כסף ישראלי

כסף ישראלי

מבקש לדעת שווי של שטרות של לירה וחצי לירה במצב מצויין משנת הוצאה 1948

® רן

New member
ביף שלום

תוכל לצלם או לסרוק כדי שנוכל לדעת בדיוק מה יש לך? השטרות היחידים משנת 1948 היו של בנק אנגלו פלשתינה, ולא נקראו חצי לירה אלא 500 מיל. תוכל לראות דוגמאות באתר בנק ישראל.

® רן

New member
של איזה שטרות?

אני לא מצליח להבין מהשאלה איזה שטרות יש לך, ולכן אני לא יכול לעזור. שאלת על שטרות של לירה וחצי לירה מ 1948. אין כאלה. יש או שטרות של לירה ו 500 מיל מ 1948, או שטרות של לירה וחצי לירה משנים אחרות. שטרות 1948 יכולים להיות שווים מאות שקלים כל אחד אם הם במצב באמת טוב, אבל חייבים לראות כדי לתת הערכה.

תמיר1991

New member
מנצל"ש:

הכנתי את המאמר עם התמונות, הוספתי 2 חדשות והוצאתי כמה מהישנות. כמו כן הוספתי קרדיט גדול לטל, לאריק וליורם. כעת אני לא יודע איך להעלות את הקובץ במלואו לפורום... הוא שוקל 1.7MB והווינזיפ לא עובד. מומחי המחשבים - מה עושים? תמיר.

בּני

New member
קישור...

לא תצליח לקווץ קובץ וורד גדול עם תמונות לפחות מ-250K. שלח לי אותו במייל, אני אעלה אותו לרשת ואתן קישור, אם אתה רוצה כמובן... [email protected]

בּני

New member
והנה זה מגיע! גרסה 496351 של המאמר

השמיים הם הגבול

טל ענבר

New member
??!? כל כך מעט בולים?

מאכזב מאוד... בנוסף - פרט שחסר לי - הבול של אדם על הירח לא מייצג בהכרח את ארמסטרונג, החי (!) אלא בכלליות את האסטרונאוטים. מה שמעניין במיוחד, שגלופת הבול הוטסה אל הירח ושהתה על פניו, ולאחר חזרת החללית ויציאתה מהבידוד הודפס הבול.

תמיר1991

New member
לטעמי זה מספיק בולים, אשר מעבירים

את העניין בצורה הכי טובה שאפשר. כל המוסיף גורע. תמיר.

טל ענבר

New member
אני לא מתפעל תמיד מהפתגם

"כל המוסיף גורע" וברצינות - החומר הבולאי דל מאוד, וגם אינו מיוחד בשום אופן. לטעמי האישי, כדאי להוסיף חומר בולאי.

למה? אני פה גם בלי גירסה../images/Emo6.gif

אבל לדעתי בתח"צ יש הרבה אספנים, יש משהו אספני גם בתחביב התח"צ כמו למשל משוגעים לדבר שרצים בשדות בכל הארץ לצלם גרוטאות של אוטובוסים ישנים נטושים ולזהות אותם והנה אוסף תמונות בנושא אחד. כמו בדוגמא של הליילנד שמגיעים הנה תח"צניקים

למה? אני פה גם בלי גירסה../images/Emo6.gif

אבל לדעתי בתח"צ יש הרבה אספנים, יש משהו אספני גם בתחביב התח"צ כמו למשל משוגעים לדבר שרצים בשדות בכל הארץ לצלם גרוטאות של אוטובוסים ישנים נטושים ולזהות אותם והנה אוסף תמונות בנושא אחד. כמו בדוגמא של הליילנד שמגיעים הנה תח"צניקים

../images/Emo6.gifפעם ראשונה לא עלה

חשבתי שהתמונה כבדה מדי אז לקחתי אחרת ויצאו שתיהן אז יש לכם שתי דוגמאות, אני מתה מהם נכנסים לשדות קוצים לתוך האוטובוסים מביאים תמונות אחלה תמונות שמזכירות ימים עברו, אבל זה פחד, נחשים עקרבים אמאללללללל'ה. הנה אוסף של דגמי אוטובוסים במוזאון אגד, אוסף מדהים, נמצא במשרד. לא אספנים?

למעלה