה לתחנה ידעתי שהיא נראית סבבה ואף הייתי מחמיאה לה שהייתה מאפרת .
עם הזמן שמתי לב שכולם מתפלאים מיופייה ובסך הכל בעיני היא נראית סבבה לא יותר.
אז נכון בגוף שלה יש לי מה לקנא.
ויש עכשיו גם עובד שאיני מסתדרת איתו שלא מפסיק להוריד לי את הביטחון.
היא אומר שאינו נמשך אלי, שאני לא נראית טוב ואז מתפעל ממנה .
יש לציין שנראה לי שהיה דלוק עלי בהתחלה אך אני הפגנתי בכל רגע שהוא לא לטעמי , הוא לא נשאר אדיש ותקף בחזרה.
כמובן שהייתי רוצה להיראות מעולה, ושיתחילו איתי בלי סוף. זה נורא מעליב שמתפעלים ממישהי אחרת ומליא זאת הייתה מישהי שאני מגדירה ככוסית אבל זאת סתם מישהי שנראית רק טוב ולא מעולה בעיניי.
אתמול היא זרקה הערה באויר בצחוק.
הגיע לקוחה מלאה לתדלק וניקתה לעצמה שמשות.
העובד והכוסית הזאת התחילו לעביר עלייה ביקורת במבטים והיא הוסיפה "טוב, מה לעשות לא כולם חטובים כמוני".
נראה לי כל חיי אני יהיה משועבדת למשקל, והזמן עובר ואני מתוסכלת מאוד.
יש לציין שהחלום הילדות שלי היה (ועדיין) לדגמן, והחלום הזה לא מרפה ממני למרות המציאות הקשה-העודף משקל.
מאוד קשה לקבל את המציאות שלעולם לא אזכה להיות רזה.
משום מה גם כשאני יורדת במשקל , אני מתחילה לזלזל וחוזרת לאכול.
בלי לשים המשקל עולה ואז קשה לחזור לדיאטה.
אני רוצה להירשם למכון כושר השאלה אם אתמיד.
ממצב של חוסר פעילות גופנית למצב שאני מתמידה נראה לי מרוחק.

ממליצה שתחפשי מטפל בדמיון מודרך ביחד עם N.L.P

ו I.F.T . מישהו שמתמחה באימון אישי.
לאנשים כמונו יש רק שתי אופציות: לקבל את המציאות כמו שהיא או לעשות דברים כדאי לשנות אותה.
הכי טוב לשלב בין שני הדברים ואז התוצאות ממש יפות.

אני חושבת שעזרה ממטפל יכולה להיות לך מתאימה.
אם כי אני לוקחת בחשבון שייתכן שאת בשלב של קיטורים ואין לך כרגע כוחות להתמיד בשינוי.
בהצלחה.

SleeplessBeauty

New member
לא תזכי להיות רזה?

הבעיה כאן היא בחשיבה.
להיות רזה זו לא זכות. זה אחד משני דברים: גנטיקה מוצלחת או הרעבה עצמית (ואני לא מדברת על משקלי ביניים למיניהם אלא על רזה באמת).

אני חייבת להודות שמאוד צורם לי לקרוא את מה שאת כותבת. את טוענת שטוב לך כמו שאת, אבל מדברייך עולים רגשות אחרים לחלוטין.

כמו שכתבה לך נוסעת בזמן אחר - או שתקבלי את עצמך כמו שאת, או שתשני את עצמך.
מנסיוני בחיים, השינוי בא ממקום של קבלה. להרזות כי את שונאת את איך שאת נראית זה לא מתכון להצלחה. רק מתוך אהבה לעצמך ולגוף שלך אפשר להצליח בדבר כזה.

מזמינה אותך לפורום "שמנות ויפות" לראות איך נשים שמנות (מאוד! לא מלאות, לא שמנמנות, שמנות!) אוהבות את עצמן ומרגישות מלאות בביטחון עצמי.

נ.ב.
לגבי הבחור שהעליב אותך, רוצה לספר לך משהו שקרה לי.
יצאתי עם בחור שהכרתי באתר היכרויות. היה דייט נחמד, לא יותר. הוא החזיר אותי הביתה וניסה לנשק אותי ולא הפסיק לנסות לגעת בי. ממש לא יכל להוריד ממני את הידיים. למחרת אמרתי לו שאני לא מעוניינת, ופתאום הבן אדם התהפך 180 מעלות: "יא שמנה מגעילה, מי בכלל ירצה לדעת בך".
התגובה שלי הייתה פרצי צחוק בלתי נשלטים! כן, כאלה הם גברים. ושמעתי אלפי סיפורים כאלה, לא רק כלפי שמנות. גם של כאלה שהתחילו ב"יא ז..." ושאר הטיות ומילים נרדפות כאלה ואחרות, אחרי שגילו שהבחורה לא מעוניינת בהם.
צריך להגיד תודה שהאופי האמיתי יצא בזמן ולא מאוחר מדי!

למעלה