כסף ועונות

כסף ועונות

שלום, אני חושב לטוס לטיול תרמילאים אחרי ספטמבר מתישהו, יש לי כ30 אלף שקלים, אין לי הרבה ידע ולכן יש לי כמה שאלות...(אני כנראה עוד אציק לכם יותר מפעם אחת בשבועות הקרובים, אז תודה מראש על הסבלנות) 1.) מה העונות המומלצות לאזור אוסטרליה/ניוזילנד? 2.) מה העונות המומלצות לאזור המזרח (הודו, נפאל, לאוס, תאילנד)? 3.) מה העונות המומלצות לאזור דרום אמריקה? 4.) האם כמות הכסף שיש לי אמורה להספיק לטיול של כחודש בניוזילנד ועוד כחודשיים-שלוש במזרח (הודו, נפאל, תאילנד)? האם שווה בכלל לנסוע רק לחודש לניוזילנד ורק לחודשיים-שלוש לכל המזרח? 5.)האם כמות הכסף שיש לי אמורה להספיק לטיול של 3-4 חודשים רק במזרח/רק בדרום אמריקה? זהו ביינתים, תודה

הבהרה

כשאני מדבר על "מה העונות", אני כמובן מתכוון שאקבל את התשובה בצורת "באילו חודשים" סליחה על הבלבול ותודה

עמית22

New member
כסף וזמנים

אני אתחיל מהסוף ואספר לך שעם הכסף שיש לך אתה יכול לטייל בהודו יותר משנה (כולל הטיסות...!). נראה לי קצת אנמי ליסוע לחודש לניו זילנד (לא הייתי) וחודשיים שלושה לכל המזרח (טיילתי במזרח 11 חודשים ולא הייתי בכל המזרח) עונות במזרח: הודו- אפשר לטייל כל השנה כאשר לכל איזור יש את העונה שלו. נפאל- שתי עונות מומלצות ספט'-נוב' ומרץ-אפר'. תאילנד- כל השנה. לאוס- כנ"ל למרות שלפי דעתי בזמן המונסון (עכשיו בערך) קצת גשום.

בסדר, נו

לא באמת התכוונתי ל*כל* המזרח :) וכשאתה אומר שעם הכסף שיש לי אני יכול לטייל בהודו יותר משנה, אז אתה מתכוון רק להודו, או שזה כולל גם את האזור (נפאל, לאוס, קצת תאילנד וכו)? כמה כסף עלה לך 11 חודשים ואיפה טיילת?

עמית22

New member
רק הודו +נפאל (אם לא תקנה מצלמה)

אני נחתתי בהודו והייתי בה 3.5 חודשים, משם טסתי לתאילנד וטיילתי גם בלאוס ובקמבודיה (בשלושתן הייתי חודשיים), טיסה לנפאל לשהות של חודש וחזרה להודו ל- 4.5 חודשים. התענוג עלה משהו באיזור ה- 7000$ (כולל כל הטיסות, ביטוחים, מתנות, שידרוג ציוד צילום ועוד).

Reutttt

New member
1. אוקטובר, נובמבר, דצמבר מצויין

רק תתחשב בזה שזאת עונת התיירות, ובעיקר בדצמבר יהיו עוד כמה מיליוני אנשים חוץ ממך... רצוי לעשות בוקינג לטראקים פופולרים כבר מעכשיו. 4. בהחלט. הייתי 5 חודשים מתוכם 4 אוסטרליה+ ניו זילנד, וזה הסכום שהוצאתי (כולל כל הטיסות ואפילו הביטוח) 5. לדעתי, חודשיים לפחות לניו זילנד.

sela v

New member
באיזה ארצות

צריך לעשות booking לטרקים, בניו זילנד? דרך אגב אין מילה בעברית לטרק?

jeshu

New member
מילה נרדפת? אולי ממקור לטיני נולא גרמני...

nitsansh

New member
המקור הוא באפריקנס

שפה של המתיישבים ההולנדים בדרום אפריקה.

איך עושים בוקינג + ויזות

איך עושים בוקינג לטראקים ואיפה? באיזה מדינות כדאי? יש טרקים פופולארים שאת חושבת עליהם,ושצריך לעשות להם בוקינג? (תצייני את השמות טראקים והמדינות). מה בנוגע לויזות? האם צריך לעשות ויזות למדינות אלו? איך ואיפה עושים? תודה!

Reutttt

New member
סליחה על הבלבול.. חשבתי שמובן

מאליו שהטראקים הם בניו זילנד
בכל מקרה, זאת היתה הכוונה. DOC - הוא הגוף המפעיל את הטראקים (הרשמה, הבקתות שלנים בהם וכו..) הטראק הפופלרי ביותר למיטב ידיעתי הוא MILFORD שהוא אחד מתשעת ה GREAT WALKS שהם הפופלריים ביותר. לדעתי, הדבר הכי חכם מבחינתך לעשות זה להכנס לאתר למטייל ולקרוא כמה שיותר. הכל כתוב, יש פורום רלוונטי לשאלות. בקשר לויזה - מקבלים אוטומטית בנמה"ת בניו זילנד, וגם בתאילנד. לאוסטרליה יש לעשות ויזה מהארץ, אני עשיתי דרך סוכנות נסיעות. יש עוד המון פרטים בלמטייל, רק להכנס ולקרוא. רעות.

sela v

New member
בקיצר את ממליצה לסגור את הפורום

ושכולנו נעבור לאתר של למטייל?

חחחחחחחחח יש לי הצעה יותר טובה...

במקרה שלה... שפשוט נטוס לשם ואז נדע יותר טוב מאשר בלמטייל... ובקשר לפורום... מציעה לסגור אותו לרגל העדרות כל הנוכחים לטובת חקר הגלובוס

Reutttt

New member
אווץ', אפשר לחשוב מה עשיתי...

מכיוון שאת הפורום הזה הוא מכיר, ולמטייל הוא אתר די מקיף, מה הבעיה לשלב שימוש בשניהם? בתור מטיילים אתם יודעים שהרבה תוכניות משתנות ברגע שנוחתים, אז לא נראה לי שיש יותר מדי מה לתכנן, אלא רק מסלול כללי. בהצלחה בחקר לכולם. רעות.

sela v

New member
הי רעות

אל תקחי אותי כל כך ברצינות. אין בעיה שרשמת לבחור שיחפש מידע בלמטייל. זה היה יותר הומור פורומי. ואת צודקת שיש כאלה שרוצים המון מידע לפני שהם נוסעים, אבל זה די מובן למי שנוסע בפעם הראשונה, יש את הפחד של ה..."אני לא אסתדר".

למעלה