כסף או התקדמות?

ננ27

New member
כסף או התקדמות?

אם היתם מקבלים הצעת עבודה חלום...יש בה הרבה פאקים, אבל בסה"כ בעתיד זה יקדם אותכם וזה מה שרציתם רוב חייכם, מצד שני אתם שקועים בחובות מתוסכלים ולא יההי לכם זמן לעבוד בעבודה נוספת כדי לשרוד....אתם תמשיכו לשקוע בחובות.יש לכם אפשרות לעבוד בעבודה שאתם לא אוהבים ולהרוויח יותר. מה הייתם עושים?

Tal_Ya_Tal

New member
ב-א-מ-ת דילמה קשה../images/Emo4.gif אני יכולה

להציע לך רק הצעה אחת
fallow your ולא אחרי הראש. L&L TALYA

ננ27

New member
לפעמים זה לא בדיוק רק הלב...בגלל זה אני שואלת

אולי גם יש לי לבטים פנימיים כי זה פשוט אבן אחת בדרך, זה לא המישרה הסופית לה אני מייחלת, זה פשוט פתח... ואם זה כן גוזל לי זמן וזמן = כסף וגם המשכורת פחות ממה שעכשיו זו בעיה....עצובה

עבודה

אולי תעבוד זמן קצר כדי להרוויח ואז תלך לעבוד במקום שעושה לך טוב..? אם לא-תעבוד איפה שכיף..כסף הולך כסף בא, אין לך איזה משפחה לפרנס לא?

ננ27

New member
אם הדברים האלו היו פשוטים

משפחה זה לא ההוצאה היחידה, יש גם דברים אחרים, יש גם חוזים, יש גם חוקים, אי אפשר תמיד לקום וללכת בלי שזה יגבה ממך מחיר כלשהו

דגנית

New member
מחפשת עבודה אחרת שתענה על כל הציפיות....

(אומרת אני, ש'תקועה' בעבודה שלא מתגמלים בה, וקשההה בה ויש מחוייבות עד סוף החודש
) בקיצור.. לעשות רשימה של בעד ונגד.. מה עדיף, עם מה אפשר להתמודד לאורך תקופה ו.. לנסות להפריד בין ההיגיון לבין הלב, בין מה שמתאים למה שכייף.. בהצלחה בקבלת ההחלטה.

Artanis

New member
אני מצטרפת לטליה

מכיוון שאנחנו לא רק חושבים עם הראש, ומכיוון שהלב הוא המורה הכי טוב שאי פעם תוכלי לייחל לו...זו לא היתה תשובה על מנת לצאת ידי חובה. זו האמת. תניחי את השיקולים הרציונליים בצד. את צודקת שלא בכל פעם ניתן ללכת עם הלב. אבל לרציונל יש מ וגבלות מסויימת שדורשת "הגיון".לעומת זאת הלב אין לו "הגיון" אבל יודע יותר מהכל מה הכי טוב לך נכון לעכשיו. לא סתם את נמצאת בהתלבטות מסויימת...כי הרציונל והלב "הולכים מכות" עכשיו. לא תמיד אנחנו יודעים מה הכי טוב לנו ברמת המודעות שיש לנו, אנחנו צריכים את הלב שיוכל להנחות אותנו לעשות את הדברים שטובים לנו מבלי שתמיד נבין למה דווקא לעשות את זה. זה מה שנקרא ללכת עם הלב, עם האמונה. כי הקוצים של היום מניבים את הפרחים של מחר, והתולעת של היום מחר תהיה פרפר. שיהיה בהצלחה יקירי!

Artanis

New member
שואלים את השאלה...

היקום יביא לך את התשובה בדרך זו או אחרת...

Artanis

New member
הלב שלך רזוננסי עם התדר של היקום...

לפעמים כדאי לשאול את השאלה, התשובה לא תתעכב לבוא. רק צריך להקשיב.

Tal_Ya_Tal

New member
להקשיב ל../images/Emo23.gifבשבילך יקירה../images/Emo140.gif

תקשורת עם הפנימיות מדיטצה-במיוחד בשבילך
הקשבה לפנימיות : ©© - כל הזכויות שמורות לטליה טל L&L TALYA

דגנית

New member
בעמידה? איך ארדם אם המדיטציה בעמידה ../images/Emo6.gif

תודה טליה, אנסה מאוחר יותר.. אתמול עשיתי מדיטציה מדהימה, ובקיצור נמרץ (כתבתי המון חחח) המסר היה.. שהגיע הזמן לעלות עוד שלב בסולם.. עכשיו אני שואלת את עצמי איך.. תודה על המדיטציה
אוהבת ומתגעגעת

Tal_Ya_Tal

New member
זה הרעיון יקירה../images/Emo6.gif

מדיטציה בעמידה ולא נרדמים
L&L TALYA

Artanis

New member
ועוד דבר...

מצד אחד את אומרת עבודה חלום ומצד שני את אומרת עם הרבה פאקים...אני אומרת...תתכווני להצעת עבודה חלום בלי פאקים ואז לא יהיו התלבטיות (זה בנוסף לא במקום אחרי הקשבה ללב).

OH JOY

New member
תשובה ממני שנמצאת באותו המצב

"לך אחרי הלב שלך" היא לא תמיד התשובה המתאימה לכל מצב. לפעמים המציאות מאלצת אותנו לא ללכת אחרי הלב. לפעמים אנחנו נאלצים לשלם חשבונות, והשיקול במצבים כאלו הוא די קר. אני לא אומרת שאתה צריך לוותר על החלום שלך, להפך. אבל אם אתה נמצא במצב שמחייב אותך לקחת עבודה "רווחית", כי אין ברירה, תחשוב על זה שבתום התקופה ה"זמנית" הזו, או שתצא מחוזק יותר לגבי החלום שלך, ותממש את עצמך כשיש בתוכך יותר מוטיבציה מאשר כיום (ובנוסף- משאבים כלכליים, שכרגע אין למיטב הבנתי), או שפתאום תגלה עולם אחר, חדש, ותמצא את עצמך שם. חלומות לפעמים משתנים, וזה גם סיכון שצריכים לקחת. בקיצור- אני מאוד מכבדת את כל אלה שאומרים לך לא לוותר על החלום. ומצדיקה אותם. אבל יש מקרים שבהם המציאות מאלצת אותך לפעול אחרת. לפעמים לחיים יש יעוד אחר בשבילך. ואתה הוא זה שצריך להיות קשוב לחיים, לא להפך.

ננ27

New member
החלטתי...התשובה היא

הכף המכריע הוא כסף... כסף כסף כסף אני לא אעבוד בשכר מינימום בשביל לקבל טיפשה של תקווה לעתיד שלי....זה לא עובד, ראיתי את החובות ראיתי את המספרים שירדו וזה הספיק לי , הגעתי למסקנה שזה שמישהי רוצה לנצל אותי על חשבון ההתלהבות שלי והרצון הטוב שלי זו בעיה שלה ואולי נכון אולי המקום הזה מקסים ומגניב..אבל הבפנוכו שלו לא פחות חשוב והביפנוכו זה התנאים , איך שמפרגנים לך כספית גם כן

דגנית

New member
טיפשה של תקווה...

מה פרוייד היה אומר? העיקר שהגעת להחלטה הנכונה עבורך!

למעלה