SummerSpirit
New member
כסף וחברים
לא יודעת מה הגילאים פה אבל אני מכוונת לסביבות ה-20. גם מי שלא, שיענה בכיף. כל תגובה מתקבלת
. יש לי חברה מאד טובה. היא נשואה ונשארת בבית עם התינוק בעוד שבעלה הולך לעבוד והם גם נתמכים ע"י ההורים שלהם. אני יוצאת איתם די הרבה ואני יודעת שהם קצרים בכסף כמעט כל הזמן אז אין לי בעיה לשלם עליהם על דברים קטנים כמו בירות (אם יוצאים לבר וקונים בקבוק לכל אחד) או אם חברה שלי צריכה להלוות כסף ותחזיר לי פעם אחרת. באמת שלא אכפת לי בנושא הזה ואולי כאן מתחילה הבעיה. לפני כמה ימים היא קיבלה 300 ש"ח מההורים שלה, ארזה את התינוק, ויצאנו לקניון. היא ידעה שיש לה ביד רק 300 ואמרה לי שיש לה עוד 100 ש"ח "מיותרים" בחשבון בנק מקצבה שאמורה להכנס בסוף החודש. היא רצתה לקנות בגדים בשווי של 400 שקל וכשהגענו לקופה מסתבר שיש לה בחשבון רק 50 ש"ח ושהקצבה מן הסתם עוד לא נכנסה. היא יודעת שהקצבה לא נכנסת עד תאריך מסויים אז עצבן אותי קודם כל שהיא הסתמכה על החשבון בנק כשהיא יודעת שאין לה מספיק כסף שם ועוד היא התנהגה כאילו מופתעת שאין שם מספיק כסף. בקיצור, די בטבעיות היא שאלה אותי אם אני יכולה להלוות לה 50 ש"ח. אמרתי לה שעדיף שתוריד חולצה אחת מהקניה ותקנה ב350, בדיוק הסכום שיש לה. היא עשתה לי פרצוף ואמרה שהיא תחזיר לי ברגע שהקצבה תכנס לחשבון שלה. עכשיו תכלס מדובר 50 ש"ח שזה לא הרבה בשבילי, והיא תחזיר את הכסף עוד כמה ימים, אבל כל הסיטואציה ממש עצבנה אותי. אני יודעת שמצד אחד אני משלמת עליה ועל בעלה כשאנחנו יוצאים לפעמים ויכול להיות באמת ש"הרגלתי" אותם לחלוב ממני ולהחזיר לי אחר-כך או להתחשבן (הם משלמים עליי כשיש להם כסף) אבל זה די קיבל צורה מכוערת ויצא מפרופורציות. את לא ילדה קטנה. את יודעת כמה כסף יש לך אז אל תקני ביותר ותבקשי הלוואה. או שתסתפקי בזה או שתלכי לעבוד, לא יודעת מה. לא דיברתי איתה על זה עדיין. רציתי תגובות על זה קודם... מה אתם חושבים?
לא יודעת מה הגילאים פה אבל אני מכוונת לסביבות ה-20. גם מי שלא, שיענה בכיף. כל תגובה מתקבלת