כסף או אהבה....

מזל חי

New member
אני מכירה אחת

פעם יש לה כסף ופעם יש לה אהבה ובכל פעם שיש לה אהבה זה לא משאיר לה את הכסף וכשיש לה כסף היא מסתבר לא מרגישה צורך באהבה.. הייתי אומרת שכסףזה לא רע ואהבה זה תמיד טוב! והכי טוב זה באמת שהדילמה היא לא שלך אז מה אכפת לך את תלכי אחרי התחושות שלך והיא אחרי שלה בשורה תחתונה אתה נשאר בסוף עם מה שהיה לך בתחלה
שבת שלום

קליל 1

New member
הסבר..אפשר?

על המשפט הזה? "בשורה תחתונה אתה נשאר בסוף עם מה שהיה לך בהתחלה" הרי אם את נשארת בסוף עם מה שהיה לך בהתחלה..לא התקדמת לשום מקום?פול גז בניוטרל? לא הבנתי.. תאמת..

כרגע במשבר של חיי אני חושבת כסף...

הלכתי בעקבות האהבה.. בלי כסף... חשבתי שהאהבה חזקה תתגבר על הכל, וכסף זה שום דבר, סתם חומרי... אך כרגע בחיי כשאהבה רק דועכת, הבנתי שאוליי כסף הוא חומרי אבל בהחלט עוזר!!!! כשאין כסף יש מריבות בבית והחיים נעשים רק קשים יותר. אוליי תחשבו שזה מגעיל לחשוב כך, אך זאת דעתי.

שלגיה 13

New member
ושאלות שלא נשאלו

איך כל אחד מה"מיועדים" מתייחס לילדיה ולצרכיה הרגשיים? עם מי היא מרגישה הכי מלכה במלוא מובן המילה? מי יותר עשיר בנפשו?

n o g a1

New member
כסף , כמובן

אהבה - אף אחד לא יודע מה זה. כסף - כל כך מוחשי , מדיד. לא מספיק מסובך לנו גם ככה? אולי הגיע הזמן לפסיק לחפש אחר דברים שאף אחד לא יודע להסביר איך הם נראים? איך מרגישים? זה זה? אולי נדמה? זה האמיתי או רק המתרגל? כשיגיע האמתי , בטוח נזהה אותו? נו באמת? כשיש לי כסף אני ממש יודעת שזה אמיתי. לכן עדיף כסף. עוד מעט אשנה את דעתי , מותר נכון?

prucxy19

New member
אהבה או כסף

פעם אחת נפגענו עכשיו חשוב לחשוב רק על עצמינו ומה שטוב לנו, אני מאמינה שעם הזמן תגיע האהבה

Snarc

New member
במידה ולא ברור לה,

שתוותר על שניהם ותמשיך לחפש.

למעלה