כסף ישראלי

אוףףףףף../images/Emo52.gif נחתך לי המשפט

במקור כתבתי: "כמו בדוגמא של הליילנד שצילם אביתר777777777 מיודענו שמגיעים הנה תח"צניקים" למה נקטע לי? לא יודעת

ronmerav

New member
מספר מעניין

בערב שירה בציבור (שאני חוטא בה מדי פעם, זה כיף גדול), בשיקופית של שיר הקטר, היה ציור של קטר ועליו מספר גדול וברור: 70-400-14. שגיאת עיצוב?

צבע עיניים: כחול, צבע שיער: ערמוני,

הגובה מאה ושישים סנטימטר משקל חמישים ושמונה קילוגרם. גם אני לא יכול לשכוח אותה...

היום הייתי בשוק הפשפשים

והיו שם תקליטי גלויה, רציתי לקנות לבני שתי גלויות, ההוא רצה שם 50 ש"ח על תקילט כזה, מההוא נפל על הראש או שזה המחיר
מה שנראה לי ממש ממש לא הגיוני. sorry again בני

בּני

New member
בהחלט מוגזם... ../images/Emo10.gif

קודם כל תודה על המחשבה! דבר שני, בהתחשב בעובדה שהמחיר הממוצע שאני קונה אותן הוא הרבה פחות מכך, למעט בודדות עם ערך מוסף (מישהו אמר תצוגה במפגש בדביר?) והיו גם כאלה שקניתי בשקלים בודדים או החלפתי תמורת תקליטים שלא היו נחוצים לי. למרות זאת אשמח לשמוע, אם את זוכרת, מה הייתה התמונה עליהן והיכן הן היו. והאם היו לו רק שתים או יותר? תודה בני

מצטערת, לא זוכרת

כל-כך הרגיז אותי שאפילו נשכח ממני איזה תקליטים הם היו. היו שם כמה. לא התחלתי להתמקח כיוון שמחיר ההתחלה כבר נראה לי גבוה להמקחות. מה שכן נזכרתי זה גלויית התקליט שפספסתי בשבוע הספר, זה היה שיר הטלפון של ניקולה פאונה, שיר עברי של זמר איטלקי? לא זכור לי השיר אני רק זוכרת שאכן היה דבר כזה.

למעלה