כסף או אהבה....

קליל 1

New member
כסף או רגש?

הייתי שואל אותה שאלה פשוטה..האם היא יכולה להכין תוכנית כלכלית עם אהובה..(זה שיש לה רגש אליו) ולהוציא אותה אל הפועל וכך לקדם את הזוגיות ואת המצב הכלכלי בכוחות משותפים? אם כן..הייתי מציע לה ללכת על זה.. למצוא מישהו עם כסף..זו פונקציה עם כמה נעלמים..גיל,מראה,אופי,סגנון,ומציאת בן הזוג שידע להעריך את כל זה.. מצד שני..מה הטעם לישון על סדיני סאטן..כשאת מעדיפה לשקוע בקריאת ספר מאשר לעשות אהבה עם בן זוגך..גם אם יש לך(שהוא קנה לך) גיפ חדש בחניה.. אז תסתובבי איתו בעיר..ותחפשי את זה שעושה לך פרפרים בבטן..(לא כולן..ואין כאן משום הכללה על כל הנשים)

שלי 9

New member
מצב כלכלי הוא לא קריטריון לבחירת

בן זוג.. זה נעים שיש לכולנו הכנסות נאות..החיים יותר נעימים וקלים..אבל להעמיד זאת כקריטריון ולהתעלם משאר הפרמטרים..לא נראה לי.. חוץ מזה תארי לך סיטואציה..נניח את אישה מאוד לא עשירה ואת מחפשת מישהו אמיד..זה לא קצת חוצפה? כאילו את מחפשת מישהו עם קריטריון שאת בעצמך לא עומדת בו..

חושבת שהכי נכון "ללכת" עם אותו 1

שיש לה איתו "תכנים משותפים"! תכנים משותפים- משם...הכל יזרום האהבה הכסף האושר העתיד הבטוח וכ'ו. הכסף לא פותר הכל (תתפלאי/ו)- האהבה נגמרת עם אין לה בסיס יציב ונכון. תכנים משותפים- הזדהות קרבה לאותה תכנים בסיסיים בחיים. (ושיהיה לה בהצלחה)!

האאאאא זה פשוט

יכולה לתת לך דוגמא אמיתית הייתי אמורה להנשא לגבר אמיד במלוא מובן המילה, אם הייתי נישאת לו, סביר להניח שהיום הייתי מסתובבת עם כלב פודל מסופר לתפארת בשינקין וציפורניים מטופחות ונוסעת במרצדס ספורט הגה מעץ (אחחחחחחחחחח היו ימים
) אבל בחרתי דוקא בבחור הפשוט יותר (גרררררררררררררר
) הלא מסודר כלכלית. ואכלתי אותה בענק ובדיעבד??? המסקנה???? עדיף אדם אמיד, אין ספק! אבל כמובן מה שקודם לכל דבר, זאת הנשמה שלו, אם הנשמה שלו "עשירה" לא צריך יותר מזה.

קליל 1

New member
ואני הכרתי מישהי שהתחתנה עם

מישהו בגלל שהוא היה מסודר.. והיום היא גרושה עם 3 ילדים ובגדה בו כל עוד רצו אותה גברים אחרים עד שתפס אותה ..

קליל 1

New member
והיום..היא כל ערב בספה בסלון

לבד..(הילדים לא מעריכים ולא מכבדים אותה..כי הם ידעו..כי אבא שלהם ספר להם..) בודדה ...

קליל 1

New member
אהה ועוד משהו..יש לה בבית את

רוב המוצרים שמפרסמים בטלויזיה.. למה? כי יש לה כסף..

../images/Emo13.gif

וזאת בדיוק הסיבה שלא התחתנתי עם הראשון
לא שעם השני זה הסתדר
אבל עכשיו, הכל בסדר

ערסlight

New member
כסף או אהבה

פעם חשבתי, שאם יהיה לי כסף יהיו לי כמה נקבות שארצה. היו לי תקופות שהיה לי וגם תקופות שלא. היום לא. והמדהים שעדיין אני מוצא נשים נפלאות ואני יודע שאף אחת לא באה בשביל להסתדר בחיים.

ערסlight

New member
פרדוקס?

תלוי למה אתה מתכוון, בד"כ להסתדר בחיים זה ביטוי ל"להסתדר כלכלית".

N D R

New member
אז זהו ../images/Emo13.gif

שתלוי את מי אתה שואל. להלן התהיה הפותחת את המסכת

הייתי מכניסה אותם לבלנדר ועושה מהם

בן אדם אחד. עכשיו ברצינות כשהעוני נכנס דרך הדלת האהבה בורחת דלת החלון. או להיפך לא יודעת בכל אופן אין תשובה חד משמעית אם היא תלך עם האמיד תמיד יהיה לה נשמה חצויה. אם היא תלך עם הפשוט ויהיו להם בעיות פרנסה תמיד תכה על חטא. האם היא צריכה להחליט למטרת נישואין או מגורים משותפים. או סתם זוגיות שכל אחד גר בבית אחר? ואל תהיי תמימה פושפושית את אומרת כשיש אהבה הכל מסתדר. ממש לא באהבה אי אפשר לקנות במכולת. ובפרק ב בהחלט חשוב שיהיה שם כסף.

לזרוס

New member
גם כסף וגם אהבה הם מצבים שמשתנים.

טוב, לפחות שיכולים להשתנות. אחד יכול לאבד את כספו, אחד יכול להפסיק לאהוב. דילמה. מה דעתי? שהשאלה הזאת לא רלוונטית ליותר מאשר עד שנה שנתיים... ***** אבל... אם נגיד גם הכסף יישאר וגם הרגש יישאר האם הדילמה תהיה: ללכת על הרגש ולחכות כמו רובנו שיבוא קצת כסף? ללכת על הכסף ולחכות כמו רבים אחרים לאהבה? והיי, אל תשכחי, כשיש כסף אפשר לקבל אהבה מהצד. עאלק אהבה... אלאס! כשיש רגש, לכי תשיגי כסף מהצד. אלוהים ישמור כמה דרכים יש להסתכל על השאלה הזאת. את יודעת מה הדבר היחיד הטוב בדילמה הזאת שיש לחברה שלך? שזאת לא בעיה שלי! שלי אין את הדילמה הזאת! הורררייי! (-: שבת שלום!

למעלה